bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ayyyy ne sanslisin sen oyle nazar degmesin darisi basimiza bari şu son aylarimizda diyelim
Sanırım biraz şans dediğin gibi yoksa hiçbirşeyi sakınmam ilk aylar zor geçti hiç birşey yiyemedim ama şimdi maşallah fil gibi yiyorum hiçbirşeyden tiksinmiyorum günlük bir muz iki yumurta mutlaka yerim ama fayda etmiyor olsun veririz hep birlikte bir doğuralım sağlıkla

Aynen canim yaa yapi meselesi cok kasmamak lazimm ben de dogumdan sonra zayiflarim diyorum napimm :)

Ay o halsizliği hiç sorma zaten hamileliğin başında fotolarım var bildiğin kaddafinin cesedi

Valla ben yemeden aliyorum canim saglik problemlerim yuzunden pek guzel degil oyuzden benimicin yuksek tempolu sporlarimi da biraktim mecbur hamileyim diye kus kadar da beslenemiyorum eskisi gibi oyuzden gelsin kilolar modunda geziyorum
O zaman kötü canım ya allah yardımcın olsun herşeyin başı sağlıktan iki düşük yapmıştım herkes çok zayıfsında ondan düşmüştür diyordu çok sinir oluyordum inan kilolu olmakta zayıf olmakta önemli değil sağlıklı olalım da bebişler ele gelecek gibi doğsunda varsın olsun

Aynen canim yaa yapi meselesi cok kasmamak lazimm ben de dogumdan sonra zayiflarim diyorum napimm :)
Kesinlikle ben ilk doğumdan 6 ay kadar sonra pilates yaptım çok faydasını gördüm yine öyle yapmak istiyorum kilo vermedim ama güzel inceldim sıkılaştım... Hep birlikte yaparız yine fit fit anne oluruz oh mis

Kesinlikle ben ilk doğumdan 6 ay kadar sonra pilates yaptım çok faydasını gördüm yine öyle yapmak istiyorum kilo vermedim ama güzel inceldim sıkılaştım... Hep birlikte yaparız yine fit fit anne oluruz oh mis

Aynen canim dogumdan sonra milli mucadele baslatiriz herturlu

Güle güle kullan canım güzelmiş. Size bişey sorcam kiraz çekirdeği yastık nerden bulabilirim bilen var mı? Erkek bebek çok gazlı olur kolik olur bir tane al dediler nerden bulcam?
Var kuzu butun bebis magazalarinda patiklri de var hatta

Bende pilatesle sikilastim diyet + pilates 3 ayda 10 kilo verdm

Kızlarrrr şimdi geldik eve. Bugün h&m den bebişe bir şeyler aldık. Fakat tüylü olandan 2-4 ay buldum. 6 olan çok büyük ve boydan uzundu sizce bu kış içine sokabilirmiyim minnakımı? Battaniyeyide kv verdi eşimin bebeklik battaniyesiymiş. Yirimmmmm. Bir de hiç kullanılmamış lohusa nevresimi verdi iyi oldu gereksiz ek masraf diye almayı düşünmüyordum. Evdeki açılmamış nevresimlerimden serecektim yoksa. Yemek yerken eşime ne zaman şekerin için kontrole gidicen dedim eşimin Dr bayağı tuzlu olduğu için bu ay bebek arabasını alıcam dedi bende önce senin sağlığın dedim o alınacak bir şekilde dedim sonra kayın peder alırız biz dedi kv ye dönüp şaşırdım doğrusu. Allahım neler oluyor böyle :)

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 83

Ohhhh yarasın güzel annişimize. En güzelini yapmışsın valla. Annelerimiz büyük kurtarıcılarımız. Afiyet olsun canım. Valla bugün bizde dışardaydık özledim valla. Fena bağımlılık içeriyor grubumuz. Eşim gülmekten bayılıyor bu forum aşkıma :)

Canim gule gule kullansin bebisin cok guzeller. Benim de aklimda h&m en yakin zamanda gidip alicam ben de 1 tane pelus tulumm.
Buarada kv tarafi ataga gecmis guzel gelismeler olmuss takdirss

Yarenim 92im nerelerdesin özledim kız yaren92

Canımcım kv var ablam var 2 yeğenim var ev kalabalık ve genelde uyuyorum. Sabah erken uyanıyorum sayfada kimse olmuyor sonra ben uyuyorum. Akşama tekrar uyuyorum sonra eşim geliyor gece anca giriyorum sayfaya. Uzak kaldım ya

Tememdir canlar merak etmeyin @Persefon.. de bunun silinebilmesi için nasıl koyulması gerekiyo sonsuza kadar kalmasın sonra :))) kopyala yapıştır olursa kalıyo sanırım illa ek olarak koymalıyız dimi
resmi yukledikten sonra 10 dkk dolmadan 7-8 dkk iken resim paylastigin altinda duzenle var oraya tikla ve ayrintili duzenleye tikla ve resmi sil var sile tkla ve siliniyor canlar :))

Onu ben de bilmiyorum tam canim kizlar bilen var mi? Ekledigimiz fotoyu sonradan kaldirmak icin ne yapmak lazim?
neye tiklicagini ekran resmini cekerek gosterdim tatlim silebil diye :))

Canim gule gule kullansin bebisin cok guzeller. Benim de aklimda h&m en yakin zamanda gidip alicam ben de 1 tane pelus tulumm.
Buarada kv tarafi ataga gecmis guzel gelismeler olmuss takdirss
Evet kv den beklerimde kayınpeder beni şaşırttı doğrusu.

Teşekkür ederim canım. Ama tulumlarda çok beden yoktu inş gelir yine. Ben çok tereddüt ettim. Büyük olanı alsam yaza doğru ancak olur. Artık aldım çıktım zaten ana baba günüydü kasasıda mağaza reyonlarıda. Hamileye öncelikli kasa bile yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…