bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Hakikatten utu demisken siz dogum icn temizligi ne zamn yapmayi dusunuyosunz bayanlar

Aha bunları okumamıştım bilmiyodum kıssss sen en baştan kaç bin sayfa okumuş manyaksın dimi rapor mu tuttun hepimizi helal olsun valla
İviiiitt o şizofren benim tamamını bitirmem tee temmuzun sonunu buldu ama bitirdim.. Hiç farketmediniz mi aylar önceki bazı mesajlarınızı beğenen bi manyak vardı bi ara o bendim işte

Hakikatten utu demisken siz dogum icn temizligi ne zamn yapmayi dusunuyosunz bayanlar
Nerdeyse bitti benim temizlik herşeyi ince ince temizledim sildim yıkadım bayrama hazır sonra valiz hazırlıcam. Yatağın altına bazaya doğumda kullanacağım yatak çarşaf nevresim takımı hazırladım bebiş yatağı falan hazır şuan. Doğumun bir gün öncesi temizlikçi alcam silip süpürsün okadar her işim bitti sayılır

Eylul ekimde hamile kalalim konusu vardi imom hamileligi kolaylastiroyor diye resimle beraber yorum attim o gun geldi mesaj My moonlight

İviiiitt o şizofren benim tamamını bitirmem tee temmuzun sonunu buldu ama bitirdim.. Hiç farketmediniz mi aylar önceki bazı mesajlarınızı beğenen bi manyak vardı bi ara o bendim işte
İlk sayfadan atlamadan hepsini okudun mu madalya falan Lazım sana ama hadi okudun hepsini nasıl aklında tuttun... Korkulur senden şimdi sana bi laf eden olsa unutmazsın yıllar sonra hatırlatırsın demi

Ben de kiraz cekirdekli patik gormustum isitip giydiriyormussun o da cok mantikli gelmisti kolik olursa yavrucuumm hemen alirim
Onu nerden görmüştün canım. Oda mantıklı. Bende küçücük bi torba içi çekirdek dolu gördüm ısıtıp poposuna karnına ayağının altına koyuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…