- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #43.781
Bizim ki sinekten bile korkuyo kuzum oyle dusunme sakin hic bi cocuk oturup bocek yemez korkarahhh kızlar ben bi halt yedim deminkonusunu hiç araştırmadan bi dizi açtım dedim ki hadi moralim de düzelsin bi de tatlı götüreyim.. neyse efendim bi kere ilk sahne bi böcekle açıldı neyse sorun diil onlar da bi mahlukat sonuçta ben sütlacımı yemeye devam ediyorum küçük bi velet duvardaki böceğe önce kafa attı sonra da yedi ya laa bi elimde fırın sütlaç bi elimde tatlı kaşığı öööyyle mal gibi kalakaldım ekrana sonra aşağı indi velet açtı cips yemeye başladı.. allahııııımmmmm evlerden ırak böyle veled işin kötüsü benim canım da cips çekti ama neyse yemicem şimdi
ohhh başladı mı o yine :)) benim çilem de başlıcak önümüzdeki hafta annemler gelince full time izdivaç + müge anlıhayır bi de öyle ciddi izliyolar ki bazen dalga geçersem falan ordakilerle ya ters bi bakış atıyolar bana ya da duymamazlıktan geliyolar
Âmin inş öyle olur valla.Aynn masallah masallah bn cok rahat uyuyorum yan yüz üstü yatip back arama yastik koyuyorumcok rahat pozisyon hamilelik oncesine yakin oldugu icn rahatim ins oglum anasina ceker uycu olur
Öyle deme buBizim ki sinekten bile korkuyo kuzum oyle dusunme sakin hic bi cocuk oturup bocek yemez korkar
Bende aynı senin gibi uyuyorum canımAynn masallah masallah bn cok rahat uyuyorum yan yüz üstü yatip back arama yastik koyuyorumcok rahat pozisyon hamilelik oncesine yakin oldugu icn rahatim ins oglum anasina ceker uycu olur
Kötü denk gelmişsin .Benim eşimin izlediği filmler hep öyle bakamıyorum ben o gözünü ayırmıyor birde bizim ufaklık gözünü ayırmıyor hayır diyorum çocuğun psikolojisi bozulacak.yabancı dizilerde oluyor genelde bana çok uzak geliyorahhh kızlar ben bi halt yedim deminkonusunu hiç araştırmadan bi dizi açtım dedim ki hadi moralim de düzelsin bi de tatlı götüreyim.. neyse efendim bi kere ilk sahne bi böcekle açıldı neyse sorun diil onlar da bi mahlukat sonuçta ben sütlacımı yemeye devam ediyorum küçük bi velet duvardaki böceğe önce kafa attı sonra da yedi ya laa bi elimde fırın sütlaç bi elimde tatlı kaşığı öööyyle mal gibi kalakaldım ekrana sonra aşağı indi velet açtı cips yemeye başladı.. allahııııımmmmm evlerden ırak böyle veled işin kötüsü benim canım da cips çekti ama neyse yemicem şimdi
Valla ben artık duba gibi olduğumu hissediyorum :) şu 2 ayıda çok almadan bitirebilirsek inş. Benimde canım habire tatlı istiyor artık bazen her şeyi istiyor.Bende kalkayım bi puding yapıyım valla canım sütlü tatlı çekti. Sütlaç uzun sürer şimdi puding şipşak:))))
benim sütlaç da hazırdı zaten datlım eşim geçen gün almış :))Bende kalkayım bi puding yapıyım valla canım sütlü tatlı çekti. Sütlaç uzun sürer şimdi puding şipşak:))))
üfff sorma canım ruhani şeyleri severim tamam yavvv yamyamlığı ne demeye sokuyosunuz işin içine :/Kötü denk gelmişsin .Benim eşimin izlediği filmler hep öyle bakamıyorum ben o gözünü ayırmıyor birde bizim ufaklık gözünü ayırmıyor hayır diyorum çocuğun psikolojisi bozulacak.yabancı dizilerde oluyor genelde bana çok uzak geliyor
deme kıııııızzzzz o da mı öylebecause of you kızzzz biz bu american horror storynin 3.sezonunun 10. Bölümünü demin izledik 1 haftada 3. Sezon bitti yeminlen. Dizide neler var neler ben hala bunları nasıl ileyebiliyorum hayret ediyorum :) sen bunu izlesen demekki o böcüğe kurban olursun :)
hahahahaa ondan benimki çok hareketlendi içerde
bu arada hatunlar bişey dikkatimi çekti yavvv ben diyorum ki çocuk böcük yedi biri sütlaç istemiş biri pudinge karar vermiş biri tüm tatlıları istiyo bu bizimki neyin kafası yaaaValla ben artık duba gibi olduğumu hissediyorum :) şu 2 ayıda çok almadan bitirebilirsek inş. Benimde canım habire tatlı istiyor artık bazen her şeyi istiyor.
Nasıl izliyor sun canım onu :)) çok seviyorum bi ara hiç kaçırmadan izledim ama şuan cesaret edemiyorum :))because of you kızzzz biz bu american horror storynin 3.sezonunun 10. Bölümünü demin izledik 1 haftada 3. Sezon bitti yeminlen. Dizide neler var neler ben hala bunları nasıl ileyebiliyorum hayret ediyorum :) sen bunu izlesen demekki o böcüğe kurban olursun :)
Havasını sevsinlerbenim sütlaç da hazırdı zaten datlım eşim geçen gün almış :))
Valla ne böcüğü ne çocuğu ne evi ne işi görmedi gözüm. Bu karışıklıkta puding yaptım sıcak sıcak yedim oohhhhh sefam olsun. Enerji topladım biraz iş görüyüm ben.bu arada hatunlar bişey dikkatimi çekti yavvv ben diyorum ki çocuk böcük yedi biri sütlaç istemiş biri pudinge karar vermiş biri tüm tatlıları istiyo bu bizimki neyin kafası yaaaMy moonlight
Bn de canım ne istiyor diyrdum bulamıyorum bi türlü :)Pudingms meğer :) bn de yapayım afiyet olsun cnmm :)Bende kalkayım bi puding yapıyım valla canım sütlü tatlı çekti. Sütlaç uzun sürer şimdi puding şipşak:))))
ohhh yarasın canım afiyet olsun :)Valla ne böcüğü ne çocuğu ne evi ne işi görmedi gözüm. Bu karışıklıkta puding yaptım sıcak sıcak yedim oohhhhh sefam olsun. Enerji topladım biraz iş görüyüm ben.
ama boş boş yeme aç iğrenç bişey onu izlerken ye :)))Bn de canım ne istiyor diyrdum bulamıyorum bi türlü :)Pudingms meğer :) bn de yapayım afiyet olsun cnmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?