- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.661
Canim son haftalarda midene baski yapiyor bebek cunku buyudu mide sıkısıyor ve eskime oluyor bogizina asit geliyor aynisi bendede var genelde olur canim az bir yemek yersen doyuyorsun az az ye 2 saatte bir tuket yemegini canimKızlar ya ben çok rahatsizlanmaya başladım.Bu mide yanması değilde boğazım ne oldu ya.yanio resmen.midem ağzımda zaten.kustum kuscam.su içsem sisiorm geri gelcek yani.yatiorm daha kötü bogazm yanio sanki.ayakta mi durmak lazım bu gibi durumlarda.
Bugün kahvaltı yaptım çok guzel.sonra bir yanma başla. gün boyu bişey yemedm desem yalan olmaz.Akşam eşim gelince zorla yedim.Şuan hâlâ aynıyım.yatiorm ama boğazıma düğümlu bi ateş var sanki.öyle yani.heran bişeyler cikablr gibi.sağa sola dön hep ayni.En rahat sırt üstü gibi ama o da çok mu yoruo ne
Minik ve kendiligunden geciyorsa sorun degil canim ama gecmiyorsa goster onu 10 gunden fazla suren iceri itilmeyen duzelmeyen agri yapan giderek buyuyen disari sarkan keseler oluyorsa 4.derce canim ben daha once ameliyat olmustum ayni bu sekildeydi hamilelikte gastroya gittim ama genel cerahinin isi bu gastro bisey yapamazsen ilik suya otur 10 dakka filan rahatlat orayi ama 15 dakkayi gecirme ve su cok sicak olmasin sadece ilik olmasina dikkat et hamileyiz ya oyuzden.. Yumusat muhakkak sonra benim gibi olmasin stres yapiyor bu meredi de iste
Ac kalinca daha cok oluyor.suan az sık yemek yiyorum kursagimdaki kaynama bitti sayilir.sende az ve sık yemek ye canim faydasini gorceksin.Kızlar ya ben çok rahatsizlanmaya başladım.Bu mide yanması değilde boğazım ne oldu ya.yanio resmen.midem ağzımda zaten.kustum kuscam.su içsem sisiorm geri gelcek yani.yatiorm daha kötü bogazm yanio sanki.ayakta mi durmak lazım bu gibi durumlarda.
Bugün kahvaltı yaptım çok guzel.sonra bir yanma başla. gün boyu bişey yemedm desem yalan olmaz.Akşam eşim gelince zorla yedim.Şuan hâlâ aynıyım.yatiorm ama boğazıma düğümlu bi ateş var sanki.öyle yani.heran bişeyler cikablr gibi.sağa sola dön hep ayni.En rahat sırt üstü gibi ama o da çok mu yoruo ne
urashaa kolay gelsin.yorma kendini cok diycem ama masallahin varmis senin.ben 2 dakika zor duruyorum ayakta.benimde badana isi bayram sonraya kaldi.artik kvalide annem temizlikci evdeyken onlar kosturcak yardima ben oturcam.
Cok sukur sorunsuz bir hamileligin var ki yapabiliyorsun isini.daha iyi normal dogum icin hareketli olman lazim yinede cok yormadan calis.Valla kuzu annemde kayınvalidemde şehirdışındaburda yalnızım yapacak birşey yok. Dinlene dinlene yaptım ama bittim :) mecbur olunca maşallahın oluyo istesende istemesende:) ben garip ben öksüz ben yetiğğğmemmm şarkısı eşliginde çalıştım bütün gün
Kızlar ya ben çok rahatsizlanmaya başladım.Bu mide yanması değilde boğazım ne oldu ya.yanio resmen.midem ağzımda zaten.kustum kuscam.su içsem sisiorm geri gelcek yani.yatiorm daha kötü bogazm yanio sanki.ayakta mi durmak lazım bu gibi durumlarda.
Çok şükür kuzum allahtan ki sorun yok şuan. Annem izmirde annanem rahatsız kardeşimin minik bebegi var. Zaten dogumda gelecek uzun süre kalacak şimdiden gel diyemiyorum. Kayınvalidem yazlıkta her gün arıyor geleyim diye. Ama henüz gelme bol bol dinlen bütün kış bana lazımsın diyorum:) açıkcası anneleri dogum sonrası kullanasim var :) ilk cocuk cahillik diz boyu :) öyle atlatmayı planlıyorum.Cok sukur sorunsuz bir hamileligin var ki yapabiliyorsun isini.daha iyi normal dogum icin hareketli olman lazim yinede cok yormadan calis.
Hickirmamasi sorun tatlim sevin bence bebegin doguma hazirlanioKızlar bu gün iki defa oldu sanırım bebeğimin Hıçkırmasiydi 5 dkka falan surdu kalp atışı gibi pıt pıt. Bu normal mı ? Neden hıçkırma tutuyo bebekleri ? Bi sorun mu var acaba ? Endişelendirdi beni biraz aksam aksam . Cuma kontrol var doktora sorucam gerçi ama
Öyle mi oluyomus Canim hiç bilmiyodum . Netten baktım ama açıklayıcı bisey bulamadımHickirmamasi sorun tatlim sevin bence bebegin doguma hazirlanio
Kızlar bu gün iki defa oldu sanırım bebeğimin Hıçkırmasiydi 5 dkka falan surdu kalp atışı gibi pıt pıt. Bu normal mı ? Neden hıçkırma tutuyo bebekleri ? Bi sorun mu var acaba ? Endişelendirdi beni biraz aksam aksam . Cuma kontrol var doktora sorucam gerçi ama
Hemen hemen hepimizde olduğuna göre normaldir herhalde :) sağlıklı iyi olsunlarda Zaman azaldıkça korku endişe herşey oluyo insanda vallaBenim de 1 haftadır günde 3-4 kere olmaya başladı pıt pıt dışarıdan da gözlemleniyor hatta. Bende bu kadarı normal mi ki derken bunun nefes alma çalışmaları esnasında olduğunu okudum. Bir de gebelik takibi takviminde bu hafta bebeğinin başı tutan hıçkırıklarla dertte diye okumuştum. Sonra normal demek ki dedim
Hemen hemen hepimizde olduğuna göre normaldir herhalde :) sağlıklı iyi olsunlarda Zaman azaldıkça korku endişe herşey oluyo insanda valla
Daha da Allah nasip kısmet ederse 8-9 hafta var sorunsuz geçer insallahaslında başından beri böyleyiz her dönem başka bişi buluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?