- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.741
Hah şöyle canım sıkma kendini de yavrunu da boşu boşunaaynen kuzum genetik belli ki ya gelişiminde bi gerilik olmasın da hiç umrumda diil bacağının kısalığı falan.. ağzı yüzü nasıl güzel olmuş bebek olmuş resmen köfte dudaklı bişeydi :)) sen nasılsın canım asıl?? nafes alıp verişin nasıl biraz daha düzene girdi mi?? inşallah senin de doğumla beraber geçicek bu rahatsızlığın merak etme..
Biz mavi bi döşek var 200tl onu aldık Can'ım e Bebek'te 160 kraftında var ikisi arasında çok kaldım ikea daki 10cm yüksekliği kraftınki 5cm o yüzden ikeadakini aldım.Yatağı hangisindn aldın cnm.bende beşiği almaya gittigmde yatağını da alsam mı diorm ama bikaç model var.hangisi daha uygun olur bilemedm.fiyat farkları da var.döşek demek istedim yani
Kızlar esimin bi arkdsi yarı fiyarına vercek bize bunları ama bn tam arastrmadigim için bilmyrm araba kraft park yatak chicco sizce kullanışlı mi nasıllar. Resimler bugün geçti elime
çok saol canımm çok teşekkür ederim seni de soramadım nasıl geçti randevun dün?? iyidir inşallah herşey??
doğru diyosun be canım eşim de bi ara eve geldi baktı ben ağlıyorum yatıyorum aynı şeyleri söyledi durdu.. o ara bi de ilginç bişey farkettidaha toparlanamaz o bi süre güya bana moral veriyodu canım sen 1.60sın ben 1.70 ne bekliyosun yavrumuzdan dedi yetinmedi bacak boyunu ölçtü 4 karış sonra benimkini ölçtü anaaaa o da ne benimki de 4 karış bunun suratını görmeliydin nasıl olur ya sen benden 10cm kısasın ama bacak boyumuz aynı diye diye gitti garibim
güzel kalpli arkadaşım ya çok saol inşallah hepimiz çatır çatır doğurucaz sağlıklı bebişlerimizi :)) bi doğsun az büyüsün spora senin başına göndericem istanbula
aynen kuzum genetik belli ki ya gelişiminde bi gerilik olmasın da hiç umrumda diil bacağının kısalığı falan.. ağzı yüzü nasıl güzel olmuş bebek olmuş resmen köfte dudaklı bişeydi :)) sen nasılsın canım asıl?? nafes alıp verişin nasıl biraz daha düzene girdi mi?? inşallah senin de doğumla beraber geçicek bu rahatsızlığın merak etme..
endişe ettiğini o kadar samimi anlatmışsın ki resmen hayal ettim o sahneyi mahcup oldum valla hakkını helal et canım.. eşim de kendini kıvanç tatlıtuğa benzetir hemşehrisiymiş ben de diyorum sen daha çok kıvançın abisine benziyosun.. internetten kıvançın abisi diye aratırsan ne demek istediğimi anlarsın :))adam sapsarı sen gündüz feneri gibisinoğlum çok güzel olmuş ama be burnu ağzı çenesi herşeyiyle tam bebek olmuş..
ya bu yanlış ölçüm ihtimalini dr kendi bile söyledi ama işte bu adam taaa kaçıncı haftalardan beri hep kısa ölçüyo bu çocuğun bacağını halbuki ayrıntılı usgde bebişin bacak boyu diğer değerlerin bi kaç gün önüne bile geçmişti anlamadım yani bu işi bu dr un benim yavrumun bacağına garezi mi var nedir :)) bu arada 1 e gelirken kalktım yataktanahhh ah nolurdu ben de başka insanlar gibi üzülünce kendimi temizliğe vursaydım gezmeye vursaydım anca yat uyu ağla geri uyu
Biz mavi bi döşek var 200tl onu aldık Can'ım e Bebek'te 160 kraftında var ikisi arasında çok kaldım ikea daki 10cm yüksekliği kraftınki 5cm o yüzden ikeadakini aldım.
Tmm cnm bi bakayım sağ ol cvp için.park yatak neyse de araba nasıl iyce anlamak lazmCan'ım markalılar aslında ama arabanın sürüşü falan nasıldır bir baksan daha iyi olur resimden anlaşılmaz
Evet cnm modellerini Ogrenip bi araştırmam lazmCnm kullanılmış mı.ikinci el oluo yani tanidiktan bile alsan.int.te satışlar oluo.genelde 3 te bir fiyatına gelio Die biliyrm ama modelini öğrenip bi arastr istersn.Hem sifirini hem ikinci elini.
