bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

canım mesela 32 haftan kurban bayramından önce dolsaydı o bayram tatili de doğum izninin içinde oluyor. sonraya aktarılmıyor.
32'den sonra alınan yıllık izin, raporlar da doğum izninden sayılıyor.
yani mesela benim 20 gün yıllık iznim var, bunu 32 haftadan sonra alırsam o 20 gün doğum sonrasına kalmıyor, hem doğum izni hem yıllık izin gidiyor :)
rapor için de şöyle, zaten 32'den sonra çalışmak için çalışabilir raporu almak lazım, madem hastasın çalışamayacaksın doğum iznine çık derler :))

Ins canim bnim gercekten cok tatli kiyafetleri koyu gri papyonlu takim var onada bak bn cok begndim. Kuzucuk busetin icnde dısari cikicagi icin bunu aldim bi de yumuk yumuk minik ayicik olcak oglum
Ay evet gördüm onu bende bayıldım yumuşacık çok tatlı olacak oğlun.. Tamam dediğine bakayım canım..

Cnm kardeşim foto attı sen de bundan alabilirsin h&m den
Bak bunu görmemiştim benim aradığım da tam böyle bişey işte çok teşekkür ederim iyi oldu bu.. Gittiğimde yoktu bu model ayaksız olanı vardı.

Minik ve kendiligunden geciyorsa sorun degil canim ama gecmiyorsa goster onu 10 gunden fazla suren iceri itilmeyen duzelmeyen agri yapan giderek buyuyen disari sarkan keseler oluyorsa 4.derce canim ben daha once ameliyat olmustum ayni bu sekildeydi hamilelikte gastroya gittim ama genel cerahinin isi bu gastro bisey yapamaz sen ilik suya otur 10 dakka filan rahatlat orayi ama 15 dakkayi gecirme ve su cok sicak olmasin sadece ilik olmasina dikkat et hamileyiz ya oyuzden.. Yumusat muhakkak sonra benim gibi olmasin stres yapiyor bu meredi de iste

Son düzenleme:
Persefon kantaron yagi iyi geliyo cnm arastr bi istersen bn gelirken aldim hamilelikte cok oluyo diye
Sagol cAnim o 1. Dereceler icin gecerli surtunmeyi azaltarak ortami yumusak tuttugu icin ise yarar ama tedavi edici bir yani olmaz yagalarin su noktada kortizon bile ise yaramiyor bana ameliyatlik canim benim durum genel damarlarda bir sorun olustu varisler basur hep birarada bir kalp damara gozukeyim bakalim ne diyecekler insallah bebegi besleyen damarlarda bir sorun yoktur

Ins cnm ay cok gecmis olsun duzelir ins

Tey teyy ölüyorum a dostlar beybimin odasını komple boşalttım. Bütün evin raflarını bosalttım. Ardiye diye kullandığım oda beybi odası ılunca herşey ortaya cıktı. Giyim odası boşaltıldı :/ Bardaklar kavanozlar kahve çay makineleri herşeyi kalkti. Perdelere kadar cıkarttım. Evin yarısı balkonlarda kolilerde poşetlerde öldüm bittim eridim birde bu sadece al al balkona koy kısmıydı. Fragman yani sadece :) Birde bunun düzenle yıka sil yerleştir kısmı var ki o asıl film olacak yarın boya var çarşamba temizlik var. Sonra yavaş yavaş yerleştirme var. bu haftayı atlattım mı ayakları dikip bayramda yatıcam .D

Okuyamadım naptınız nettiniz, herşey yolunda mı?
ahmoz aynen öyle tatlım :) gömüldüm işe :) bide deli dürttü üstüne yürüdüm dur demi işte dur. Eve geldim şimdi nefes nefese yatıyorum klima karsınıda .D

because of you gittin mi balıgını görmeye? Nasılmış paşa?

ya bu kanun bna cok acimasız gelior ben mesela sòn 3 haftaya kadar clismak istiorum ama olduya bu dônemde grip oldum 2 gun dinlensem geçicek ama rapor alamycz bu durumda.alsan snraki iznindn eksılcek.

because of you nerdesin canım ya bir haber ver doktora gidecektin ben mi kaçırdın yazdın mı yazmadın mı geçmişi takip ettim ama yoksun sen buralardan fazla uzak kalmazdın.. İnşaallaah kötü birşey yoktur oğlunda sende iyi olunda biz merakta kalalım sorun değil...

Eki Görüntüle 1878106
Can'ım yatağın Nasıl birşey ben ikea da şu modeli beğendim. Yaşadığım şehirde ikea yok ama kargo oluyor mu onu sorucam

Cnm bende bu besikten alcam İnşallah ve dolabını da.
İki arkadaş bu beşiği kullanio.çok memnunlar.Hatta anne yani olarak kullaniolar.bende Anne yani olarak kullancm İnşallah

Bence sorulariyla doktoru bunaltti.
Kendinide atti sokaklara alisverise muhtemelen keyiften because of you

Kızlar ya ben çok rahatsizlanmaya başladım.Bu mide yanması değilde boğazım ne oldu ya.yanio resmen.midem ağzımda zaten.kustum kuscam.su içsem sisiorm geri gelcek yani.yatiorm daha kötü bogazm yanio sanki.ayakta mi durmak lazım bu gibi durumlarda.
Bugün kahvaltı yaptım çok guzel.sonra bir yanma başla. gün boyu bişey yemedm desem yalan olmaz.Akşam eşim gelince zorla yedim.Şuan hâlâ aynıyım.yatiorm ama boğazıma düğümlu bi ateş var sanki.öyle yani.heran bişeyler cikablr gibi.sağa sola dön hep ayni.En rahat sırt üstü gibi ama o da çok mu yoruo ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…