- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.721
Yok canım hiç yaptırmadı. Konusu bile geçmedi diyebilirim. Kontrol bu cuma akşamı ^.^Bence de sor canım, ihmal etme. Sana daha önce açlık, tokluk kan şekeri testlerini yaptırdı mı? Değerler iyi çıktıysa belki o yüzden yaptırma gereği duymamış olabilir. Bir sonraki kontrolünüz ne zaman canım?
İnşallah her şey yolundadır canım. Güzel, hayırlı haberlerle gel inşallah
Ohhhh sen herseyi bitirmiştin canım ellerine sağlık. Bende kaç gündür evdeyim iş keyif hepsi bir arada. Bügünde ütü var. Ben bebişin kıyafetlerini yıkama işini bayrama saklıyorum.urashaa dün benim duygularıma tercüman olmuşsun. Salonun haklısınız kaldırdık ortaya arka balkon yatak odası çocuk odası topladık tıkabasa doldu salon yorgunluktan mahvoldum kolum bacağım tutuldu paytak ördek gibi yürüyorum şuan. Dolapçılara var şimdi dolapları monte ediyorlar halıları verdim yıkamaya ne kadar çarşaf pike yastık yüzü vitrin ve dolap içi örtüleri varsa hepsi yıkandı bebek kıyafetlerini de yıkadım. Dolaplar kurulunca 2_3 gün siler yerleştiririm bitaraftan da ütü yapılacak. En son temizlikçi çağırsam duvar cam yer mutfak dolapları silinecek. Onlara halim kalmaz sanırım şuan bile bitiğim zaten. Bayrama hazır gircem doğuma kadar yatarım artık :))))))
urashaa dün benim duygularıma tercüman olmuşsun. Salonun haklısınız kaldırdık ortaya arka balkon yatak odası çocuk odası topladık tıkabasa doldu salon yorgunluktan mahvoldum kolum bacağım tutuldu paytak ördek gibi yürüyorum şuan. Dolapçılara var şimdi dolapları monte ediyorlar halıları verdim yıkamaya ne kadar çarşaf pike yastık yüzü vitrin ve dolap içi örtüleri varsa hepsi yıkandı bebek kıyafetlerini de yıkadım. Dolaplar kurulunca 2_3 gün siler yerleştiririm bitaraftan da ütü yapılacak. En son temizlikçi çağırsam duvar cam yer mutfak dolapları silinecek. Onlara halim kalmaz sanırım şuan bile bitiğim zaten. Bayrama hazır gircem doğuma kadar yatarım artık :))))))
çok saol canım doğru söylüyosun.. sağlıklarında bi sorun olmasın da..because of you canım maşallah iyiyimiş balığın üzme kendini her Bebek farklıdır benim kızıma 2 hafta önden ve ayakları çok uzun diyordu doktor genetik birazda.sağlıklı olsunlarda gerisi boş
eyvaaahh bu kötü olmuş işte kim bakıcak şimdi size?? dur kız kv ile aynı binadasınız dimi biraz yardımcı olsunlar sana bu dönem canım bi de küçük bıdığın var senin.. çok geçmiş olsunKızlar grip oldum bugün dün eşim hastaydı bana ve kızıma bulaşmış ailece gribiz işleri bölüşüp yapıyoruz artık..
canım benim ne güzel anlamışsın beni allah razı olsun.. mesajını okurken bi daha gözlerim doldu.. aslında bişey yok eminim ama işte annelik böyle bişeymiş demek ki.. inan muayene esnasında eşim video çekmiyo olsa beni izlese dr dan kıskanır beni :)) bi insanın ağzının içine bakmak deyimini tam yerine getiriyorum mimiklerine kadar izliyorum adamı sapık gibiCanım benim yaaa. Annelik işte hiç bi sorun yok deselerde emin olmak istiyoruz korkma balığın sapasağlam tekmelerinden belli dimi ama. Belki futbolcu olur annesi boyu kısa olanlar iyi topçu olur. Ki senin balık çok kısa görünmüyo anlattığın kadarıyla.
