- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.621
Bende bu hafta Alicam gidip insallah beden bulurum krem rengide malum kız bebis olunca :)Kizlar h&mden disari tulumunu ve eksiklerimizi aldimm beyazi kalmamisti bnde kahve rengi aldim oglusaprensinin_prensesi ellerine saglik cnm gzl oluyor rengi farkli olsa da hos durur
Cnm bnm Kesikler karnımda yani sezeryan kesigi gibi.ama kötü bsy yaşamadım. Smdi zaten genel anestezi istemiyorm bebeğimi görmek istyrm dogdugunda:)epidural mi spinal mi hangisi olursa doktorumla konscam persmbe günüCanım bende genel anestezi aldım 2 kez hatta birinde estetik oldum 4,5 saat sürdü bendede nefes problemi olmadı acaba dedim sezeryanamı özgü bu durım
H&M yi çok seviyorum bende çok tarz geliyor kıyafetleri bende geçen gün birşeyler baktım hatta bahsettiğin tulumu gördüm ama ben kozmo mont denilenlerden almak istiyorum. Hani üzeri soğuk ve su geçirmeyenlerden.. Güle güle giysin kuzun inşaallahKizlar h&mden disari tulumunu ve eksiklerimizi aldimm beyazi kalmamisti bnde kahve rengi aldim oglusaprensinin_prensesi ellerine saglik cnm gzl oluyor rengi farkli olsa da hos durur
Can'ım ben 1 yaşına kadar hep sebamaedin ürünlerini kullandım ..hiç bir sıkıntıda yaşamadım çok şükürKizlar hepinize merhabalar
Bebisleriniz icin bakim urunleri ne aldiniz veya alacaksiniz? Sampuan, pamuk vs? Ben bu ay da onlari alayim diyorum. Stok yapmayin az alin baslangicta diyorlar bebegin cildine uymaz vs diye napmayi dusunuyorsunuz?
cuma gidecem canim cuma gunu 30+5 olucagiz daha once 26 haftada gittik 920 grm geldiler bakalim kac oldumuslar cuma gunu bende merakla bekliyorum 1300 gibi geliyor bana hayirlisi.. takvimimde kilosu 1650 yaziyor ama zor sanmiyorumSenin kizcalarin kac kilo acep baya buyuduler masallah. Insallah zamaninda guzel saglikli kilolari yerinde dogarlar. Nasilsin agirlastin mi yatiyormusun surekli yoksa gezinebiliyormusun?
Gelisimi iyi gidiyor canim kilo olarakda agir geldiyse doktor gelisimini ona gore soyler haftasini tatlimKızlar bebegın önde gıtmesı nedir ya hep 1 haftaydı bugun 2 hafta onde cıktı bebek.2 hafta sonra bıda bakalım dedı dr.tedırgın oldum
Hmmm sagol canım yaGelisimi iyi gidiyor canim kilo olarakda agir geldiyse doktor gelisimini ona gore soyler haftasini tatlim
H&M yi çok seviyorum bende çok tarz geliyor kıyafetleri bende geçen gün birşeyler baktım hatta bahsettiğin tulumu gördüm ama ben kozmo mont denilenlerden almak istiyorum. Hani üzeri soğuk ve su geçirmeyenlerden.. Güle güle giysin kuzun inşaallah
Dalinin kokusu yoksa bende dalin alirim diye dusundum. Tasinicaz diye bu hafta gitmedim haftaya sali gunu gidicem bende. Doktorumu degistiricem ilkkez gidicem sali gunu insallah gidecegim doktordan memnun kalirim.cuma gidecem canim cuma gunu 30+5 olucagiz daha once 26 haftada gittik 920 grm geldiler bakalim kac oldumuslar cuma gunu bende merakla bekliyorum 1300 gibi geliyor bana hayirlisi.. takvimimde kilosu 1650 yaziyor ama zor sanmiyorumcanim sen gittinmi yakin zamanda hanimkizin kac kilo olmus canim birde bebek detercani var dalin sivi deterjan onlada yikayabilirsin 6 aydan sonra sizinkilerle yikanir ben oyle yaptim tatlim
Bnmki 1080 flndi cnm iyi bnce senin deMrb arkadaslar
Ben bugun doktora gittim 27+2 olmusuz
1200 gr tam bebegm
Sanki bana az geldi ama doktorum normal dedi
Sizinkiler ne kadardi bu haftada
Bn de kahvesini istyrm cnm ankaradan kardesjm alacak inşallah.sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallah çok hevesleniyorum onu gydirmeyeKizlar h&mden disari tulumunu ve eksiklerimizi aldimm beyazi kalmamisti bnde kahve rengi aldim oglusaprensinin_prensesi ellerine saglik cnm gzl oluyor rengi farkli olsa da hos durur
Cnm kardeşim foto attı sen de bundan alabilirsin h&m denH&M yi çok seviyorum bende çok tarz geliyor kıyafetleri bende geçen gün birşeyler baktım hatta bahsettiğin tulumu gördüm ama ben kozmo mont denilenlerden almak istiyorum. Hani üzeri soğuk ve su geçirmeyenlerden.. Güle güle giysin kuzun inşaallah
Bn de kahvesini istyrm cnm ankaradan kardesjm alacak inşallah.sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallah çok hevesleniyorum onu gydirmeye
Yaaa kizlar bir suredir yokum ben de sacma sapan seylerim portledi.. Normal dogum istedigimi soyleyip duruyordum ama 2 haftadir dis hemoroidim gelisti iyilesmiyor ve gittikce buyume halinde tromboze olmus durumdalar 4. Derece hemoroid sorunum var oturamiyorum ayakta duramiuorum sacma bir hallerdeyim bu tip durumlarda sezeryana donuyormus bir cok doktordr.umla randevum 1 bucuk hafta sonra sorucam bi de genel cerrahi ile kalp damara randevu alicam vucudumun cesitli yerlerinde govdemde dahil kilcallar cikti varisler sizde de var mi? Nazara mi geldim yamuldum anlamamdim ki
kendi kendimize bile nazar oluyoz canim dikkat et ben ne zaman hamilelerde su olurmus bende yok desem o sey ertesi gun basima geliyo. 4. derece hemoroidi daha once mi soylemislerdi hamilelikdemi ilerledi bende de var dereceso ne bilmiyorum sadece arada kaniyo ve disari cikinti bisey var minik. birde benim hic agrim olmuyo bende normal dogumdan korkuyorum acaba bi uzmana gidip baktirsammi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?