bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bizim ki sinekten bile korkuyo kuzum oyle dusunme sakin hic bi cocuk oturup bocek yemez korkar

Büyükler için bu programlar kış boyu adeta bir detox. Benim gözümden bugün yaş geldi izlerken. Gözlüklere bir adam var gözlük takıyor hep. Buna yavruyken k9 diye teriyer vermişler bu adamda adını haydut koymuş erkek sanıp sonra minnakın bi büyümüş serpilmiş daha doğrusu serpilememiş çünkü o bir teriyermiş. Sonra adını şirin koymuşlar. Ayya bir anlatışı var yarıldım. Adam nasıl bir hüsrana uğramış ^.^

Son düzenleme:
Aynn masallah masallah bn cok rahat uyuyorum yan yüz üstü yatip back arama yastik koyuyorumcok rahat pozisyon hamilelik oncesine yakin oldugu icn rahatim ins oglum anasina ceker uycu olur
Bende aynı senin gibi uyuyorum canım kızımda yan yatarken bile uyuyamazdım, bunda nerdeyse yüzüstü yatıcam işin ilginci göbeğim de kocaman

Kötü denk gelmişsin .Benim eşimin izlediği filmler hep öyle bakamıyorum ben o gözünü ayırmıyor birde bizim ufaklık gözünü ayırmıyor hayır diyorum çocuğun psikolojisi bozulacak.yabancı dizilerde oluyor genelde bana çok uzak geliyor

Bende kalkayım bi puding yapıyım valla canım sütlü tatlı çekti. Sütlaç uzun sürer şimdi puding şipşak:))))
Valla ben artık duba gibi olduğumu hissediyorum :) şu 2 ayıda çok almadan bitirebilirsek inş. Benimde canım habire tatlı istiyor artık bazen her şeyi istiyor.

because of you kızzzz biz bu american horror storynin 3.sezonunun 10. Bölümünü demin izledik 1 haftada 3. Sezon bitti yeminlen. Dizide neler var neler ben hala bunları nasıl ileyebiliyorum hayret ediyorum :) sen bunu izlesen demekki o böcüğe kurban olursun :)

üfff sorma canım ruhani şeyleri severim tamam yavvv yamyamlığı ne demeye sokuyosunuz işin içine :/

deme kıııııızzzzz o da mı öyle ya ben işin içinde iğrençlik olmasın istiyorum benim izlediğim de outcast.. ya böyle kan revan girdi mi işin içine yok yani soğutuyo beni :/ pis velet o zenginliğin içinde gitti önce böcek yedi ardından cips ardından kendi parmaklarını yedi

Valla ben artık duba gibi olduğumu hissediyorum :) şu 2 ayıda çok almadan bitirebilirsek inş. Benimde canım habire tatlı istiyor artık bazen her şeyi istiyor.
bu arada hatunlar bişey dikkatimi çekti yavvv ben diyorum ki çocuk böcük yedi biri sütlaç istemiş biri pudinge karar vermiş biri tüm tatlıları istiyo bu bizimki neyin kafası yaaa My moonlight

Nasıl izliyor sun canım onu :)) çok seviyorum bi ara hiç kaçırmadan izledim ama şuan cesaret edemiyorum :))

bu arada hatunlar bişey dikkatimi çekti yavvv ben diyorum ki çocuk böcük yedi biri sütlaç istemiş biri pudinge karar vermiş biri tüm tatlıları istiyo bu bizimki neyin kafası yaaa My moonlight
Valla ne böcüğü ne çocuğu ne evi ne işi görmedi gözüm. Bu karışıklıkta puding yaptım sıcak sıcak yedim oohhhhh sefam olsun. Enerji topladım biraz iş görüyüm ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…