Size anlatmadım kimseye söylemedim henüz ama benim bebişiminde dudak yarığı ile doğma ihtimali var. İlk defa son kontrolde yüzünü gördük paşamın foto aldık eve geldim inceledim baktım öptüm ama dudağı değişik geldi bana hemen doktora foto attım whatsapptan oda ayrıntılıda baktım kordon denk gelmiştir istersen hafta içi gel bakalım dedi ama içim pek rahatlamadı eşimde hafta içi gitmeye gerek yok sanki düzeltebileceklermi dedi (oda dudak yarığı olmadığına inanıyor) onada kızdım kırıldım içime attım 3 eylülü bekliyorum merakla ilk işim dudaklarına baktırmak olacak. Görmeden rahatlayamıcam. Rabbim hepimizin bebeğini özürsüz pırıl pırıl versin inşallah.
slm canım dün hemen farkedildi yokluğun bi kere sabah burda kimse günaydın pambıklar demediSlm güzel anneler. Tatildeyken pek giremedim evdeki işlerden güçlerden. İyisinizdir hepiniz umarım? Bugün ütü, işler beni bekler. Valla işte daha az yoruluyorum :)
Çok sağol canım kaynanamla annem köye gittiler binada sadece kardeşim var ama o da eşi evdeyken gelmez bize çağıramam yani..az önce ıhlamur yaptım şimdi de çorba koydum Allahtan çok ağır değil grip benim normalde zor geçer 1 hafta sürer inşallah öyle olmaz yaaaçok saol canım doğru söylüyosun.. sağlıklarında bi sorun olmasın da..
eyvaaahh bu kötü olmuş işte kim bakıcak şimdi size?? dur kız kv ile aynı binadasınız dimi biraz yardımcı olsunlar sana bu dönem canım bi de küçük bıdığın var senin.. çok geçmiş olsun
hadi yaa :/ yine sana kaldı o zaman güçlü olma görevi.. allah yardımcınız olsun hemen atlatın inşallah kuzucum..Çok sağol canım kaynanamla annem köye gittiler binada sadece kardeşim var ama o da eşi evdeyken gelmez bize çağıramam yani..az önce ıhlamur yaptım şimdi de çorba koydum Allahtan çok ağır değil grip benim normalde zor geçer 1 hafta sürer inşallah öyle olmaz yaaa
Sağol canım Allah razı olsun..hadi yaa :/ yine sana kaldı o zaman güçlü olma görevi.. allah yardımcınız olsun hemen atlatın inşallah kuzucum..
Can'ım markalılar aslında ama arabanın sürüşü falan nasıldır bir baksan daha iyi olur resimden anlaşılmazKızlar esimin bi arkdsi yarı fiyarına vercek bize bunları ama bn tam arastrmadigim için bilmyrm araba kraft park yatak chicco sizce kullanışlı mi nasıllar. Resimler bugün geçti elime
@Aydede88 @Enfal97urashaa @gonulll ahmoz @ayseankara
günaydın kızlar.. dün doktordan çıktığımdan beri boğazıma öküz oturmuştu sanki şimdi yukardaki arkadaşların sayesinde de bi yandan poğça yiyorum bi yandan ağlıyorum.. valla iyi geldi.. iyi ki varsınız kızlar merak etmişsiniz sormuşsunuz çok saolun.. aslında dün akşam da ara ara girip baktım ama o kadar elimi kolumu kaldırıcak halim yoktu ki inanın yazamadım.. öncelikle aslında genel gelişiminde bi sıkıntı yok balığımın.. balina kadar olmasa da olmuş bişeyler 1160 gr olmuş.. doktorumuz yine ameliyattaydı söylemeye gerek yok biliyosunuz o rutin zaten.. peki sorun neydi diyceksiniz?? yine yine yine bacak boyumuz kısa dr. beklenen doğum tarihi 21 kasım diyince şok oldumtamam zaten benim durumum geç döllenme ama kafa ve karın çevresinin sadece bi kaç gün fark kalmış arasında satla.. ama bacaklarımız geride.. o genel hafta hesaplamasını da geri götürüyo tabii.. şunu da söyliyim şükürsüzlük etmek istemiyorum bazı kemik hastalıkları oluyomuş bebeklerde ya da bi bacak kısa diğeri uzun falan öyle bi durum yok binlerce şükür.. zaten kemik gelişiminde sıkıntı olan çocuk bu kadar sert hareketler yapabilir mi anlamadım..fl boyunu 7 ile çarpınca 35 cm kadar bişey çıkıyo çok az kısa sanki.. bi