- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.681
Cnm bn tam 10 eylülde 32+0 oluyorum.9 eylülde izne ayrilamam dimi.o zamn da bayram sonrasına kalıyor. 19 eylülde izne ayrılinca o bayram süresi iznine eklenir mi.internette arastrdm resmi izin olduğu için bayram izni olur diyor.yıllık izin olmaz diyor.bayram sayilmicaksa 9 eylülde ayrılayim.ama 9 eylülde 31+6 oluyor ayrılabilir miyim.nasıl olacak yani hala bilmyrm.doktoruma sorucam bakalım ne dicekcanım mesela 32 haftan kurban bayramından önce dolsaydı o bayram tatili de doğum izninin içinde oluyor. sonraya aktarılmıyor.
32'den sonra alınan yıllık izin, raporlar da doğum izninden sayılıyor.
yani mesela benim 20 gün yıllık iznim var, bunu 32 haftadan sonra alırsam o 20 gün doğum sonrasına kalmıyor, hem doğum izni hem yıllık izin gidiyor :)
rapor için de şöyle, zaten 32'den sonra çalışmak için çalışabilir raporu almak lazım, madem hastasın çalışamayacaksın doğum iznine çık derler :))
Bn iki kere fln hissttm kalp atışı gibi dimi tam anlayamadım hiçkırık miBenim de 1 haftadır günde 3-4 kere olmaya başladı pıt pıt dışarıdan da gözlemleniyor hatta. Bende bu kadarı normal mi ki derken bunun nefes alma çalışmaları esnasında olduğunu okudum. Bir de gebelik takibi takviminde bu hafta bebeğinin başı tutan hıçkırıklarla dertte diye okumuştum. Sonra normal demek ki dedim
Doktora zaten geç gidecekti kıyafet fln da alacaktı yoruldu hrhlde uyumuş olabilir.inşallah yarın ses eder merakta bıraktı bizibecause of you canım kontrole gidecektin ses etmemişsin
Canim son haftalarda midene baski yapiyor bebek cunku buyudu mide sıkısıyor ve eskime oluyor bogizina asit geliyor aynisi bendede var genelde olur canim az bir yemek yersen doyuyorsun az az ye 2 saatte bir tuket yemegini canim
Ac kalinca daha cok oluyor.suan az sık yemek yiyorum kursagimdaki kaynama bitti sayilir.sende az ve sık yemek ye canim faydasini gorceksin.
Bana sade soda iyi geliyo canim dene bi istersen
The_new dadlum bir süredir bende de var o bazen cok afedersin agzıma kadar geliyor eksi su mutlaka o arada birşeyler ye. Bana cubuk kraker iyi geldi. Suyu alıyo biraz. Bazen cok asırı oldugunda kafamı eğsem su agzımda. O zaman gidip Zorlamadan istifra edyorum. Ancak öyle rahatlıyorum. Açıkcası baska da çözüm bulamadım sodaymış suymuş sütmüş gavisconmuş hiç çözüm olmadı
Son 3 4 gündür bende de varKızlar ya ben çok rahatsizlanmaya başladım.Bu mide yanması değilde boğazım ne oldu ya.yanio resmen.midem ağzımda zaten.kustum kuscam.su içsem sisiorm geri gelcek yani.yatiorm daha kötü bogazm yanio sanki.ayakta mi durmak lazım bu gibi durumlarda.
Bugün kahvaltı yaptım çok guzel.sonra bir yanma başla. gün boyu bişey yemedm desem yalan olmaz.Akşam eşim gelince zorla yedim.Şuan hâlâ aynıyım.yatiorm ama boğazıma düğümlu bi ateş var sanki.öyle yani.heran bişeyler cikablr gibi.sağa sola dön hep ayni.En rahat sırt üstü gibi ama o da çok mu yoruo ne
Son 3 4 gündür bende de varçıkartıp rahatladığım oldu yada ılık süt, soda fln içip.. Gaviscon fln hak getire, hep bi süre sonra tekrar ediyor gün içinde haşlanmış patates ve yoğurt yemek baya iyi geliyor.. Bide esas diyeceğim yatış pozisyonu :) tatlım 2 yada 3 yastığı arkana alıp yarı oturur pozisyonda sırt üstü veya sola doğru yatınca o boğaz yanması geçiyor, mide de hafifliyor.. Hepimize geçmiş olsun :)
Kizlar bugun sabahtan beri kizim hic adam gibi hareket etmedi normalde cok hareketlidir, surekli yattim ve yond degistirdim durdum ana tik yok aksama dogru kormaya basladim tabi intden ev icin doppler cihazina bile baktim sonra aksam babamiz geldi benim sabah beri kipirdamayan kizim kipir kipir oldu gulsem mi aglassam mi bilemdedim... daha dogmadan babaci bu kizlar
