bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Mercigemi dibine kadar kullaniosun helal olsun sana canim ehehe bebisler ondan tombis masallah ben bi kere yaptim o da ben de cok gaz sikistirmasi yapti bidaha da yapmadim yoksa bebisim icin yapim istiyorum aslinda

Kız ben bi kere canım çekti mercimekli köfte yaptım midem ağrıdı karnım ağrıdı gaz yaptı. Aslında çok severim ama bu ara yiyemiyorum.

Kimyon atin bol bol gaz yapmaz 45 dkk sonrada sade soda ohh miss afiyet olsun :))

Canim sag bobrekte berthin kolon hipertrofisi var bende ayrintili bakilamiyor sadece ultrasonla bakilabildi simdilik buyume var denildi dogumdan sonra incelenecek internetten aratinca da cok hos seyler cikmiuor insanin karsisina insallah gebelige baglidir canim serklaj olmadim o konuda fikrim yok ama gecmis olsun sana da canim evet bu topik cok fena arada kacirinca toplamasi zor.oluyor kesinlikle

Bence bu tur seyleri izlemeyelim canim.bende sezaryan olacagim icin gecen gun sezaryan videosu izledim.pskolojim bozuldu.herseyi olacagina birakip kuzuluarimizi kucagimiza alacagimiz gunleri dusunmek daha iyi olacak bence :)
Yok canim ben izlemiuorum normalde hatta doktoruma biraktim nasil dogum yapacagimi bile gonlum normalden yana onu da belirttim gerci de.. herneyse bu benim bir arkadas paylasmis korecede yazmis ustune ama ben de o dilden yok anlamadan bakmis bulundum devamini izlemesem kurucaktim bisey mi olacak diye mecbir izledim yani yoksa bakmiyorum bi tek su dogdugunda annesinden uzaklasmak istemeyen yenidogan videosu var o tip ameliyatla alakasi olmayan seyleri izlemistim bugune kadar

Topiğin mercimek güzeli dimi:))))

Sahi ya bugünün şoku budur yani analizlerinizi çok iyi yaptığımı zannediyodum ama Ikra meyra da tek kelimeyle çuvalladım hiç gözümde canlandırdığım tip çıkmadı
nasil canladirdin kiz

kiz ben hepinize cok alistim fikir alis verislerimiz oldu birbirimize dualarimiz oldu artik sonlara geldik 6-7 hafta sonra sira gelirmi minnoslardan buraya girmek bilmiyorum ama gecede olsa firsat buldukca yazmaya calisacagim seviyorum hepinizi bu arada seni nasil etkiledim kuzum

Adana da klimasiz ev oluyor işte kuzum kvnin cimriligine burdan pay biç sen işte

Şöyle ki ben masum bi güzellik beklemiştim ama seksepalite akan bi aplaaa çıktı şaşırdım hakkaten kimbilir beni nasıl hayal ediyosunuz

sen kışın gittiğinde bavuluna çaktırmadan elektirkli battanıye at canım Gece yattıgınızda altınıza koy sabaha karsı da gormeden kaldırmıs olursun
İyi fikir canım ama artık torunu olacak o kadr da eşek değildir bizi yatiriyorda minicik oğlusumuzu yatırmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…