yandan doktora daha sonra videoda saydığım kadarıyla yaklaşık 8 kez bi sıkıntı yok dimi şimdi diye sormuşum adam her defasında yok hayır diyo bi yandan eşim zevzek zevzek aaaa burnu dudakları çenesindeki küçük gamzeye kadar aynı ben diyo!!! içimden bacakları da aynı sen dedim :)) aahh ahhhh derdim katiyen dış görünüş falan diil yanlış anlamayın kaldı ki eşimden biliyorum kilo alınmadığında o bacakların kısalığı göze bile çarpmıyo ha kilo alınca bülent serttaşa dönüyosun o ayrı :)) her neyse niye bu kadar daraldım ağladım bilmiyorum sanırım ben doktorumdan daha beni rahatlatıcak cümleler bekliyorum adam gelişiminde hiç bi sorun yok dese de daha ayrıntılı anlatsın ne bileyim işte bu arada @yaseminkara canım damarlarda direnç var mı diye baktırdım o ne kadar uğraştıran bi işlemmiş öyle bayaa sürdü çok şükür hiç bi sıkıntı çıkmadı kıçına başına kan taşıyan tüm damarlara baktı dr..eminim küfür etti bana çünkü bi sonraki randevuda renkli dopplere gönderelim içiniz rahat etsin dedi... çakaaaall zannediyodu ki ben o dopplere girince bi daha ona damar kontrolü yaptırmıcam.. her kontrolde yapıcak artık!! son güzel gelişmeyse yukarda doğum yapanların odalarına baktım içim bi garip oldu inşallah ben de bebeğimi kucağıma alıcam bi kaç ay sonra bu odalardan birinde dedim..çok uzun yazdım kusura bakmayın..iyi ki varsınız..
Canım benim yaaa. Annelik işte hiç bi sorun yok deselerde emin olmak istiyoruz korkma balığın sapasağlam tekmelerinden belli dimi ama. Belki futbolcu olur annesi boyu kısa olanlar iyi topçu olur. Ki senin balık çok kısa görünmüyo anlattığın kadarıyla.
Size anlatmadım kimseye söylemedim henüz ama benim bebişiminde dudak yarığı ile doğma ihtimali var. İlk defa son kontrolde yüzünü gördük paşamın foto aldık eve geldim inceledim baktım öptüm ama dudağı değişik geldi bana hemen doktora foto attım whatsapptan oda ayrıntılıda baktım kordon denk gelmiştir istersen hafta içi gel bakalım dedi ama içim pek rahatlamadı eşimde hafta içi gitmeye gerek yok sanki düzeltebileceklermi dedi (oda dudak yarığı olmadığına inanıyor) onada kızdım kırıldım içime attım 3 eylülü bekliyorum merakla ilk işim dudaklarına baktırmak olacak. Görmeden rahatlayamıcam. Rabbim hepimizin bebeğini özürsüz pırıl pırıl versin inşallah.
çok saol canımm çok teşekkür ederim seni de soramadım nasıl geçti randevun dün?? iyidir inşallah herşey??Canım aklım sendeydı ıyıkı yazdın.uzulme bacak boyuna yapısal bırsey tabıkı cocuklar anne babaya cekecek uzun bacak boyu cıktı bı arkadaşımın o da endıselendı boyle seyler bızı tedırgın edıyor hamıleyız en degerlı varlıgımız sonuçta ama saglıklı yavrun annesi rahat ol sen
doğru diyosun be canım eşim de bi ara eve geldi baktı ben ağlıyorum yatıyorum aynı şeyleri söyledi durdu.. o ara bi de ilginç bişey farkettiHmm durum anlaşıldı bostan yere kndime eziyet ettm diyosun yani.cnm her bebek aynı olmak zorunda değil ki.hep burda diyor sağlıklı olsun yeter boy kilo önemli değil diye.farklı olacak tabi hepsinin boyu kilosu genetik faktörlere göre. Canını sıkma bostan yere sağlıklı diye düşünüp Sevin bnce lutfen
güzel kalpli arkadaşım ya çok saol inşallah hepimiz çatır çatır doğurucaz sağlıklı bebişlerimizi :)) bi doğsun az büyüsün spora senin başına göndericem istanbulaŞükür be :)because of you dünden beri aklım sende.. Takılma beybisi bacak boyuna genetiktir o dogdun basket voleybol uzatırız el birligiyle :) hem daha doguma var. Sen bol bol süt peynir yogurt ye. Balığın gelişir hiç merak etme Allah hepimizin balıgını korusun..