Cnm bn tam 10 eylülde 32+0 oluyorum.9 eylülde izne ayrilamam dimi.o zamn da bayram sonrasına kalıyor. 19 eylülde izne ayrılinca o bayram süresi iznine eklenir mi.internette arastrdm resmi izin olduğu için bayram izni olur diyor.yıllık izin olmaz diyor.bayram sayilmicaksa 9 eylülde ayrılayim.ama 9 eylülde 31+6 oluyor ayrılabilir miyim.nasıl olacak yani hala bilmyrm.doktoruma sorucam bakalım ne dicek
kıyafet alışverişi falan hiç bişey yapmadım :/ zaten ışıdi bi yandan pkksı bi yandan tehdit eder allahın belaları!! ışid sözde cuma hutbesi okutuyo ya şerefsizler benim yaşadığım yerin de içinde olduğu 4 yeri saymış buraları mülteci konumuna düşürmeden bize rahat yok diye!! gerizekalılar buralar baya gergin yani.. dün avmde sadece yemek yedik düşün ki gratis watsonsa bile girmedim :) şu avmlerde bazı oyun şeyleri oluyo ya yumruk atıyosun bişeye oyuncak düşürmeye çalışıyosun bi makineden.. o aptal makine bile her defasında yüreğini oynatıyo insanların o kadar tetikteyiz artık.. inşallah geçer bugünler de...Doktora zaten geç gidecekti kıyafet fln da alacaktı yoruldu hrhlde uyumuş olabilir.inşallah yarın ses eder merakta bıraktı bizi
Bn iki kere fln hissttm kalp atışı gibi dimi tam anlayamadım hiçkırık mi
@Aydede88Enfal97 urashaa gonulll ahmoz A Askina eskiya
günaydın kızlar.. dün doktordan çıktığımdan beri boğazıma öküz oturmuştu sanki şimdi yukardaki arkadaşların sayesinde de bi yandan poğça yiyorum bi yandan ağlıyorum.. valla iyi geldi.. iyi ki varsınız kızlar merak etmişsiniz sormuşsunuz çok saolun.. aslında dün akşam da ara ara girip baktım ama o kadar elimi kolumu kaldırıcak halim yoktu ki inanın yazamadım.. öncelikle aslında genel gelişiminde bi sıkıntı yok balığımın.. balina kadar olmasa da olmuş bişeyler 1160 gr olmuş.. doktorumuz yine ameliyattaydı söylemeye gerek yok biliyosunuz o rutin zaten.. peki sorun neydi diyceksiniz?? yine yine yine bacak boyumuz kısa dr. beklenen doğum tarihi 21 kasım diyince şok oldumtamam zaten benim durumum geç döllenme ama kafa ve karın çevresinin sadece bi kaç gün fark kalmış arasında satla.. ama bacaklarımız geride.. o genel hafta hesaplamasını da geri götürüyo tabii.. şunu da söyliyim şükürsüzlük etmek istemiyorum bazı kemik hastalıkları oluyomuş bebeklerde ya da bi bacak kısa diğeri uzun falan öyle bi durum yok binlerce şükür.. zaten kemik gelişiminde sıkıntı olan çocuk bu kadar sert hareketler yapabilir mi anlamadım..fl boyunu 7 ile çarpınca 35 cm kadar bişey çıkıyo çok az kısa sanki.. bi yandan doktora daha sonra videoda saydığım kadarıyla yaklaşık 8 kez bi sıkıntı yok dimi şimdi diye sormuşum adam her defasında yok hayır diyo bi yandan eşim zevzek zevzek aaaa burnu dudakları çenesindeki küçük gamzeye kadar aynı ben diyo!!! içimden bacakları da aynı sen dedim :)) aahh ahhhh derdim katiyen dış görünüş falan diil yanlış anlamayın kaldı ki eşimden biliyorum kilo alınmadığında o bacakların kısalığı göze bile çarpmıyo ha kilo alınca bülent serttaşa dönüyosun o ayrı :)) her neyse niye bu kadar daraldım ağladım bilmiyorum sanırım ben doktorumdan daha beni rahatlatıcak cümleler bekliyorum adam gelişiminde hiç bi sorun yok dese de daha ayrıntılı anlatsın ne bileyim işte bu arada @yaseminkara canım damarlarda direnç var mı diye baktırdım o ne kadar uğraştıran bi işlemmiş öyle bayaa sürdü çok şükür hiç bi sıkıntı çıkmadı kıçına başına kan taşıyan tüm damarlara baktı dr..eminim küfür etti bana çünkü bi sonraki randevuda renkli dopplere gönderelim içiniz rahat etsin dedi... çakaaaall zannediyodu ki ben o dopplere girince bi daha ona damar kontrolü yaptırmıcam.. her kontrolde yapıcak artık!! son güzel gelişmeyse yukarda doğum yapanların odalarına baktım içim bi garip oldu inşallah ben de bebeğimi kucağıma alıcam bi kaç ay sonra bu odalardan birinde dedim..çok uzun yazdım kusura bakmayın..iyi ki varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?