- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.641
İlcedekiler de bsy bilmiyor her zmnki gibi.en iyisi kndim araştırıp onlara söylemeliyim. Aradm gtti başkasına sordu.onlar da hemen olmz dediler.internette resmi tatil aktarilabilir diyo.doktorun vereceği rapor önemliymis orada tarihler yazarmis.en iyisi perşembe kndi doktoruma da sorayim.bi çözüm bulamicam gibi.9 eylül değil de gideyim 19 eylülde izne ayrilma raporu götüreyim o zmn mecbur eklerler doğum snrasına. 10 eylülde doldu 32.hafta derim.9 eylülde veremedim derim
Ay evet gördüm onu bende bayıldım yumuşacık çok tatlı olacak oğlun.. Tamam dediğine bakayım canım..Ins canim bnim gercekten cok tatli kiyafetleri koyu gri papyonlu takim var onada bak bn cok begndim. Kuzucuk busetin icnde dısari cikicagi icin bunu aldim bi de yumuk yumuk minik ayicik olcak oglum
Bak bunu görmemiştim benim aradığım da tam böyle bişey işte çok teşekkür ederim iyi oldu bu.. Gittiğimde yoktu bu model ayaksız olanı vardı.Cnm kardeşim foto attı sen de bundan alabilirsin h&m den
Minik ve kendiligunden geciyorsa sorun degil canim ama gecmiyorsa goster onu 10 gunden fazla suren iceri itilmeyen duzelmeyen agri yapan giderek buyuyen disari sarkan keseler oluyorsa 4.derce canim ben daha once ameliyat olmustum ayni bu sekildeydi hamilelikte gastroya gittim ama genel cerahinin isi bu gastro bisey yapamazkendi kendimize bile nazar oluyoz canim dikkat et ben ne zaman hamilelerde su olurmus bende yok desem o sey ertesi gun basima geliyo. 4. derece hemoroidi daha once mi soylemislerdi hamilelikdemi ilerledi bende de var dereceso ne bilmiyorum sadece arada kaniyo ve disari cikinti bisey var minik. birde benim hic agrim olmuyo bende normal dogumdan korkuyorum acaba bi uzmana gidip baktirsammi bilemiyorum
Sagol cAnim o 1. Dereceler icin gecerli surtunmeyi azaltarak ortami yumusak tuttugu icin ise yarar ama tedavi edici bir yani olmaz yagalarin su noktada kortizon bile ise yaramiyor banaPersefon kantaron yagi iyi geliyo cnm arastr bi istersen bn gelirken aldim hamilelikte cok oluyo diye
Sagol cAnim o 1. Dereceler icin gecerli surtunmeyi azaltarak ortami yumusak tuttugu icin ise yarar ama tedavi edici bir yani olmaz yagalarin su noktada kortizon bile ise yaramiyor banaameliyatlik canim benim durum genel damarlarda bir sorun olustu varisler basur hep birarada bir kalp damara gozukeyim bakalim ne diyecekler insallah bebegi besleyen damarlarda bir sorun yoktur
Insallah canim sen de madem yag aldin nemli tut canim o bolgeyi her tuvaletten sonra ilerlemesinIns cnm ay cok gecmis olsun duzelir ins
canım mesela 32 haftan kurban bayramından önce dolsaydı o bayram tatili de doğum izninin içinde oluyor. sonraya aktarılmıyor.
32'den sonra alınan yıllık izin, raporlar da doğum izninden sayılıyor.
yani mesela benim 20 gün yıllık iznim var, bunu 32 haftadan sonra alırsam o 20 gün doğum sonrasına kalmıyor, hem doğum izni hem yıllık izin gidiyor :)
rapor için de şöyle, zaten 32'den sonra çalışmak için çalışabilir raporu almak lazım, madem hastasın çalışamayacaksın doğum iznine çık derler :))
ayy çok heycnli hayirlisıyla saglikla gelsin minnaklar :))Takvimimde 69 suan saat 12 den sonra 68 gun kaldi yazicakgaliba 50 gun kaldi dogumuma :)) hayirlisiyla saglikla cumlemize nasip etsin rabbim .. dua ile ...ecmain
Takvimimde 69 suan saat 12 den sonra 68 gun kaldi yazicakgaliba 50 gun kaldi dogumuma :)) hayirlisiyla saglikla cumlemize nasip etsin rabbim .. dua ile ...ecmain
Eki Görüntüle 1878106
Can'ım yatağın Nasıl birşey ben ikea da şu modeli beğendim. Yaşadığım şehirde ikea yok ama kargo oluyor mu onu sorucam
ayy çok heycnli hayirlisıyla saglikla gelsin minnaklar :))
evet cok heyecanli insallah daha erken gelmez prenseslerim ben 50 kaldi insallah diyorum :)) saglikla gelsin minnoslarimiz ..Amin cnm benm.Benimde az sonra 30. hafta yazck İnşallah.çok heycnli
Bence sorulariyla doktoru bunaltti.because of you nerdesin canım ya bir haber ver doktora gidecektin ben mi kaçırdın yazdın mı yazmadın mı geçmişi takip ettim ama yoksun sen buralardan fazla uzak kalmazdın.. İnşaallaah kötü birşey yoktur oğlunda sende iyi olunda biz merakta kalalım sorun değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?