bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayy iyi izliyorsun valla ben hayatta hele şu pozisyonda hayatta izleyememm

Cok sukur bin sukur 31 hafta olduk bugun darisi 31 olmayanlara saglikla insallah nice 36-37-38-39 haftalar cumlemize insallah ...ecmain

tatli annelerimize ve minik minnoslarimiza gelsin canlar ❤❤❤

Gozunaydinn canimm zaman su gibi akip gecsin 38 leri gostersin ins ben de yarin 33 oluyorummm

Cok sukur bin sukur 31 hafta olduk bugun darisi 31 olmayanlara saglikla insallah nice 36-37-38-39 haftalar cumlemize insallah ...ecmain

tatli annelerimize ve minik minnoslarimiza gelsin canlar ❤❤❤
Bende kv delere burdan ismail yk dan Allah belani versin sarkisini armagan ediyorym

Gozunaydinn canimm zaman su gibi akip gecsin 38 leri gostersin ins ben de yarin 33 oluyorummm
Massalah canim 32+0 degilmi takvim 33 gostericek bende yarin takvim 32 gostericek yarin 31+1 olunca :)) aramizda 5 gun var

Massalah canim 32+0 degilmi takvim 33 gostericek bende yarin takvim 32 gostericek yarin 31+1 olunca :)) aramizda 5 gun var

Aynen oyle canim yarin 32+0 oluyorum bu da 32 yi doldurdugumuz yeni haftaya girdigimizi mujdeliyorr ayy ben bu iti ogrendigimde daha 3 haftalikti nerdenn nereye

Izleme kuzu yaaaa benim midem bulanio etkilenirsin yapma

Aynen oyle canim yarin 32+0 oluyorum bu da 32 yi doldurdugumuz yeni haftaya girdigimizi mujdeliyorr ayy ben bu iti ogrendigimde daha 3 haftalikti nerdenn nereye
Kiz oyle deme pasaya bende 4+2 haftalikken ogrendim tek saniyordum 6+3 de ikiz olduklarini ogrendim cookkkk guzel bir duygu zaman ilerliyor ama bitmek bilmiyor 7 ekimden sonra gun saymaya baslicam hayirlisiyla :)) ❤❤

because of you fikir ver kizim banada kv savar olarak
Öncelikle mevlana felsefesine sığınıyoruz bitanem kimse kusursuz diil nolursan ol yine gel şeklinde telkinler yapıyoruz ha kv görümce falan accık daha az gelebilir tabi neyse ikinci kural kesssinlikle yüz göz Olmuyoruz eşimiz muhatap oluyo ha eşinde iş yoksa be yazık ki onu hamur gibi kıvama getirmek senin görevin ne yazık ki adam evde öyle bi huzur bulacak ki senin yanından ayrılmak bile istemicek onun yollarını hepimiz biliyoruz tek tek saymayalım şimdi :)) ama şunu söyliyim sadece cinsellik diil kastım tabi o da var ama yeri geldiğinde erkeğe kendini güçlü hissettirip yeri geldiğinde onun sığınacak limanı sen olmalısın.. Ve en önemlisi bunların hepsi içinden gelmeli yoksa taktik gibi olursa ilişki yine yürümez zaten.. Bunların hepsini denedin ne kocan ne eşin yola gelmedi mi vatandaş işte o zaman elektrikli battaniye formülü devreye giriyo şaka bi yana da bence siz eşinle birbirinizi hala seviyosunuz hafif bi iletişim kopukluğu ego savaşı olmuş o kadar bitanem.. Seni anlıyorum birikimlerin var ve kendini bundan dolayı haklı görüyosun tepkilerinde ama erkeklerin hafızası aklı bizimki gibi işlemiyo.. Biz eskinin üstüne inşa ediyoruz herşeyi o gerizekalılar hergün bomboş bi mercimekle gözlerini açıyolar.. Emin ol evliliğimin ilk 6ayı bi senesi sizinkine benzer kavgalarla geçti benim eşim ailesini pek karıştırtmadığı halde benim egom da ağır basıyomuş demek sonra boş olduğunu anladım.. Şimdi hep orta yol buluyoruz şükürler olsun.. Yalnız yıllardır bu soruyu bekliyomuşum resmen kız

Kiz oyle deme pasaya bende 4+2 haftalikken ogrendim tek saniyordum 6+3 de ikiz olduklarini ogrendim cookkkk guzel bir duygu zaman ilerliyor ama bitmek bilmiyor 7 ekimden sonra gun saymaya baslicam hayirlisiyla :)) ❤❤

Ay ne heycanlardi yaa Allahima sonsuz sukurler bu duyguyu tattirdigi icin ayy senin pesine de biz patir patir dokulicizz valla senden sonra topic adrenalini en ust seviyeye cikar

Eklentiler

• modern_bebek_isimleri_2017-600x400.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
Kızlar merhaba, öncelikle Allah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Ben de temmuz annesiyim şimdi 2 aylık bir oğlum var çok şükür :)
Oğlumun gardıropu doldu taştı, bizim aldıklarımız, etraftan gelen hediyeler derken oğlum kıyafetlerini abartısız sadece bir kere giyebildi ve tekrar yıkayıp ütüleyip dolabına kaldırmak zorunda kaldım tekrar giyemeden küçüldü gitti hepsi..
Şimdi ben bu kıyafetlerini çok uygun fiyatlara isterseniz tek tek isterseniz toplu alım şeklinde satmayı düşünüyorum, ve devamı da gelecek çünkü hala alınmaya devam ediyor ve hala sadece 1 kez giyiyor kıyafetlerini :) ilgilenenler benimle iletişime geçebilir, resimlerini çektiğim bir kaç kıyafeti paylaşıyorum, henüz çekemediklerm de var bolca çünkü oğlum fırsat vermiyor :) 1 kere giyildiğinden ve temiz kullanılıp sonrasında yıkanıp üyülendiğinden emin olabilirsiniz ve güvenle giydirebilirsiniz çocuklarınıza.

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 60
  • image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 59
  • image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 62
  • image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 51
  • image.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…