bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayaklari sicak tutmak daha mantikli bence en kullanislisi budur diye dusunuyorum. İns yavrularimizin cok gaz sikintisi olmaz da ihtiyac kalmaz
Bu arada benim kızda fazla gaz olmadı zatrn erkeklerde çok olurmuş ama oluncada bi doktor bana gazason diyr bi damla verdi. Göbeğine 3 damla damlatıp 24 kere sola 36 kere sağa doğru dairesel masaj yapıyordum hemen pırt pırt salıyodu kızım. Aklınızda bulunsun. Birde ağızdan damla veriyorlar pek faydasını görmedim. Onun yerine rezene 1 çay kaşığı veriyodum ben daha faydalı oluyodu sanki.

Damlanin adi da bombastikmis duz mantik gazason notumu aldim valla canim gaz cok skntili bi dert basimiza gelirse napcagimizi biliriz sagol canimm

Ahhh su yemek iside olmasa :)) mercimekli kofte yapim salata ayran serin serin iyi olur su sicaklarda
Mercigemi dibine kadar kullaniosun helal olsun sana canim ehehe bebisler ondan tombis masallah ben bi kere yaptim o da ben de cok gaz sikistirmasi yapti bidaha da yapmadim yoksa bebisim icin yapim istiyorum aslinda

Ohh masallah bacim sen kurtulmussun bndede halilar fln yikandi bi kapi pencere ve mutfak kaldi en kotusude mutfak

Ohh masallah bacim sen kurtulmussun bndede halilar fln yikandi bi kapi pencere ve mutfak kaldi en kotusude mutfak
Kolay gelsin canım benim halı perde hepsi bitti allahtan bebişin ütüleri var uğraştıracak ama onuda yavaş yavaş bitiririm.bayramdan sonra ayaklarımı uzatıp yatıcam bol bol topikteyim Yani:)))

İlk sayfadan atlamadan hepsini okudun mu madalya falan Lazım sana ama hadi okudun hepsini nasıl aklında tuttun... Korkulur senden şimdi sana bi laf eden olsa unutmazsın yıllar sonra hatırlatırsın demi
Tabii kız edebiyatçıyım ben okurum severim insan hikayelerini :)) hayatta unutmam hiçbişeyi kin tutmam ama :))

My pure love Can'ım benimde hiç temizlik işim yok sayılır ..7 yıldır sürekli evime gelen bir bayan var Allah razı olsun prizlerime lambalarına kadar siler temizler ..2-3 ayda bir alırdım şimdi ayda bir geliyor herşeyi yapıyor saolsun ..eee bebeğin 40 ı çıkana kadar ayarlanması gereken kıyafet olayını hallettim paketledim birtek valize koymadım bayramdan sonra koyarım diye ..sadece iki önemli işim var salon koltuk takımımı 1 yıl önce aldım krem renkte Chester fakat 7bin vermeme rağmen kumaş konusunda dolandırıldım diye bilirim güya leke tutmaz kumaştı ama oturduğunda kıyafetin rengi bile kalıyor ve çıkmıyor diyebilirim çok fena ..Bayram'dan sonra onları kumaş kaplatıcam halılar yıkanmaya gider Saolsun temizlikçide yerleştirip temizler bende Kuluçkaya yatmış şekilde oturmaya devam ederim diye düşündüm:)) nasip bakalımmm gerçi yeterki Zaman'ında gelsin bebekler isterse evi bok götürsün çokta umrumda değil ama düzenli temizlik yaptırınca hiç kış temizliği yaz temizliği derdi olmuyor insanın

Eğlenceli olmuştur belkide roman gibi.:))) benimle ilgili ne aklında kaldı?:))))
Sen cinsiyeti accccaipp merak ediyodun farketmez diyodun ama gönlünden geçen erkekti tabii.. Cinsiyet tahmin uzmanıydınız onu söylemiyorum bile :)) bi ara eşin doğumun hemen öncesinde amerikaya gidecek diye çok bozulmuştun üzülmüştün sonra Nilke de sana ama bak eşin sizin için çalışıyo falan demişti.... daha devam edeyim mi

Kızlar selamm :) ben yine gezmelere gittim :)
Suwen de %50 indirim vardı gecelik sabahlık aldım beyaz çok cici kumaşı falanda süper hem sade hem şık. 159 dan düşmüş 79 tl ye geldi takım:)
Birde sabahlık pijama bakayım diye oysho ya girdim kafayı yedim inanılmaz güzel şeyler var:) dayanamadım peluş sabahlık aldım:) fotoğrafı beyazlarla cektirip geçiricem üzerine bu baykuşlu mannakı :)

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 85
  • image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…