- 4 Mayıs 2012
- 1.187
- 1.681
- 333
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.761
Bende sadece bel ağrısı oluyor ara ara. Bir de lavabo zamanım gelince ağrı oluyor onada alıştım artık.Kızlar rahim ağrısı olan var mı...böyle belin iç kısmı ağrıyo gibi nerde olduğu belli olmayan hafif ve devamlı bir ağrı.doktor olacak dedi ama huzursuz oldum.bide karnım sert oluyo gün içinde...ay şu son aylarda bi bitse artık sağ salimmmm
Sağol canım inşallah söylediğiniz gibidir. İnsan elinde değil üzülüyor kafaya takıyor işte. Allah herkese sağlıklı evlat versin
Yaaa delii guldurdun beni benim annemle babamda uzun ama kuzumçok saol bitanem.. aynen dediğin gibi başka hiç bi yerinde bi sıkıntı yok kuzumun tüm gelişimi çok güzel.. biz iyi ki ailecek görüşmüyoruz bu arada o ne bacım ya bi kere sen kendin benim eşimden uzunsun ne biçim ailesiniz arkadaş
yok be canım insan kendine böyle bi konuda stres arar mı hiç evet biraz evham yaptım doğrudur :)) ama var ya doktor dün benle konuşrken habire alnını ovuşturuyodu adam kesin tırlattı benden sonradaha doğum şekline de girdim ki bakın bugün o konuyu hiç açmıyorum
hahahaha hakkaten kız bunların bi de çıkışı varzaten demin psikilijim bozuldu resmen gerizekalı youtube bana video önermiş anam daha açmadım ama bi baktım bi yerde bi çocuk kafası var anladın sen nere olduğunu allahımmmmmm normal doğumdan vazgeçtiğim andı!! ya hayır sen kimsin de bana video öneriyosun madem benim bebek beklediğimi anladın korkularımı da anlasana salakkk.. bugün youtube la bile kavga ettim hiç iyi diilim
canım sanki almalısın ya maalesef :/ yine de tam bilen birilerine sor gerçi ama..
Evet gece nöbetleri başlayacak yakında:) ben 2 gündür uzun süredir ilk defa muhteşem uyuyorum. Tatil diye sanırsam. Arayacağız bu günler
birimiz ileri birimiz geri nolucak bu halimiz mehteran takımı gibibecause of you canım aslında ben de bıraz endıselıyım 2 hafta ılerı gıdıyor masallah bebegın gelişimi.dr 2 hafta sonra gel bı daha bakalım hızlı gelişmiş dedi böyle işte
Sağol bitanem iyiki varsınız biraz içim rahatladı. Önceden çok dillendirmek istemedim sadece eşime söyledim öyle kendi kendime kuruyodum kafamda.Amin inşallah canım. Ayrıca usg görüntüsüne takılma sonuçta ses dalgalarından yansıyan bi görüntü.
Bizim oğlan ilk başta fındık burunlu bebe suratlı bi oğlandı sonra ki usg de ise karıştı mı benim oğlan didimanlık hareket kaymalara neden olur görüntü de içini ferah tut rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
ohhh başladı mı o yine :)) benim çilem de başlıcak önümüzdeki hafta annemler gelince full time izdivaç + müge anlıbecause of you Ayyyy pambıklar yerimmmm ^.^ özledim valla öyle alışmışımki giremedim ya aklım hep burada :) ev zormuş ya iş hiç bitmiyor. Evet yarın iş var. Şimdi mırmırımla yani kocamda Seda sayan izliyoruz. Ahahahah ^.^
ben de sabahları erken uyanmayı falan severim de uykum gelir de uyuyamazsam acaip asabi olurumIns o gunlerde gelecek. Gece bekcileri olarak toplanicaz uyumuyolardiye ay bn bol bol stok yapayimmm hic dayanamam uykuyaaa hic
Sağol bitanem iyiki varsınız biraz içim rahatladı. Önceden çok dillendirmek istemedim sadece eşime söyledim öyle kendi kendime kuruyodum kafamda.
Sen nerelerdesin kız epeydir çok aktif değilsin benimde işim olunca denk gelemedik iyimisin sen paşa nasıl isim netleşti mi?
1Yaaa delii guldurdun beni benim annemle babamda uzun ama kuzum
İnşallah iyi sonuçlarla gelin canım doktordan. Ailevi sorunlar hiçbiyerde bitmez ki canım herkeste var mutlaka kimi çok derun kim daha az. Eşinle iyiysen dışarıyı takma hiç.İçini ferah tut kuzum sağlıkla gelsinler inşallah
Ailevi sorunlar vardı moralim yoktu o yüzden pek canım yoktu.
