- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.461
Kesinlikle kuzumGitmiycem artik kuzum kimse kusura bakmasin hic bisey cocuklarimdn ve benden onemli degil
Ayy iyi izliyorsun valla ben hayatta hele şu pozisyonda hayatta izleyememmAyyy kızlar az once sezeryan videosu izlemiş bulundum.. Facebokta Koreli yeni dogum yapmış bir arkadasım var o paylaşmış dur bakalım nolcak dıye dıye ızledim sonuna kadarYok ben normal istiyorum yine tüm hemoroid paketçiklerime rağmen.. çok fena kararsız kaldım suan Son anda yok ben doğurmayacağım böyle iyi diyip kaçadabilirim yani
Cok sukur bin sukur 31 hafta olduk bugun darisi 31 olmayanlara saglikla insallah nice 36-37-38-39 haftalar cumlemize insallah ...ecmain
tatli annelerimize ve minik minnoslarimiza gelsin canlar ❤❤❤
Bende kv delere burdan ismail yk dan Allah belani versin sarkisini armagan ediyorymCok sukur bin sukur 31 hafta olduk bugun darisi 31 olmayanlara saglikla insallah nice 36-37-38-39 haftalar cumlemize insallah ...ecmain
tatli annelerimize ve minik minnoslarimiza gelsin canlar ❤❤❤
Bencede izlemeyin lakin hic oyle degil kafanizi bulandirmayinBence dogum videosu izlemesek iyi olur. Ruh sagligimiz icin bunu yapmamaliyiz
Massalah canim 32+0 degilmi takvim 33 gostericek bende yarin takvim 32 gostericek yarin 31+1 olunca :)) aramizda 5 gun varGozunaydinn canimm zaman su gibi akip gecsin 38 leri gostersin ins ben de yarin 33 oluyorummm
Massalah canim 32+0 degilmi takvim 33 gostericek bende yarin takvim 32 gostericek yarin 31+1 olunca :)) aramizda 5 gun var
Izleme kuzu yaaaa benim midem bulanio etkilenirsin yapmaAyyy kızlar az once sezeryan videosu izlemiş bulundum.. Facebokta Koreli yeni dogum yapmış bir arkadasım var o paylaşmış dur bakalım nolcak dıye dıye ızledim sonuna kadarYok ben normal istiyorum yine tüm hemoroid paketçiklerime rağmen.. çok fena kararsız kaldım suan Son anda yok ben doğurmayacağım böyle iyi diyip kaçadabilirim yani
Kiz oyle deme pasaya bende 4+2 haftalikken ogrendim tek saniyordum 6+3 de ikiz olduklarini ogrendim cookkkk guzel bir duygu zaman ilerliyor ama bitmek bilmiyor 7 ekimden sonra gun saymaya baslicam hayirlisiyla :)) ❤❤Aynen oyle canim yarin 32+0 oluyorum bu da 32 yi doldurdugumuz yeni haftaya girdigimizi mujdeliyorrayy ben bu iti ogrendigimde daha 3 haftalikti nerdenn nereye
Öncelikle mevlana felsefesine sığınıyoruz bitanem kimse kusursuz diil nolursan ol yine gel şeklinde telkinler yapıyoruz ha kv görümce falan accık daha az gelebilir tabi neysebecause of you fikir ver kizim banada kv savar olarak
Kiz oyle deme pasaya bende 4+2 haftalikken ogrendim tek saniyordum 6+3 de ikiz olduklarini ogrendim cookkkk guzel bir duygu zaman ilerliyor ama bitmek bilmiyor 7 ekimden sonra gun saymaya baslicam hayirlisiyla :)) ❤❤
Valla sorma kuzucum çok da naif bi insanımdır aslındaHahahaha sen superkahramanımızsın bizim kv savar olarak olarakişte bunlar tek tek Savma yöntemleri yoksa canilikten değil arada mesleki deformasyon olabilir normal şekerim
Kesinlikle katiliyor xanim bikere izlemis bulundumBence dogum videosu izlemesek iyi olur. Ruh sagligimiz icin bunu yapmamaliyiz
Ayyy dayanamadim aslinda ama boyle kitlendim videoya da nolcak diyeAyy iyi izliyorsun valla ben hayatta hele şu pozisyonda hayatta izleyememm
Ahh sorma canim yedim bir halt uykularim kacacak bu geceIzleme kuzu yaaaa benim midem bulanio etkilenirsin yapma
Biliyorum canim hep bizim yuzumuzden gaza getiriyoruz senuValla sorma kuzucum çok da naif bi insanımdır aslında
He kız o kadar iyi geçiniyoruz ki haftaya tatile bilem çağırdım kadını bizle :)) sadece önünden geçmiştim ama çok sıkılmış demek ki direk gelirim dediBiliyorum canim hep bizim yuzumuzden gaza getiriyoruz senuKv.si ile de en iyi gecinenlerdenimizsin bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?