bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim nasilsin pasacan nasil gittiniz degilmi randevuya pasacan buyumustur massalah salih erene
Çok şükür paşa iyi kuzum çarşamba gitmiştik dra 1600 gr 43 cmdi. Senin kizçelerinde maşallah kocaman olmuş kuzum. Bu sıralar sıkıntılardan okuyorum ama pek yazacak vaktim olmuyor.

Hayal edememki ben avatardaki resimle konusuyor gibiyim :)))
Aaa olur mu kuzu hepimizin konuşma tarzından falandan filandan bi profil oluşuyo kafalarda :)) mesela sen bi ara oğlanların resmini koyunca adanada bi aile dostumuza çok benzettim onlarla akraba mısınız falan diye düşünmüştüm hatta zaten yakın oturuyomuşuz birbirimize

(seksepalite )kiz oylemiyim
Valla bu bakış bakış diil söyliyim ben sana sıkı korunun ikizlerden sonra yoksa daha çok çocuk yaparsınız şimdi ben sittin sene uğraşsam o bakışı atamam sanırım nitekim 31 yaşındayım ilk çocuğum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Çok şükür paşa iyi kuzum çarşamba gitmiştik dra 1600 gr 43 cmdi. Senin kizçelerinde maşallah kocaman olmuş kuzum. Bu sıralar sıkıntılardan okuyorum ama pek yazacak vaktim olmuyor.
canim cok kotu degil kilosu ama kilo istiyorsan haslanmis yumurta muz kasar sut ceviz badem findik fistik cekirdekli siyah kuru uzum tuket birde protein agirlikli beslen canim birde yesilmercimekli her tariften yapabilirsin tatlim faydasini goreceksin

10 yillik bu resim bak bakim Eki Görüntüle 1881243

Son düzenleme:
Valla iş işveye cilveye kaldıysa bizim hiç çocuğumuz olmazdı canım

Kuzum benim oğluşumun şansına bu sene çok zor bi yıl geçiriyoruz her türlü sıkıntı mevcut başımızda. Sıkıntı stresten kuzucuguma iyi bakamıyorum Allah beni affetsin

Valla iş işveye cilveye kaldıysa bizim hiç çocuğumuz olmazdı canım
Anam bu kiz cildirmis ama ben 4 cocuktan sonra kordon baglatmayi dusunuyorum :))) bir ikiz daha gelirse 6 lariz

Cook sade cook şık gule gule giyin canimm hele pelus sabahlik kisin goz bebegi

Ozellikle sabahligina bayildim oyle bisey istiyorum bende usurum cunku yumusacik olur o simdi

Sana yazdıktan sonra dank etti canım anladım.yolda geliyor eşim
İyi bari nolur nolmaz dikkat edin tatlım.. accık minik prensesi de kaldırma bu ara babişi ilgilensin :)) belki bi gün toplanır görüşürüz kuzu ben de sizi çok merak ediyorum bence Antep bu konuda çok iyi hem orta bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…