Dualarımdasınız hepiniz. İnşallah kasım sonu saglıklı mutlu bebiş dolacak buralar:)
aynen kuzum genetik belli ki ya gelişiminde bi gerilik olmasın da hiç umrumda diil bacağının kısalığı falan.. ağzı yüzü nasıl güzel olmuş bebek olmuş resmen köfte dudaklı bişeydi :)) sen nasılsın canım asıl?? nafes alıp verişin nasıl biraz daha düzene girdi mi?? inşallah senin de doğumla beraber geçicek bu rahatsızlığın merak etme..because of you canım çok şükür sağlıklıymış yavrun maşallah. Benim cücüğün de kollar 2 hafta önden gidiyo ve iki doktor da sıkıntı yok dedi. Hatta eşimle çok güldük küçükken bizimde kollarımız uzundu diye ve kıyafetlerin kolları hep kısa gelirdi hatta bizde bir halanın ve teyzenin de kolları uzundur e senin eşinin de bacakları uzun değilmiş niye sıkıntı yapıyon yavrum bak gör doğsun büyüsün balığın nasıl uzayacak o boy ve bacaklar göreceksin
endişe ettiğini o kadar samimi anlatmışsın ki resmen hayal ettim o sahneyi mahcup oldum valla hakkını helal et canım.. eşim de kendini kıvanç tatlıtuğa benzetir hemşehrisiymiş ben de diyorum sen daha çok kıvançın abisine benziyosun.. internetten kıvançın abisi diye aratırsan ne demek istediğimi anlarsın :))adam sapsarı sen gündüz feneri gibisinCanım ya yüreğim ağzıma geldi uzun yazını görünce.. Birde ağlıyorum yazmışsın mahvettin beni oğlan uyandı kahvaltı bekliyor dur diyorum çocuğa beni meşgul etme verdim eline tableti rahatça okuyayım yazını diye.. Çok şükür sorun yok demesine sevindim bizim hep beklentimiz güzel şeyler duymak yönünde ama bazen doktorlar bizim anladığımız dilden konuşmuyorlar bilmiyorlar ki bir mimikleri bile bizi yeterince üzebiliyor.. Siz iyi olun o tahmini doğum tarihi de garanti olmuyor adı üstünde tahmini bakalım Bebek ne Zaman gelmek isteyecek... Hep iyi olun oğlan bir doğsun sen bırak Bülent Serttaşı Kıvanç Tatlıtuğ gibi uzun bacaklı bir yakışıklı olur o annesi beslenme hiç hafife alınacak şeyler değil çocuk gelişiminde
ya bu yanlış ölçüm ihtimalini dr kendi bile söyledi ama işte bu adam taaa kaçıncı haftalardan beri hep kısa ölçüyo bu çocuğun bacağını halbuki ayrıntılı usgde bebişin bacak boyu diğer değerlerin bi kaç gün önüne bile geçmişti anlamadım yani bu işi bu dr un benim yavrumun bacağına garezi mi var nedir :)) bu arada 1 e gelirken kalktım yataktanCnm gözün aydın diicm.Sen kendini üzmeye calissanda bak doktor herşey yolunda demiş ne güzel.Her zaman doktorlara karşı bi şüphemiz olmuo mu para için mi abartıo bana gereksiz test yaptirio endiselendirio Die.Ne güzel herşey yolunda demiş.kendini hiç sıkma üzme bence.
Bana da 3 hafta önce boyuna 32.5 dedi.Zaten soylemiodu ben sordum Die söyledi.bacak boyu öndeydi o hafta haftasına dönmüş.Bence yanlış ölçtü gibi de hissettim çünkü detaylı da 32 falandı.dediğim gibi hiç takilmadm herşey yolunda haftasyla uyumlu dediği için.
Amaaa görümcem de hamile.geçen hafta doktora gitmiş Bizden 1 ay küçük.illa boyu kaç dio bana 33 cm dedi ama yanlış herhalde dedim.onunki 32 cm 770 gr ms.bi de böyle kiyaslamalra kaliyrz yani.doktora düzgün ölç diicm bende bu seferdoktor iyi diyince takmiorm da milletin kiyaslamasina girince sinir oldum bende ama kesin bişey yok yani.bi doğar koca bi tosunck şaşırtr seni cnmcm.kalbini ferah tut İnşallah.
