bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hah şöyle canım sıkma kendini de yavrunu da boşu boşuna Ben de aynıyım canım ya içtiğim ilaca rağmen çarpıntılar ve hızlı nabız tam gaz devam ediyo Sağol güzel duan için de ailemin, eşimin ve benim de tek tesellimiz şu an için doğumdan sonra geçeceğine inanmamız. Hayırlısı inşallah.

My moonlight canım muhtemelen doktorunun dediği gibidir çünkü en ufak bi hareketlerinde görüntü hemen bozuluyor biliyorsun Senin civciv de tam dudağını hareket ettirdiği sırada aldıysa doktorun görüntüyü, ondan öyle çıkmıştır canım

Yatağı hangisindn aldın cnm.bende beşiği almaya gittigmde yatağını da alsam mı diorm ama bikaç model var.hangisi daha uygun olur bilemedm.fiyat farkları da var.döşek demek istedim yani
Biz mavi bi döşek var 200tl onu aldık Can'ım e Bebek'te 160 kraftında var ikisi arasında çok kaldım ikea daki 10cm yüksekliği kraftınki 5cm o yüzden ikeadakini aldım.

Kızlar esimin bi arkdsi yarı fiyarına vercek bize bunları ama bn tam arastrmadigim için bilmyrm araba kraft park yatak chicco sizce kullanışlı mi nasıllar. Resimler bugün geçti elime

Cnm kullanılmış mı.ikinci el oluo yani tanidiktan bile alsan.int.te satışlar oluo.genelde 3 te bir fiyatına gelio Die biliyrm ama modelini öğrenip bi arastr istersn.Hem sifirini hem ikinci elini.

Ahh cnm işte ben.resmen depresyon moduna girerm bende.kalkip yemek bile Yemek istemem yani.ama dikkat et yine kendine.bebislrmz var artık unutma.
Cnm Bence senin doktorun ultrasonuna has bişey bu.Ya da doktorun ultrasonda ölçümü beceremio :) hiç takma İnşallah o güzelim moralini de bozma cnmcm

Biz mavi bi döşek var 200tl onu aldık Can'ım e Bebek'te 160 kraftında var ikisi arasında çok kaldım ikea daki 10cm yüksekliği kraftınki 5cm o yüzden ikeadakini aldım.

Aynen cnm ikeada da inceler var kalınlar var.int.tn bakabliyrm şimdilik de gidince yakından daha iyi bakarm İnşallah.
Yorgan da baktnz mi bu arada.bebeğin üstüne yorgan mi ortcez nasıl olcak.ayy ev çok sıcak olcak.şimdiden terledim ben :))

Ahh bebişim geçen hastane çantasına neler konur diye video izlemeye başladım sonra bütün doğum çeşitleri sırasıyla youtube de işini biliyor arkadaş leb diyoz leblebiyi önerilere yerleştiriyor

Canım çok da kolaylanmadı yani yıkanacaklar yıkandı ütüleyip yerleştircem birde temizlik yapılsa içim rahtlıcak evi bi görsen karmakarışık. Ama bitince güzel olacak eminim:)))) annesinin kuzusu sağlıkla gelsin herşeye değer:)))))))
Artık ağırlaşıyoruz haklısın kuzu ayakta çok dursam bebek baskı yapıyor nefesim daralıyor birde sıcak:/
Ateş beyin odasıda çok şık olacak eminim odalarına bir gelseler de bir yesek beyefendiler dimi:)))))))

Ahh bebişim geçen hastane çantasına neler konur diye video izlemeye başladım sonra bütün doğum çeşitleri sırasıyla youtube de işini biliyor arkadaş leb diyoz leblebiyi önerilere yerleştiriyor
ben de usg bebek görüntüleri izlemiştim ordan anladıysa zaar hamile olduğumu allahın belası dayadı önüme doğum yapan karıları

Canim sen de skma canini icerdeki sudan dolayi burun ve dudaklar dalgali bir degisik cikiyor fotoda oyle cikmistir olumsuzu dusunup uzme kendini ki dudak yarigi bile olsa tek operasyonla bile duzeltiyorlar hemen Allah dermansiz dert vermesin kuzum
Sağol canım inşallah söylediğiniz gibidir. İnsan elinde değil üzülüyor kafaya takıyor işte. Allah herkese sağlıklı evlat versin

Kızlar rahim ağrısı olan var mı...böyle belin iç kısmı ağrıyo gibi nerde olduğu belli olmayan hafif ve devamlı bir ağrı.doktor olacak dedi ama huzursuz oldum.bide karnım sert oluyo gün içinde...ay şu son aylarda bi bitse artık sağ salimmmm

Ayy

because of you Ayyyy pambıklar yerimmmm ^.^ özledim valla öyle alışmışımki giremedim ya aklım hep burada :) ev zormuş ya iş hiç bitmiyor. Evet yarın iş var. Şimdi mırmırımla yani kocamda Seda sayan izliyoruz. Ahahahah ^.^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…