- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.681
Saol çiçeem bak duygulandımbombasin kuzumm senin sohbetin guzel kalbin ince esprilerin yeter
Sen motive oldun biz bunalıma girdik :)))Avatardaki 1 yillik nasil degismedim kiz anam degistim cookk :)) heee ben spor yaparim surekli
Şu an telden giriyorum yarın bilgisayardan atıcam söz telin salak hafızası yetersiz diye geçen gün herşeyi sildim zil seslerini bile silmişim :))
Tamam kuzu yarın foto paylaşma günü olsun fıstık gibisindir eminim kalbin güzel zatenŞu an telden giriyorum yarın bilgisayardan atıcam söz telin salak hafızası yetersiz diye geçen gün herşeyi sildim zil seslerini bile silmişim :))
Aslında sen benden büyüksün ya o yüzden hareketleri az hissediyor olabilirsin çünkü bebişler büyüdükçe yerleri daralıyor şimdi benim iç karnında biraz geniş onu anladım fink fink oynuyor benimki... Hatta yatak sallanıyor oderece..birde bir kaç gündür sandalyede dik oturmaktan çok rahatsız oluyorum sizde de oluyor muYirim onun hareketlerini kurban olsunlarr napiolar icerde acabaa :) valla benimki de hareketli sayilir cook olmasada ama yarin 33. Haftaya girmeme ragmen cook belirgin hareketleri diyememm enteresan bisekilde derinden derinden geliyor hep ne ic karin varmis arkadas tadina varamadik
Aslında sen benden büyüksün ya o yüzden hareketleri az hissediyor olabilirsin çünkü bebişler büyüdükçe yerleri daralıyor şimdi benim iç karnında biraz geniş onu anladım fink fink oynuyor benimki... Hatta yatak sallanıyor oderece..birde bir kaç gündür sandalyede dik oturmaktan çok rahatsız oluyorum sizde de oluyor mu
Evet ben de rahatsiz oluyorum ,ama tam tersi , arkama cok iyi yaslanmam gerekiyor , 90 derece acinin altina dusersem rahatsiz oluyorum. Kalbim daraliyor boyle, kasiklarima baski oluyor. Sen daha da mi yaslanmak istiyorsun acaba?Aslında sen benden büyüksün ya o yüzden hareketleri az hissediyor olabilirsin çünkü bebişler büyüdükçe yerleri daralıyor şimdi benim iç karnında biraz geniş onu anladım fink fink oynuyor benimki... Hatta yatak sallanıyor oderece..birde bir kaç gündür sandalyede dik oturmaktan çok rahatsız oluyorum sizde de oluyor mu
Canım benimki de son 1 haftadır net dışardan görünüyor. Valla karnima öyle bir vuruyor ki yırtıp çıkacak diye korkuyorumValla benim ic karinda baya genismis doktor oyle demisti ama ben hep derinden hissediyorum oglusumun hareketlerinii cok abarti sekilde hissetmedim hic yeri de genis hareketli de anlamadim yanii
Canım benimki de son 1 haftadır net dışardan görünüyor. Valla karnima öyle bir vuruyor ki yırtıp çıkacak diye korkuyorum
AynenEtiketlemeyeeeniiiigormem falan hemen silersin olmaz yanii mevhibelik yapma bize yarin
Saol kuzucum güzel bakan güzel görüyo :)Tamam kuzu yarın foto paylaşma günü olsun fıstık gibisindir eminim kalbin güzel zaten
Ben birde kilo almadım daha 3 kilo aldım zaten zayıf sayılırım 62 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum... Hala benim hamile olduğumu anlamayanlar oluyor.. Boyumda 1.70 olunca çok belli olmuyor.. Ama sevdim ben bu işi sonra kilo vercem diye dert etmicem..Valla benim ic karinda baya genismis doktor oyle demisti ama ben hep derinden hissediyorum oglusumun hareketlerinii cok abarti sekilde hissetmedim hic yeri de genis hareketli de anlamadim yanii
Ben birde kilo almadım daha 3 kilo aldım zaten zayıf sayılırım 62 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum... Hala benim hamile olduğumu anlamayanlar oluyor.. Boyumda 1.70 olunca çok belli olmuyor.. Ama sevdim ben bu işi sonra kilo vercem diye dert etmicem..
Ayyyy ne sanslisin sen oyle nazar degmesinBen birde kilo almadım daha 3 kilo aldım zaten zayıf sayılırım 62 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum... Hala benim hamile olduğumu anlamayanlar oluyor.. Boyumda 1.70 olunca çok belli olmuyor.. Ama sevdim ben bu işi sonra kilo vercem diye dert etmicem..
Yok yaslansam da fayda etmiyor üstten kaburgalarıma alttan da vajinaya baskı yapıyor sıpa... İlla yayılarak oturcam hatta yatar gibi yapıp bacakları dikiyorum koltuğun tepesine... Zor Zaman'lar geldi anlaşılan spor ayakkabı giymekte başladım ama çorap giymek bile zorlaştıEvet ben de rahatsiz oluyorum ,ama tam tersi , arkama cok iyi yaslanmam gerekiyor , 90 derece acinin altina dusersem rahatsiz oluyorum. Kalbim daraliyor boyle, kasiklarima baski oluyor. Sen daha da mi yaslanmak istiyorsun acaba?
Tememdir canlar merak etmeyinEtiketlemeyeeeniiiigormem falan hemen silersin olmaz yanii mevhibelik yapma bize yarin
Onu ben de bilmiyorum tam canim kizlar bilen var mi? Ekledigimiz fotoyu sonradan kaldirmak icin ne yapmak lazim?Tememdir canlar merak etmeyinPersefon .. de bunun silinebilmesi için nasıl koyulması gerekiyo sonsuza kadar kalmasın sonra :))) kopyala yapıştır olursa kalıyo sanırım illa ek olarak koymalıyız dimi
Yok güzelim ya inan çok kilo alsam da hiç takmazdım çok samimi söylüyorum düşünsene kadınların kiloyu takmadan yemek yedikleri en güzel dönem.. Ama ben istesemde alamıyorum.. Aile hekimi üstüne basa basa söyledi biraz daha dikkat et yemene içmene vitaminlerini al mutlaka dediMasallah canim takdirlerimi iletiyorumm ben 64 le kaldim 71-72 arasi gidip geliyorum yag tabakamdan cocuk tekmukleyemio muhtemelen
Valla ben yemeden aliyorum canim saglik problemlerim yuzunden pek guzel degil oyuzden benimicin yuksek tempolu sporlarimi da biraktim mecbur hamileyim diye kus kadar da beslenemiyorum eskisi gibi oyuzden gelsin kilolar modunda geziyorumYok güzelim ya inan çok kilo alsam da hiç takmazdım çok samimi söylüyorum düşünsene kadınların kiloyu takmadan yemek yedikleri en güzel dönem.. Ama ben istesemde alamıyorum.. Aile hekimi üstüne basa basa söyledi biraz daha dikkat et yemene içmene vitaminlerini al mutlaka dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?