bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ben bennn :)

Maşallah maşallah

Falcı bacı gibi hissettim kendimi :)) sen baya sonradan katıldın gruba o yüzden senle direk muhabbet ettik kuzucum ama konuşmalarını falan görünce dedim ahhaaaa benim kafadandır kendisi :)))

Ahahaha ben cocuk dogum kanalına girmeye yaklaşınca hamile oldugumu farkettiğim için 7 haftalıktı kendisi :) ama hakkımı yime o cinsiyet muhabbetlerinde burdaydım ben kızım olsun die zıplıyodum :) şuan şükür diyorum oğluma o ayrı :)

Oh bizim yerimizede gez canım çok güzel ikiside güle güle giy inşallah

Falcı bacı gibi hissettim kendimi :)) sen baya sonradan katıldın gruba o yüzden senle direk muhabbet ettik kuzucum ama konuşmalarını falan görünce dedim ahhaaaa benim kafadandır kendisi :)))
Senden önce geldi bikere urashaa bilemedin işte hıh sen ondan baya sonra geldin

Bencede bak bende hatırlıyorum yaren sen ben mevhibe benseniyerim Ada deniz çok konuştuk ozamanlar. Sen çok kız istiyodun. Yaren kızı olsa yaren koyacaktı askerde kocası ona yaren diyordu vs vs because of you baya sonra geldi. Sıkı geldi ama :)))))

Senden önce geldi bikere urashaa bilemedin işte hıh sen ondan baya sonra geldin
Ben de şaşırdım bak şimdi ben ilk haziranda falan yazdım galiba hatta bi yandan okumaya devam ediyorum ama doğurucam artık yazayım bari demiştim.. Çok sık mı yazmıyodu acaba nasıl farketmemişim hakaret adlederim bunu kendime

Pazartesi git bence canım bekleme okadar çocuğa eşin baksın kalkma dikkat et kendine

Gözünden kaçmış kabul et:))))))) bu arada Ikra meyra bana da çok farklı geldi.konuşmaları tipi çok farklı gibi yani. Birde bazı düşünceleri farklı olması etkiledi beni ben onu tam tersi düşünmüştüm şimdi eski konuları çok deşmeyim ama öyle yani.

Seninde kalır yanın yok hafizada :) maşallah. Allah b12 nize zeval vermesin

Yok len cenem dogustan düşük benim yeni değeeel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…