İyiyiz çok şükür yatmaya devam ediyoruz haftaya kendi doktorum da kontrolüm var gerçi doktoru da aldatmış gibi hissediyorum zormuş iki doktorla
Benim bey keremden vazgeçmiyor ben yusuftan vazgeçmiyorum. Şuan yusuf kerem diye demesekte o şekilde kalacak büyük ihtimal
Takma kuzu boyu hic bosver Allah saglik versin tek1
bak daha devam ediyo ailem de uzun diyo sizi boyumuzla döveriz diyobiz de cep herkülüyüz
Bende kalkayım bi puding yapıyım valla canım sütlü tatlı çekti. Sütlaç uzun sürer şimdi puding şipşak:))))ahhh kızlar ben bi halt yedim deminkonusunu hiç araştırmadan bi dizi açtım dedim ki hadi moralim de düzelsin bi de tatlı götüreyim.. neyse efendim bi kere ilk sahne bi böcekle açıldı neyse sorun diil onlar da bi mahlukat sonuçta ben sütlacımı yemeye devam ediyorum küçük bi velet duvardaki böceğe önce kafa attı sonra da yedi ya laa bi elimde fırın sütlaç bi elimde tatlı kaşığı öööyyle mal gibi kalakaldım ekrana sonra aşağı indi velet açtı cips yemeye başladı.. allahııııımmmmm evlerden ırak böyle veled işin kötüsü benim canım da cips çekti ama neyse yemicem şimdi
İnşallah iyi sonuçlarla gelin canım doktordan. Ailevi sorunlar hiçbiyerde bitmez ki canım herkesYa mutlaka kimi çok derun kim daha az. Eşinle iyiysen dışarıyı takma hiç.
Yusuf keremçok iyi ikiside sevdiğim isimler
My moonlight @Enfal97 @urashaa @gonulll @ahmoz @ayseankara
günaydın kızlar.. dün doktordan çıktığımdan beri boğazıma öküz oturmuştu sanki şimdi yukardaki arkadaşların sayesinde de bi yandan poğça yiyorum bi yandan ağlıyorum.. valla iyi geldi.. iyi ki varsınız kızlar merak etmişsiniz sormuşsunuz çok saolun.. aslında dün akşam da ara ara girip baktım ama o kadar elimi kolumu kaldırıcak halim yoktu ki inanın yazamadım.. öncelikle aslında genel gelişiminde bi sıkıntı yok balığımın.. balina kadar olmasa da olmuş bişeyler 1160 gr olmuş.. doktorumuz yine ameliyattaydı söylemeye gerek yok biliyosunuz o rutin zaten.. peki sorun neydi diyceksiniz?? yine yine yine bacak boyumuz kısa dr. beklenen doğum tarihi 21 kasım diyince şok oldumtamam zaten benim durumum geç döllenme ama kafa ve karın çevresinin sadece bi kaç gün fark kalmış arasında satla.. ama bacaklarımız geride.. o genel hafta hesaplamasını da geri götürüyo tabii.. şunu da söyliyim şükürsüzlük etmek istemiyorum bazı kemik hastalıkları oluyomuş bebeklerde ya da bi bacak kısa diğeri uzun falan öyle bi durum yok binlerce şükür.. zaten kemik gelişiminde sıkıntı olan çocuk bu kadar sert hareketler yapabilir mi anlamadım..fl boyunu 7 ile çarpınca 35 cm kadar bişey çıkıyo çok az kısa sanki.. bi yandan doktora daha sonra videoda saydığım kadarıyla yaklaşık 8 kez bi sıkıntı yok dimi şimdi diye sormuşum adam her defasında yok hayır diyo bi yandan eşim zevzek zevzek aaaa burnu dudakları çenesindeki küçük gamzeye kadar aynı ben diyo!!! içimden bacakları da aynı sen dedim :)) aahh ahhhh derdim katiyen dış görünüş falan diil yanlış anlamayın kaldı ki eşimden biliyorum kilo alınmadığında o bacakların kısalığı göze bile çarpmıyo ha kilo alınca bülent serttaşa dönüyosun o ayrı :)) her neyse niye bu kadar daraldım ağladım bilmiyorum sanırım ben doktorumdan daha beni rahatlatıcak cümleler bekliyorum adam gelişiminde hiç bi sorun yok dese de daha ayrıntılı anlatsın ne bileyim işte bu arada @yaseminkara canım damarlarda direnç var mı diye baktırdım o ne kadar uğraştıran bi işlemmiş öyle bayaa sürdü çok şükür hiç bi sıkıntı çıkmadı kıçına başına kan taşıyan tüm damarlara baktı dr..eminim küfür etti bana çünkü bi sonraki randevuda renkli dopplere gönderelim içiniz rahat etsin dedi... çakaaaall zannediyodu ki ben o dopplere girince bi daha ona damar kontrolü yaptırmıcam.. her kontrolde yapıcak artık!! son güzel gelişmeyse yukarda doğum yapanların odalarına baktım içim bi garip oldu inşallah ben de bebeğimi kucağıma alıcam bi kaç ay sonra bu odalardan birinde dedim..çok uzun yazdım kusura bakmayın..iyi ki varsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?