bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar missssssss gibi yemek kokuyo komsunun birinden Allahimmm bi bansam ekmegimi bi bansaaaaam

Benim memislerde hamile degilken surekli hassasiyet olur adete bir iki hafta kala baslar agrisi kizima hamileykende asiri hassasiyet vardi. Bu hamileligimin basindada cik agri cejtim ama suan ne dolgunluk ne hassasiyet hic bir sey yok sizde durumlar nasil

Mcada Persefon kızlar sizin bobreklerinizdeki sorun ne tam olarak? Ilk hamileligimde ben de çok böbrek agrisi cektim 5-6 hafta kadar. Minyon tipli olduğum için bebek iki bobregime birden baskı yapmış. Hatta stend takmayi teklif ettiler kabul etmedim. İyi ki de etmemisim geçti sonradan. Bu hamileligimde de çok korktum tekrar olursa diye ama olmadı şükürler olsun. Hamilelikte böbrek agrisi çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun.

Topigi nerdeyse bir haftadır takip ediyorum ama yazamadım çok hızlı akıyor topik maşallah hiziniza yetisemedim :)

Aranızda önlem amaçlı serklaj olan var mı? Dikişler alınacak mı? Ne zaman alınacak merak ediyorum.

Bir de fark ettim ki meslektaşlarımla kaynıyor topik :) bütün öğretmenler Kasım annesi olacak heralde :)))

Aynen canım hamılelıgın basında adet donemı gıbı hassas ve şişkınlerdı şimdi normaller benımkıler de

Bence bu tur seyleri izlemeyelim canim.bende sezaryan olacagim icin gecen gun sezaryan videosu izledim.pskolojim bozuldu.herseyi olacagina birakip kuzuluarimizi kucagimiza alacagimiz gunleri dusunmek daha iyi olacak bence :)

Bende ilk öğrendiğimde bi şişkinlik vardı şimdi ne sis ne sızlama hiç birşey yok zaten 75 beden gogus denilen birşey yok inş dolgunlasirda sut olur ya

Ben su an ikiz hamilesiyim ve benim gobus bukadar buyumedi :)) tek gebelik ustelik 2.850 kg dogmus kizi massalahi var gobusun :)) benim oglumda bukadar vardi 4.600 dogdu :))

Gogus uclari icin bunuda kullanabilirsiniz dogum oncesi baslanmali birde pembe olani var oda bebek icin pisik kremi eczaneden bulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…