bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhabalar Hanimlar,
Yeni ayin gorunmesiyle birlikte , kutsal topraklara , yani Izmir'e donmus bulunmaktayim. Gri gecen gunlerden sonra, gunesi gormek cok guzeldi.

Yazdiginiz markalara , tavsiye ettiginiz kampanyalara cok uzak, hatta Fransiz kalmis olsam da bundan sonra rahat olacak.

Atamin da dedigi gibi , artik yeniden kendimi Turk Hekimleri'ne emanet edecegim :))) Bayramdan once hemen bi tahliller ve kontrol olayina gireyim ki , bir on gun daha beklemeyeyim. Malum uzun tatil.
Hepimize guzel bir hafta dilerim

Aslında sen benden büyüksün ya o yüzden hareketleri az hissediyor olabilirsin çünkü bebişler büyüdükçe yerleri daralıyor şimdi benim iç karnında biraz geniş onu anladım fink fink oynuyor benimki... Hatta yatak sallanıyor oderece..birde bir kaç gündür sandalyede dik oturmaktan çok rahatsız oluyorum sizde de oluyor mu

Valla benim ic karinda baya genismis doktor oyle demisti ama ben hep derinden hissediyorum oglusumun hareketlerinii cok abarti sekilde hissetmedim hic yeri de genis hareketli de anlamadim yanii

Evet ben de rahatsiz oluyorum ,ama tam tersi , arkama cok iyi yaslanmam gerekiyor , 90 derece acinin altina dusersem rahatsiz oluyorum. Kalbim daraliyor boyle, kasiklarima baski oluyor. Sen daha da mi yaslanmak istiyorsun acaba?

Valla benim ic karinda baya genismis doktor oyle demisti ama ben hep derinden hissediyorum oglusumun hareketlerinii cok abarti sekilde hissetmedim hic yeri de genis hareketli de anlamadim yanii
Canım benimki de son 1 haftadır net dışardan görünüyor. Valla karnima öyle bir vuruyor ki yırtıp çıkacak diye korkuyorum

Etiketlemeyeeeniiii gormem falan hemen silersin olmaz yanii mevhibelik yapma bize yarin
Aynen because of you beni de etiketle ben de merak ettim hic olmadi gobusu cek koy hepimiz koyduk ben iste miste kostururken kaciririm silme hemen fotoyu <3 ayricaaaa hepimiz kayigizdir bu donem eminim benim yuzgoz sis halsiz halsiz bakiyorum hep.fotolarda bi de torbalar cikti boyle sen dusun artik oyuzden buradaki kimsenin yadirgayacagini sanmam

Ben birde kilo almadım daha 3 kilo aldım zaten zayıf sayılırım 62 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum... Hala benim hamile olduğumu anlamayanlar oluyor.. Boyumda 1.70 olunca çok belli olmuyor.. Ama sevdim ben bu işi sonra kilo vercem diye dert etmicem..

Masallah canim takdirlerimi iletiyorumm ben 64 le kaldim 71-72 arasi gidip geliyorum yag tabakamdan cocuk tekmukleyemio muhtemelen

Ayyyy ne sanslisin sen oyle nazar degmesin darisi basimiza bari şu son aylarimizda diyelim

Evet ben de rahatsiz oluyorum ,ama tam tersi , arkama cok iyi yaslanmam gerekiyor , 90 derece acinin altina dusersem rahatsiz oluyorum. Kalbim daraliyor boyle, kasiklarima baski oluyor. Sen daha da mi yaslanmak istiyorsun acaba?
Yok yaslansam da fayda etmiyor üstten kaburgalarıma alttan da vajinaya baskı yapıyor sıpa... İlla yayılarak oturcam hatta yatar gibi yapıp bacakları dikiyorum koltuğun tepesine... Zor Zaman'lar geldi anlaşılan spor ayakkabı giymekte başladım ama çorap giymek bile zorlaştı

Tememdir canlar merak etmeyin Persefon .. de bunun silinebilmesi için nasıl koyulması gerekiyo sonsuza kadar kalmasın sonra :))) kopyala yapıştır olursa kalıyo sanırım illa ek olarak koymalıyız dimi
Onu ben de bilmiyorum tam canim kizlar bilen var mi? Ekledigimiz fotoyu sonradan kaldirmak icin ne yapmak lazim?

Masallah canim takdirlerimi iletiyorumm ben 64 le kaldim 71-72 arasi gidip geliyorum yag tabakamdan cocuk tekmukleyemio muhtemelen
Yok güzelim ya inan çok kilo alsam da hiç takmazdım çok samimi söylüyorum düşünsene kadınların kiloyu takmadan yemek yedikleri en güzel dönem.. Ama ben istesemde alamıyorum.. Aile hekimi üstüne basa basa söyledi biraz daha dikkat et yemene içmene vitaminlerini al mutlaka dedi

Valla ben yemeden aliyorum canim saglik problemlerim yuzunden pek guzel degil oyuzden benimicin yuksek tempolu sporlarimi da biraktim mecbur hamileyim diye kus kadar da beslenemiyorum eskisi gibi oyuzden gelsin kilolar modunda geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…