bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Off bu ne sıkıcı bi pazar burda hava berbat
Aynen çok boğucu bugün çok sinirlerim bozuk ama tam bi sebebi yok demin benimkine carladım tüm ütülerini yığdım önüne yatak odasında ütü yapıyor. Dolap yaptırınca tüm kıyafetler ütüye çıktı.gömlek tshirt pantolon çooook ütü var çoooook

Benimde sorma yaaaa yigili denizin besiginin ici utuluklerle bayrama biraktim valla esim adayla ilgilenirkn bende onu yapim

Off ben de benımkıne sınır oluyorum bugun.aylardır dusa kabın kuvetı akıtıyor bez koya sıka canım çıkıyo bi sılıkon cekmedı.bugun de dısarı cıktı sınırden kalktım 2 saat ugrastım kendım yaptım bu erkekler ne kadar tembel ve bencıller.soylesen yapcaktım kı ben der sinir.ben mı hamıleyım o mu benden cok yatıyor dinleniyor uyuyor

Emzirme yastigi aldim kizlar millet bama yastik tasiyodu ada da haril haril o yuzden bu iyi oldu cok fonksiiyonlu simdilik hamile yatis yastigi sonrada emzirme yastigi olcak bagciklari var
Hayirli olsun gule gule kullan canim bende siparis verdi bakalim ne zaman gelicek pembis aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…