çok saol bitanem.. aynen dediğin gibi başka hiç bi yerinde bi sıkıntı yok kuzumun tüm gelişimi çok güzel.. biz iyi ki ailecek görüşmüyoruz bu arada o ne bacım ya bi kere sen kendin benim eşimden uzunsun ne biçim ailesiniz arkadaş
yok be canım insan kendine böyle bi konuda stres arar mı hiç evet biraz evham yaptım doğrudur :)) ama var ya doktor dün benle konuşrken habire alnını ovuşturuyodu adam kesin tırlattı benden sonradaha doğum şekline de girdim ki bakın bugün o konuyu hiç açmıyorum
hahahaha hakkaten kız bunların bi de çıkışı varzaten demin psikilijim bozuldu resmen gerizekalı youtube bana video önermiş anam daha açmadım ama bi baktım bi yerde bi çocuk kafası var anladın sen nere olduğunu allahımmmmmm normal doğumdan vazgeçtiğim andı!! ya hayır sen kimsin de bana video öneriyosun madem benim bebek beklediğimi anladın korkularımı da anlasana salakkk.. bugün youtube la bile kavga ettim hiç iyi diilim
canım sanki almalısın ya maalesef :/ yine de tam bilen birilerine sor gerçi ama..
Canım çok da kolaylanmadı yani yıkanacaklar yıkandı ütüleyip yerleştircem birde temizlik yapılsa içim rahtlıcak evi bi görsen karmakarışık. Ama bitince güzel olacak eminim:)))) annesinin kuzusu sağlıkla gelsin herşeye değer:)))))))Ohh mis kuzum ellerine saglık sen kolaylamışsın maşallah. Bizde bugün boya var evde 5 ustaoğluşun odası maviş oldu cok şeker daha beni kimse çıkaramaz o odadan :) benim en az 1 hafta 10 gün yerleştirne işim var ama olsun hallederiz. Dolabın siparişini ancak haftadonu seçip verebilicez. Umarım erken teslim edebilirler. Bende biran önce bitirip yatmak istiyorum gün geçtikçe nefes alışım bile değişiyor. Biraz daha zaman geçince belli ki iş güç yapamayacagım :)
Ahh bebişim geçen hastane çantasına neler konur diye video izlemeye başladım sonra bütün doğum çeşitleri sırasıylayoutube de işini biliyor arkadaş leb diyoz leblebiyi önerilere yerleştiriyor
çok saol canım benim inşallah bi alsaydık şu bıdıkları sağ salim bacağını macağını yiycez onların :))because of you canim uzulmene gerek yok ki bn inanmiyorum o ölcumlere hem dogru olsa bile ne fark eder yumurcagimiz sagliklimi saglikli sorun yok sıkma o tatli canini
Sağol canım inşallah söylediğiniz gibidir. İnsan elinde değil üzülüyor kafaya takıyor işte. Allah herkese sağlıklı evlat versinCanim sen de skma canini icerdeki sudan dolayi burun ve dudaklar dalgali bir degisik cikiyor fotoda oyle cikmistir olumsuzu dusunup uzme kendini ki dudak yarigi bile olsa tek operasyonla bile duzeltiyorlar hemen Allah dermansiz dert vermesin kuzum
canım benim ne güzel anlamışsın beni allah razı olsun.. mesajını okurken bi daha gözlerim doldu.. aslında bişey yok eminim ama işte annelik böyle bişeymiş demek ki.. inan muayene esnasında eşim video çekmiyo olsa beni izlese dr dan kıskanır beni :)) bi insanın ağzının içine bakmak deyimini tam yerine getiriyorum mimiklerine kadar izliyorum adamı sapık gibiadamın son randevusu ani ameliyata girmiş çıkmış aslında onun için o kadar önemli bile diil ne söylediği ama işte her kelimenin altından bişey çıkarıyorum galiba.. şimdi daha iyiyim gerçi çok şükür.. bu arada tatlım senin bebişin önüne kordon falan gelmiştir hakkaten öyle gölgeler falan oluşuyo ki suyun içinde benim oğlan bi gidişimizde sırma saçlı birinde kel tavuk hep gölge oyunu işte :))
slm canım dün hemen farkedildi yokluğun bi kere sabah burda kimse günaydın pambıklar demediçalışan kadın için tatil daha fena kesinlikle katılıyorum.. yine de dinlenmeye de bak hatırlatmak istemem ama yarın tekrar iş günü [/QU.
Ayyyy pambıklar yerimmmm ^.^ özledim valla öyle alışmışımki giremedim ya aklım hep burada :) ev zormuş ya iş hiç bitmiyor. Evet yarın iş var. Şimdi mırmırımla yani kocamda Seda sayan izliyoruz. Ahahahah ^.^
çok saol canım benim inşallah bi alsaydık şu bıdıkları sağ salim bacağını macağını yiycez onların :))
Evet gece nöbetleri başlayacak yakında:) ben 2 gündür uzun süredir ilk defa muhteşem uyuyorum. Tatil diye sanırsam. Arayacağız bu günlerIns o gunlerde gelecek. Gece bekcileri olarak toplanicaz uyumuyolardiye ay bn bol bol stok yapayimmm hic dayanamam uykuyaaa hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?