bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
@papatya005 hasbeee sağolun kızlar.

Mcada ben bugeceden bahsetmiştim kuzum o yorumumda kv hastanede yanındayım ya kocişe kıyamadı gelecekti ama bende kıyamadım az önce geldi yarım saat durdu gönderdim git yat diye sabah erken işe gitcek diye. Yoksa benim doğumumda zeynepe görümcem bakar. Annem ve eşim yanımda kalır. Kv artık hasta zaten anca ziyarete gelir sanırım.

Aynen canim olmadi aspirini alarm kurup bas ucuna bir bardak da su koyup al demirden 3 saat sonra ama yarin aspirini saatinde deil biraz gec al 24 saat olmasa da 22 saat gecsin arada

Recetede Sadece kalsiyum etkisini arttırır dio.karışık vitamin takviyeleri omurga 3 falan yazmış lar ama demir ilacı yazmamslar. Magnezyumu da yazmamslr.demiş ilacını 22.50 gibi icmistm.1 saat olcak nerdeyse yarimdan sonra içerim.Bişey olmaz inşallah.
Normalde aspirini yatarken iciyrm.demiri akşam üstü falan ama bugün unutmuşum.

Yaaa gecmis olsun canim eskilere donemedigim icin gormedim kv nin hasta oldugunu Allah sifa versin yorma sende kendini hastanede

Maalesef canım benimde p.tesi belli olacak ölçüorum simdi 1 hafta benimde normal değil
Az once sana yazdiktan sonra bi olceyim dedim.fena ter basiyordu ve keyfim kacti.meger seker dususe gecmis benim 60 a yaklasmis.bi orta yol bulamiyorum sekerle.genelde tokluk 190 200 arasi.

Ya canım sorma inan yatınca bebiş hareketleniyor kasılmalarım oluyor. Belim kopacak çok ağrıyor bi sağ bi sol mahvoluyorum. Birde nefesim daralır kalbim çarparsa balkonda sabahlıyorum zor geçiyor geceler
Benim oğluş da öyle horon tepiyor ben yatinca sağa dön sola dön uyku kaçıyor bu sefer

Ya canım sorma inan yatınca bebiş hareketleniyor kasılmalarım oluyor. Belim kopacak çok ağrıyor bi sağ bi sol mahvoluyorum. Birde nefesim daralır kalbim çarparsa balkonda sabahlıyorum zor geçiyor geceler

Bende oturur pozisyonda rahat ediyorum diğer türlü toplanıyor sertleşiyor karnım. Oturur vaziyette uyucam galiba

Az once sana yazdiktan sonra bi olceyim dedim.fena ter basiyordu ve keyfim kacti.meger seker dususe gecmis benim 60 a yaklasmis.bi orta yol bulamiyorum sekerle.genelde tokluk 190 200 arasi.
Düşmemesine dikkat et kuzum ara öğün yap mutlaka benim en fazla tokluk 160 çıktı ama oda yüksek tabiki Rabbim bebeklerimizi bizi korusun hasarsız atlatalim inşallah

Düşmemesine dikkat et kuzum ara öğün yap mutlaka benim en fazla tokluk 160 çıktı ama oda yüksek tabiki Rabbim bebeklerimizi bizi korusun hasarsız atlatalim inşallah
Ara ogunde aliyorum ama dusuyor yinede.gecen gun 50 olmustu.aclik da yuksek benim.
Doktor ne diyecek bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…