bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende sadece bel ağrısı oluyor ara ara. Bir de lavabo zamanım gelince ağrı oluyor onada alıştım artık.

Sağol canım inşallah söylediğiniz gibidir. İnsan elinde değil üzülüyor kafaya takıyor işte. Allah herkese sağlıklı evlat versin

Amin inşallah canım. Ayrıca usg görüntüsüne takılma sonuçta ses dalgalarından yansıyan bi görüntü.
Bizim oğlan ilk başta fındık burunlu bebe suratlı bi oğlandı sonra ki usg de ise karıştı mı benim oğlan didim anlık hareket kaymalara neden olur görüntü de içini ferah tut rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah

Yaaa delii guldurdun beni benim annemle babamda uzun ama kuzum

Evet gece nöbetleri başlayacak yakında:) ben 2 gündür uzun süredir ilk defa muhteşem uyuyorum. Tatil diye sanırsam. Arayacağız bu günler

Aynn masallah masallah bn cok rahat uyuyorum yan yüz üstü yatip back arama yastik koyuyorumcok rahat pozisyon hamilelik oncesine yakin oldugu icn rahatim ins oglum anasina ceker uycu olur

because of you canım aslında ben de bıraz endıselıyım 2 hafta ılerı gıdıyor masallah bebegın gelişimi.dr 2 hafta sonra gel bı daha bakalım hızlı gelişmiş dedi böyle işte
birimiz ileri birimiz geri nolucak bu halimiz mehteran takımı gibi gebelik şekerin falan da yoksa bi sıkıntı yok canım

Sağol bitanem iyiki varsınız biraz içim rahatladı. Önceden çok dillendirmek istemedim sadece eşime söyledim öyle kendi kendime kuruyodum kafamda.

Sen nerelerdesin kız epeydir çok aktif değilsin benimde işim olunca denk gelemedik iyimisin sen paşa nasıl isim netleşti mi?

ohhh başladı mı o yine :)) benim çilem de başlıcak önümüzdeki hafta annemler gelince full time izdivaç + müge anlı hayır bi de öyle ciddi izliyolar ki bazen dalga geçersem falan ordakilerle ya ters bi bakış atıyolar bana ya da duymamazlıktan geliyolar

İçini ferah tut kuzum sağlıkla gelsinler inşallah
Ailevi sorunlar vardı moralim yoktu o yüzden pek canım yoktu.
İyiyiz çok şükür yatmaya devam ediyoruz haftaya kendi doktorum da kontrolüm var gerçi doktoru da aldatmış gibi hissediyorum zormuş iki doktorla
Benim bey keremden vazgeçmiyor ben yusuftan vazgeçmiyorum. Şuan yusuf kerem diye demesekte o şekilde kalacak büyük ihtimal

İnşallah iyi sonuçlarla gelin canım doktordan. Ailevi sorunlar hiçbiyerde bitmez ki canım herkeste var mutlaka kimi çok derun kim daha az. Eşinle iyiysen dışarıyı takma hiç.
Yusuf kerem çok iyi ikiside sevdiğim isimler

ahhh kızlar ben bi halt yedim demin konusunu hiç araştırmadan bi dizi açtım dedim ki hadi moralim de düzelsin bi de tatlı götüreyim.. neyse efendim bi kere ilk sahne bi böcekle açıldı neyse sorun diil onlar da bi mahlukat sonuçta ben sütlacımı yemeye devam ediyorum küçük bi velet duvardaki böceğe önce kafa attı sonra da yedi ya laa bi elimde fırın sütlaç bi elimde tatlı kaşığı öööyyle mal gibi kalakaldım ekrana sonra aşağı indi velet açtı cips yemeye başladı.. allahııııımmmmm evlerden ırak böyle veled işin kötüsü benim canım da cips çekti ama neyse yemicem şimdi

Bende kalkayım bi puding yapıyım valla canım sütlü tatlı çekti. Sütlaç uzun sürer şimdi puding şipşak:))))

Ben biraz fazla hassasım hormonlarım da tavan bir de 8 yaşında yeğenim var her yaz bizde kalıyor o da gitti alışmışım bi fena duygu boşluğu oldu. Yerini kv dolduruyor bana bakmaya geldi
Benim yusufum babasının keremi

Canım sıkma canini bak Dr herşey yolunda demiş önemli olan o hamileilk psikolojisi malum duygusalız ondan çok aglamissindir cnm benimde bu ara öyle içimden ağlamak geliyo hatta dün işte zor tutüm kendimi millet görse şimdi bide onlara dert anlat bende ancak bakabildim buraya oldum bittim daha yemek yapcam şimdi off off misafir bu ara çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…