- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.621
Belki kendide bilmiyordur amaKizkardesiyle elti miii bunu bn de bilmyrdm:)
Evet canım çok doğru bildin bende şaşırdım hafızana tü tü maşallah
Mercigemi dibine kadar kullaniosun helal olsun sana canim ehehe bebisler ondan tombis masallah ben bi kere yaptim o da ben de cok gaz sikistirmasi yapti bidaha da yapmadim yoksa bebisim icin yapim istiyorum aslinda
Kız ben bi kere canım çekti mercimekli köfte yaptım midem ağrıdı karnım ağrıdı gaz yaptı. Aslında çok severim ama bu ara yiyemiyorum.
And The oscar goes toooooooo because of youuuEvet canım çok doğru bildin bende şaşırdım hafızana tü tü maşallah
Canim sag bobrekte berthin kolon hipertrofisi var bende ayrintili bakilamiyor sadece ultrasonla bakilabildi simdilik buyume var denildi dogumdan sonra incelenecek internetten aratinca da cok hos seyler cikmiuor insanin karsisina@Ada ve denizPersefon kızlar sizin bobreklerinizdeki sorun ne tam olarak? Ilk hamileligimde ben de çok böbrek agrisi cektim 5-6 hafta kadar. Minyon tipli olduğum için bebek iki bobregime birden baskı yapmış. Hatta stend takmayi teklif ettiler kabul etmedim. İyi ki de etmemisim geçti sonradan. Bu hamileligimde de çok korktum tekrar olursa diye ama olmadı şükürler olsun. Hamilelikte böbrek agrisi çok zor gerçekten Allah yardımcınız olsun.
Topigi nerdeyse bir haftadır takip ediyorum ama yazamadım çok hızlı akıyor topik maşallah hiziniza yetisemedim :)
Aranızda önlem amaçlı serklaj olan var mı? Dikişler alınacak mı? Ne zaman alınacak merak ediyorum.
Bir de fark ettim ki meslektaşlarımla kaynıyor topik :) bütün öğretmenler Kasım annesi olacak heralde :)))
Aa ne dedin ki şimdi İngilizcem sıfır
Ayy o kimyonu ben de 5 sene once birinden duymustum tum bakliyatlara kullanmak aliskanlik oldu bende deKimyon atin bol bol gaz yapmaz 45 dkk sonrada sade soda ohh miss afiyet olsun :))
Yok canim ben izlemiuorum normalde hatta doktoruma biraktim nasil dogum yapacagimi bile gonlum normalden yana onu da belirttim gerci de.. herneyse bu benim bir arkadas paylasmis korecede yazmis ustune ama ben de o dilden yok anlamadan bakmis bulundum devamini izlemesem kurucaktim bisey mi olacak diye mecbir izledim yani yoksa bakmiyorum bi tek su dogdugunda annesinden uzaklasmak istemeyen yenidogan videosu var o tip ameliyatla alakasi olmayan seyleri izlemistim bugune kadarBence bu tur seyleri izlemeyelim canim.bende sezaryan olacagim icin gecen gun sezaryan videosu izledim.pskolojim bozuldu.herseyi olacagina birakip kuzuluarimizi kucagimiza alacagimiz gunleri dusunmek daha iyi olacak bence :)
Yok kız valla mideme ağrı yaptı baharatlı severim bende kimyon falan koydum ama ıı olmadı. Neyse sana afiyet olsun bebişlere kilo olsun:)))Kimyon atin bol bol gaz yapmaz 45 dkk sonrada sade soda ohh miss afiyet olsun :))
Şu tipik oscar töreni cümlesini söyledim kuzum oscar bana geldi anlamındaAa ne dedin ki şimdi İngilizcem sıfır
Topiğin mercimek güzeli dimi:))))
nasil canladirdin kizSahi ya bugünün şoku budur yani analizlerinizi çok iyi yaptığımı zannediyodum amaIkra meyra da tek kelimeyle çuvalladım hiç gözümde canlandırdığım tip çıkmadı
kiz ben hepinize cok alistim fikir alis verislerimiz oldu birbirimize dualarimiz oldu artik sonlara geldik 6-7 hafta sonra sira gelirmi minnoslardan buraya girmek bilmiyorum ama gecede olsa firsat buldukca yazmaya calisacagim seviyorum hepiniziGözünden kaçmış kabul et:))))))) bu aradaIkra meyra bana da çok farklı geldi.konuşmaları tipi çok farklı gibi yani. Birde bazı düşünceleri farklı olması etkiledi beni ben onu tam tersi düşünmüştüm şimdi eski konuları çok deşmeyim ama öyle yani.
Adana da klimasiz ev oluyor işte kuzum kvnin cimriligine burdan pay biç sen işteOha ya insan kendi evlatlarını soğukta yatırabilir mi benim kv ler de adanada ve adanada klimasız ev ilk kez duyuyorum tatlım yaşanmaz resmen orda en kenar mahallede bile fixtir yani boy boy klima motorları vardır.. ilginçmiş hakkaten eşinin tavırları daha ilginç
Şöyle ki ben masum bi güzellik beklemiştim ama seksepalite akan bi aplaaa çıktı şaşırdım hakkaten
nasil canladirdin kiz
kiz ben hepinize cok alistim fikir alis verislerimiz oldu birbirimize dualarimiz oldu artik sonlara geldik 6-7 hafta sonra sira gelirmi minnoslardan buraya girmek bilmiyorum ama gecede olsa firsat buldukca yazmaya calisacagim seviyorum hepinizibu arada nasil etkiledim kuzum
İyi fikir canım ama artık torunu olacak o kadr da eşek değildir bizi yatiriyorda minicik oğlusumuzu yatırmaz herhaldesen kışın gittiğinde bavuluna çaktırmadan elektirkli battanıye at canımGece yattıgınızda altınıza koy sabaha karsı da gormeden kaldırmıs olursun
Canim nasilsin pasacan nasil gittiniz degilmi randevuya pasacan buyumustur massalah salih ereneAdana da klimasiz ev oluyor işte kuzum kvnin cimriligine burdan pay biç sen işte
Kız sen ingilizceci değil mydin.bnm de edebiyat nrden mezunsun:)Tabii kız edebiyatçıyım ben okurum severim insan hikayelerini :)) hayatta unutmam hiçbişeyi kin tutmam ama :))
Hayal edememki ben avatardaki resimle konusuyor gibiyim :)))Şöyle ki ben masum bi güzellik beklemiştim ama seksepalite akan bi aplaaa çıktı şaşırdım hakkatenkimbilir beni nasıl hayal ediyosunuz
İngilizceciyim datlım işte ingilizcenin edebiyatçısıydım benKız sen ingilizceci değil mydin.bnm de edebiyat nrden mezunsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?