- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #45.701
Sanırım biraz şans dediğin gibi yoksa hiçbirşeyi sakınmam ilk aylar zor geçti hiç birşey yiyemedim ama şimdi maşallah fil gibi yiyorum hiçbirşeyden tiksinmiyorum günlük bir muz iki yumurta mutlaka yerim ama fayda etmiyor olsun veririz hep birlikte bir doğuralım sağlıklaAyyyy ne sanslisin sen oyle nazar degmesindarisi basimiza bari şu son aylarimizda diyelim
Yok güzelim ya inan çok kilo alsam da hiç takmazdım çok samimi söylüyorum düşünsene kadınların kiloyu takmadan yemek yedikleri en güzel dönem.. Ama ben istesemde alamıyorum.. Aile hekimi üstüne basa basa söyledi biraz daha dikkat et yemene içmene vitaminlerini al mutlaka dedi
Ay o halsizliği hiç sorma zaten hamileliğin başında fotolarım var bildiğin kaddafinin cesediAynenbecause of you beni de etiketle ben de merak ettim hic olmadi gobusu cek koy hepimiz koyduk ben iste miste kostururken kaciririm silme hemen fotoyu <3 ayricaaaa hepimiz kayigizdir bu donem eminim benim yuzgoz sis halsiz halsiz bakiyorum hep.fotolarda bi de torbalar cikti boyle sen dusun artik oyuzden buradaki kimsenin yadirgayacagini sanmam
O zaman kötü canım ya allah yardımcın olsun herşeyin başı sağlıktan iki düşük yapmıştım herkes çok zayıfsında ondan düşmüştür diyordu çok sinir oluyordum inan kilolu olmakta zayıf olmakta önemli değil sağlıklı olalım da bebişler ele gelecek gibi doğsunda varsın olsunValla ben yemeden aliyorum canim saglik problemlerim yuzunden pek guzel degil oyuzden benimicin yuksek tempolu sporlarimi da biraktim mecbur hamileyim diye kus kadar da beslenemiyorum eskisi gibi oyuzden gelsin kilolar modunda geziyorum
Kesinlikle ben ilk doğumdan 6 ay kadar sonra pilates yaptım çok faydasını gördüm yine öyle yapmak istiyorum kilo vermedim ama güzel inceldim sıkılaştım... Hep birlikte yaparız yine fit fit anne oluruz oh misAynen canim yaa yapi meselesi cok kasmamak lazimm ben de dogumdan sonra zayiflarim diyorum napimm :)
Kesinlikle ben ilk doğumdan 6 ay kadar sonra pilates yaptım çok faydasını gördüm yine öyle yapmak istiyorum kilo vermedim ama güzel inceldim sıkılaştım... Hep birlikte yaparız yine fit fit anne oluruz oh mis
Var kuzu butun bebis magazalarinda patiklri de var hattaGüle güle kullan canım güzelmiş. Size bişey sorcam kiraz çekirdeği yastık nerden bulabilirim bilen var mı? Erkek bebek çok gazlı olur kolik olur bir tane al dediler nerden bulcam?
Yeter kuzu 1 tane sirayla emzircen zatencook guzel denize cokk yakisacak birde mavi gozlu oluyormus ada gibi renkli massalahcanim ben birtane aldim acaba yeterlimiki :))
Sagol kuzum ihtiyac oluo ya ada da yoktu sikinti cektim ust uste 2 yastik koyardikCok guzelmis gule gule yatip emsin deniz pasa. Ben almadim henuz ihtiyac olursa dogumdan sonra alirim diyorumm
Bende pilatesle sikilastim diyet + pilates 3 ayda 10 kilo verdmKesinlikle ben ilk doğumdan 6 ay kadar sonra pilates yaptım çok faydasını gördüm yine öyle yapmak istiyorum kilo vermedim ama güzel inceldim sıkılaştım... Hep birlikte yaparız yine fit fit anne oluruz oh mis
Nasilsiniz guzeller ben annemdeyim yok yok evi terk etmedim tabikiesim bugun dugune bizi goturmedi anasi yayilmistir arkaya gitmistir rahat rahat artik aman aman benden uzak dursun annemlerdeyiz yani mis gibi cayimi aldim tv izliyorym sizi de ozluyorum yaaa
Kızlarrrr şimdi geldik eve. Bugün h&m den bebişe bir şeyler aldık. Fakat tüylü olandan 2-4 ay buldum. 6 olan çok büyük ve boydan uzundu sizce bu kış içine sokabilirmiyim minnakımı? Battaniyeyide kv verdi eşimin bebeklik battaniyesiymiş. Yirimmmmm. Bir de hiç kullanılmamış lohusa nevresimi verdi iyi oldu gereksiz ek masraf diye almayı düşünmüyordum. Evdeki açılmamış nevresimlerimden serecektim yoksa. Yemek yerken eşime ne zaman şekerin için kontrole gidicen dedim eşimin Dr bayağı tuzlu olduğu için bu ay bebek arabasını alıcam dedi bende önce senin sağlığın dedim o alınacak bir şekilde dedim sonra kayın peder alırız biz dedi kv ye dönüp şaşırdım doğrusu. Allahım neler oluyor böyle :)
Yarenim 92im nerelerdesin özledim kızyaren92
resmi yukledikten sonra 10 dkk dolmadan 7-8 dkk iken resim paylastigin altinda duzenle var oraya tikla ve ayrintili duzenleye tikla ve resmi sil var sile tkla ve siliniyor canlar :))Tememdir canlar merak etmeyin @Persefon.. de bunun silinebilmesi için nasıl koyulması gerekiyo sonsuza kadar kalmasın sonra :))) kopyala yapıştır olursa kalıyo sanırım illa ek olarak koymalıyız dimi
neye tiklicagini ekran resmini cekerek gosterdim tatlim silebil diye :))Onu ben de bilmiyorum tam canim kizlar bilen var mi? Ekledigimiz fotoyu sonradan kaldirmak icin ne yapmak lazim?
Tişikkir ederiz canısı tamamdırresmi yukledikten sonra 10 dkk dolmadan 7-8 dkk iken resim paylastigin altinda duzenle var oraya tikla ve ayrintili duzenleye tikla ve resmi sil var sile tkla ve siliniyor canlar :))
Onun kv kendi çapında ataktaydı da kadıncağız kayınpederde iş yoktuCanim gule gule kullansin bebisin cok guzeller. Benim de aklimda h&m en yakin zamanda gidip alicam ben de 1 tane pelus tulumm.
Buarada kv tarafi ataga gecmis guzel gelismeler olmuss takdirss
Evet kv den beklerimde kayınpeder beni şaşırttı doğrusu.Canim gule gule kullansin bebisin cok guzeller. Benim de aklimda h&m en yakin zamanda gidip alicam ben de 1 tane pelus tulumm.
Buarada kv tarafi ataga gecmis guzel gelismeler olmuss takdirss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?