bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay kuzum ada uyumuyo ki mecbur onun yaninda kivrilip yatiyom bende geri de kalkmiyom useniom oyle yani bakma uyumam 1 saati bulur bnm
Uyu kuzum uyu vakit varken ikinci gelince hiç uyuyamayacaksın. Benide kocişe aramış kıayamamış kızı uyutup yanına geleyim ben kalırım diyor ama o da sabah erken işe gitcek bende ona kıyamam napcaz bakalım.

Çok.pahalı ya.bi de yeni sezon ama geçen gün gittiğimde önlük almadgma pişman oldum.düz beyaz 10 lu su geçirmeyen önlüklr 20 liraydi.desenlilerde öyle uygundu fiyatlri.çok lazım olcak gibi gidersen aklında olsn cnmcm

Ne diyo bu arkadaş ya romantizm ne ola ki bizimki eve aldığı sebzelere kadar karıcım bak sana patlıcan aldım kabak aldım falan der bu sayılıyo mu romantizmden
ayy seslı seslı guldum kızımda yenı uyudu uyanacak sımdıdemekkkı herkeste durumlar aynı ben zorlamayayım sansımı

Olur canim bakarim onlara da joker ebebk mothercare sobee vs henuz yeni sezona gecmedi zaten sezon bitirmeye yakin indirimlere giriyorlar ozaman almak lazim onluktu patikti ileri donuk kiyafetti.. ama yeni sezon mecbur alicaz kasim mart donemi 0_6 ay cicileri

Kızlar gebelik şekeri çıkıp insulin başlayan Oldumu?
Hayirdir canim sende de mi seker cikti.
Bem suan diyetteyim pazartesi belli olcak insulin kullanip kullanmayacagim.kullancak gibi hissesiyorum cunku sekerimi olcuyorum ve hic normal sinirlar icinde ciktigini gormedim.

kızlar bırsey sorucam esınızın gece gezmelerı oluyor mu benım esım bugun arkadaslarıyla dısarda ve 1 den once gelmez eve haftada 1 boyle toplanıyorlar
Benim kocacigimin gezmesi yoktur bi hali saha maci olur o da 1.5 saat evden ayrilmis olur mac bitince gelir.evlendigimizden beri boyle canim.
Haftada 1 olsun canim cok degilmis onlarrinda degisiklige ihtoyaci var.her gece olsa sorun olabilirdi belki.

Benim kocacigimin gezmesi yoktur bi hali saha maci olur o da 1.5 saat evden ayrilmis olur mac bitince gelir.evlendigimizden beri boyle canim.
Haftada 1 olsun canim cok degilmis onlarrinda degisiklige ihtoyaci var.her gece olsa sorun olabilirdi belki.
ıyıymıs cnm esın..benımkı sabaha dogru 4 5 cıvarı gelıyordu da ben 5 yılda ancak soylene soylene 1 e kadar ındırdım.arkadaslarını tanıyorum ama bulusunca cok sıgara nargıle ıcırıyorlar uzuluyorum bırde merak edıyorum daha cok..

kızlar bırsey sorucam esınızın gece gezmelerı oluyor mu benım esım bugun arkadaslarıyla dısarda ve 1 den once gelmez eve haftada 1 boyle toplanıyorlar
Yok canim benimki nadir gezer oyle sirketle eglenceleri olur bazan is icin sehir disina cikar 2ile 4 gun gelmez subat yada ocak ayonda yine gidecek 4 gun yok kv. Bana damlar yine ama oyle arkadaslari ile anca lise bulusmasi vs. Gibi etkinliklerde olur gunduz bazan bulusuyor onda da cok kalma bisey olur bilinmez demistim gebeligin basindan oyuzden dikkat ediyor canim sen de dene bir demeyi ama sert dille tartisarak degil. Yazilar varsa bu konu ile ilgili oku ona ama sirf bu konu olmasin icinde baska seylerde olsun gebelikte nelerle karsilasilabilir guzel yanlari sorunlu yanlari gibi konu cikmalara geldiginde de buara yaklastikca bende stres olmaya basladi bisey olursa yanimda ol istiyorum yalnizken korkuyorum gibi bisiler de canim gezse bile erken kalkip gelsin hamile esi var sonucta evde

canım cok soyledım ona her gıdıcem dedıgınde de soyluyorum ama yınede gıdıyor ve ben trıp atsam 1 hafta konusmasam da umrunda olmuyor.gıtmeyınce daha bır durgunlasıyor arkadasları ıyı gelıyor ona sankı..bırde kv altlı ustlu oturuyoruz ya ıcı rahat gıdıyor

Kuzum bende ne olduğunu anlamaya çalıştım. çok şükür iyiyiz canım. O okuduklarin önce ki gebeliğime v sonrasına ait. Telaş etmişsiniz canlarim vallahi çok duygulandim Rabbim cümlemizin evlatlarına sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…