bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bende süt tamamen kesilmemisti zaten oglumdan sonra hatta ilaç bile kullandım kesilsin diye. Şimdi de birkaç haftadır ara ara sizlama oluyor süt üretimi yavaştan başlıyor sanırım. Ama yumuşak göğüslerim o ilk zamanki sertlikleri kalmadı. Normalde 75 kullaniyordum şu an 85 kullanıyorum ama 90 bile olur sanki

Bn de onu dusunuyorm başlarda biraz ağrımisti uçları fln ama smdi kapkara oldu fakat ne ağrı ne sizi buyumedi de süt de akmadi hic

Bn de onu dusunuyorm başlarda biraz ağrımisti uçları fln ama smdi kapkara oldu fakat ne ağrı ne sizi buyumedi de süt de akmadi hic
Aaay aynen ya kapkara olmuş benimkiler de halbüsem pembiş pembiş ne güzel idi süt de gelmezse böyle kara fatmaya döndükleriyle kalıcaklar :/

Kızlar dün doğum sancısına benzer bir iki sancı girdi belime bugünde pembemsi kan geldi doktorumu aradım takip et dedi devam ederse gelirsin nst çekeriz çok korktum biran eşimde evde değil.

Ben su an ikiz hamilesiyim ve benim gobus bukadar buyumedi :)) tek gebelik ustelik 2.850 kg dogmus kizi massalahi var gobusun :)) benim oglumda bukadar vardi 4.600 dogdu :))
Bnm de göbegim çok büyük ama oglus öyle kilolu değil bnm 3 tane miyom en büyüğü 10 cme yaklasmstr şu an gözükmüyorlar ama acaba onlar mi sisiriyor diye dusunuyorm kilo da var tabi bnde.ayrıca senden de büyük sanki bnim gobek

Kızlar dün doğum sancısına benzer bir iki sancı girdi belime bugünde pembemsi kan geldi doktorumu aradım takip et dedi devam ederse gelirsin nst çekeriz çok korktum biran eşimde evde değil.
Sakın ol cnm bsy olmaz Allahın izniyle benim de belime ağrı giriyor kndimi yorunca dinlen kndini yorma.kanaman sancin artarsa gidersin acile ama sanmiyorm

Sakın ol cnm bsy olmaz Allahın izniyle benim de belime ağrı giriyor kndimi yorunca dinlen kndini yorma.kanaman sancin artarsa gidersin acile ama sanmiyorm
Sağol canım ben doğum sancısını ilk gebeliğimden bildiğim için aynısı olunca korktum biraz evide çöp götürüyor ama kalsın dinlenicem

Aaay aynen ya kapkara olmuş benimkiler de halbüsem pembiş pembiş ne güzel idi süt de gelmezse böyle kara fatmaya döndükleriyle kalıcaklar :/
Ahahaha aynen bnm de pembe pembe minikti hem de. smdi kapkara kocaman oldu göğüs ucum.göğsüm çok buyumedi ama uç kısım çok fena.bi hareket yok yani azcık ağrısa fln süt oluşuyor desek:)

Sağol canım ben doğum sancısını ilk gebeliğimden bildiğim için aynısı olunca korktum biraz evide çöp götürüyor ama kalsın dinlenicem
Hee bn bilmiyom nasıl oluyor.geçenlerde belim ağrıdi bi de azcık adet ağrısı gibi ağrı hissettim bi de ateş bastı terledim herhlde doğum sancısı böyle bsy dedm biraz dinlenin ce gecti

Bence acile git canim acilma yoktur insallah serum filan verirler ilacla durdururlar kan olmasi iyi degil

Hee bn bilmiyom nasıl oluyor.geçenlerde belim ağrıdi bi de azcık adet ağrısı gibi ağrı hissettim bi de ateş bastı terledim herhlde doğum sancısı böyle bsy dedm biraz dinlenin ce gecti
Çok şiddetli bir ağrı değil zaten canım ama olunca düzenli oluyor inşallah bu sancılar 39-40.haftalarda gelir

Ay takip et hakikaten kuzum ya kayınvalidenler yakınında ama korkma allah korusun acil bi durumda yanında olurlar hemen

Bobreklerde genislrme var canim bende iyiydim 2 aydir bugun gene yokluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…