bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar h&mden disari tulumunu ve eksiklerimizi aldimm beyazi kalmamisti bnde kahve rengi aldim oglusa prensinin_prensesi ellerine saglik cnm gzl oluyor rengi farkli olsa da hos durur
Bende bu hafta Alicam gidip insallah beden bulurum krem rengide malum kız bebis olunca :)

Hasirdan yapılıyor canim internete ole gördüm hep renk secenegi tek . Teksekkur ediyorum yinedee

Kızlar birde instagram da sayfalar var carters ürünleri hem orjinal abd den geliyor hemde ucuz üçlü takımlara bayıldım artık bebek kıyafetlerini dışarıdan almam

Canım bende genel anestezi aldım 2 kez hatta birinde estetik oldum 4,5 saat sürdü bendede nefes problemi olmadı acaba dedim sezeryanamı özgü bu durım
Cnm bnm Kesikler karnımda yani sezeryan kesigi gibi.ama kötü bsy yaşamadım. Smdi zaten genel anestezi istemiyorm bebeğimi görmek istyrm dogdugunda:)epidural mi spinal mi hangisi olursa doktorumla konscam persmbe günü

Kizlar h&mden disari tulumunu ve eksiklerimizi aldimm beyazi kalmamisti bnde kahve rengi aldim oglusa prensinin_prensesi ellerine saglik cnm gzl oluyor rengi farkli olsa da hos durur
H&M yi çok seviyorum bende çok tarz geliyor kıyafetleri bende geçen gün birşeyler baktım hatta bahsettiğin tulumu gördüm ama ben kozmo mont denilenlerden almak istiyorum. Hani üzeri soğuk ve su geçirmeyenlerden.. Güle güle giysin kuzun inşaallah

Kizlar hepinize merhabalar
Bebisleriniz icin bakim urunleri ne aldiniz veya alacaksiniz? Sampuan, pamuk vs? Ben bu ay da onlari alayim diyorum. Stok yapmayin az alin baslangicta diyorlar bebegin cildine uymaz vs diye napmayi dusunuyorsunuz?
Can'ım ben 1 yaşına kadar hep sebamaedin ürünlerini kullandım ..hiç bir sıkıntıda yaşamadım çok şükür

Kızlar bebegın önde gıtmesı nedir ya hep 1 haftaydı bugun 2 hafta onde cıktı bebek.2 hafta sonra bıda bakalım dedı dr.tedırgın oldum

Senin kizcalarin kac kilo acep baya buyuduler masallah. Insallah zamaninda guzel saglikli kilolari yerinde dogarlar. Nasilsin agirlastin mi yatiyormusun surekli yoksa gezinebiliyormusun?
cuma gidecem canim cuma gunu 30+5 olucagiz daha once 26 haftada gittik 920 grm geldiler bakalim kac oldumuslar cuma gunu bende merakla bekliyorum 1300 gibi geliyor bana hayirlisi.. takvimimde kilosu 1650 yaziyor ama zor sanmiyorum canim sen gittinmi yakin zamanda hanimkizin kac kilo olmus canim birde bebek detercani var dalin sivi deterjan onlada yikayabilirsin 6 aydan sonra sizinkilerle yikanir ben oyle yaptim tatlim

Kızlar bebegın önde gıtmesı nedir ya hep 1 haftaydı bugun 2 hafta onde cıktı bebek.2 hafta sonra bıda bakalım dedı dr.tedırgın oldum
Gelisimi iyi gidiyor canim kilo olarakda agir geldiyse doktor gelisimini ona gore soyler haftasini tatlim

Ins canim bnim gercekten cok tatli kiyafetleri koyu gri papyonlu takim var onada bak bn cok begndim. Kuzucuk busetin icnde dısari cikicagi icin bunu aldim bi de yumuk yumuk minik ayicik olcak oglum

Dalinin kokusu yoksa bende dalin alirim diye dusundum. Tasinicaz diye bu hafta gitmedim haftaya sali gunu gidicem bende. Doktorumu degistiricem ilkkez gidicem sali gunu insallah gidecegim doktordan memnun kalirim.

Bn de kahvesini istyrm cnm ankaradan kardesjm alacak inşallah.sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallah çok hevesleniyorum onu gydirmeye

Eklentiler

• received_10154437135546530.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 63
Cnm kardeşim foto attı sen de bundan alabilirsin h&m den

Eklentiler

• received_10154437137826530.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 64
Bn de kahvesini istyrm cnm ankaradan kardesjm alacak inşallah.sağlıklı günlerde giydirmek nasip olsun insallah çok hevesleniyorum onu gydirmeye

Aynn canim daha hamile degilken bi bebek gördüm kisn boyle busetin icinde ayni aldigimiz gibi bi tulum giydirmisti annesi cok begenmistim rabbim bizede nasip eder ins bunlari giydirip gezmeyi

Yaaa kizlar bir suredir yokum ben de sacma sapan seylerim portledi.. Normal dogum istedigimi soyleyip duruyordum ama 2 haftadir dis hemoroidim gelisti iyilesmiyor ve gittikce buyume halinde tromboze olmus durumdalar 4. Derece hemoroid sorunum var oturamiyorum ayakta duramiuorum sacma bir hallerdeyim bu tip durumlarda sezeryana donuyormus bir cok doktor dr.umla randevum 1 bucuk hafta sonra sorucam bi de genel cerrahi ile kalp damara randevu alicam vucudumun cesitli yerlerinde govdemde dahil kilcallar cikti varisler sizde de var mi? Nazara mi geldim yamuldum anlamamdim ki

kendi kendimize bile nazar oluyoz canim dikkat et ben ne zaman hamilelerde su olurmus bende yok desem o sey ertesi gun basima geliyo. 4. derece hemoroidi daha once mi soylemislerdi hamilelikdemi ilerledi bende de var dereceso ne bilmiyorum sadece arada kaniyo ve disari cikinti bisey var minik. birde benim hic agrim olmuyo bende normal dogumdan korkuyorum acaba bi uzmana gidip baktirsammi bilemiyorum

Persefon kantaron yagi iyi geliyo cnm arastr bi istersen bn gelirken aldim hamilelikte cok oluyo diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…