aynı şeyleri düşünüyorum kuzum senle.. dr un bi cümlesi vurdu beni.. gelişimnde gerilik devam ederse bi dopplere gönderelim içimiz rahat etsin dedi.. gelişim gerilik aynı cümlenin içinde olunca bittim ben.. aslında dr un söylediği şu bebek sattan 1 hafta geride ama zaten daha önce de gerideydi yani geç döllenme.. kaldı ki kafa ve karın çevresi satla hemen hemen aynı sadece bacaklar bizi geriletiyo dedi.. ayy bilmiyorum be kuzum valla beynim algılıyo hepiniz haklısınız işte akşamdan beri acaba yavrumda bi gelişim geriliği mi var diye yedim kendimi.. halbuki öyle bişey olsa bir sürü şeyde daha gösterir kendini.. ama işte gel anlatCanimm yalandan uzmussun kendini valla hep bi hormonlar. Sen olaya duz mantik baksana altinda bise arama bazilarinin bacak boyu uzun olup ust bedeni kisa oluyor bazilarinin bacak kisa olup ust uzun oluyor bu gayet fizyolojik bi durum ee bi de esimin de oyle diyorsun hic sikma canini miss gibi dogacak yavrun anlasilmicak bise. Hatta soyle dusun bazisinin bebesi 53 cm doguyor bazisinin 48 cm genlerimizle alakali canim benim hic dert etme 35 cm de senin haftana gore cok kisa degil bence 2-3 cm icin uzme kendini de bebisimizi de hersey guzel olacak
aynı şeyleri düşünüyorum kuzum senle.. dr un bi cümlesi vurdu beni.. gelişimnde gerilik devam ederse bi dopplere gönderelim içimiz rahat etsin dedi.. gelişim gerilik aynı cümlenin içinde olunca bittim ben.. aslında dr un söylediği şu bebek sattan 1 hafta geride ama zaten daha önce de gerideydi yani geç döllenme.. kaldı ki kafa ve karın çevresi satla hemen hemen aynı sadece bacaklar bizi geriletiyo dedi.. ayy bilmiyorum be kuzum valla beynim algılıyo hepiniz haklısınız işte akşamdan beri acaba yavrumda bi gelişim geriliği mi var diye yedim kendimi.. halbuki öyle bişey olsa bir sürü şeyde daha gösterir kendini.. ama işte gel anlatgitgide anneme benziyorum hem de daha müge anlı izlemeden
çok saol bitanem.. aynen dediğin gibi başka hiç bi yerinde bi sıkıntı yok kuzumun tüm gelişimi çok güzel.. biz iyi ki ailecek görüşmüyoruz bu arada o ne bacım ya bi kere sen kendin benim eşimden uzunsun ne biçim ailesiniz arkadaşGünaydin kizlar 30 agustos zafer bayramimiz kutlu olsunbecause of you canim takilma bacak boyuna benim oglusumun ki 1 hafta onden gidiyo cok uzun bi delikanli olcak dedi dr ama ben zaten 175cm esim 186cm kisa bisey cikmasi mumkun degil yani biraz genetik bitanem kalbinde beyninde vs bi problem olmasin yeter ki sen canini sikma boya filan takilma emi
Bu arada ada da ince ve uzun bi cocuk yani kesinlikle genetik bi durum
yok be canım insan kendine böyle bi konuda stres arar mı hiç evet biraz evham yaptım doğrudur :)) ama var ya doktor dün benle konuşrken habire alnını ovuşturuyodu adam kesin tırlattı benden sonrabecause of you bacak boyuna niye takiliyorsunki babaya benziycek senin baligin bu besbelli.
Sagliklimiyya ne diye kendine sıkınti stres ariyorsunki.
hahahaha hakkaten kız bunların bi de çıkışı varŞekerim sen bacak boyuna niye takıyorsun bu çocuklar hep dar bi alanda yaşamayacaklar. Hele şöyle bi dogsunlar ferah geniş mekanları bi görsünler çayıra bayıra bi yayılsınlarayrıca ben nedem benim oğlan 2 hafta kafa önden gidiyor hadi bana çekmiş koca kafalı boyu da uzun denilemez e o da bana çekmiş e anacım bu kafa boy sorun değil de çıkarması var
canım sanki almalısın ya maalesef :/ yine de tam bilen birilerine sor gerçi ama..Tamam cnm o zmn ayin 9unda almam lazm çalışabilir raporu.bayram olduğu halde almalı mym sence sonuçta çalışmicam o arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?