bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Banada rennie vermişti.Ama içmedim.Dünden beri daha iyiyim.İnşallah bir daha olmaz.

Aynen bende cnm hic icmedm.3 kutu yazma bi de günahıma gitti.çok şükür o zamanki gibi bi daha olmadı bende.Geçen akşam hafif yanar gibi oldu ama o zamanki gibi değildi içmedim.dediğin gibi İnşallah olmasn bi daha

Aldıkların çok tatlıymış kuzum battaniye de çok datlı hem de hatıralı olanından sağlıkla kullansın minik prenses

Iyi geceler kisslar.nasilsnz
Ben ölüyrm galiba.
Bugün temizlik vardı.ıyi ki ben yapmadim yani.Ama hangi bi tarafımı anlataym hertarafm dökülüo resmen.
Yine popom agrio Geçen günkü gibi.Bu sefer ön tarafta agrimaya başladı.Allah m nasıl bişey.İnsan naapcgni şaşırıo.açılma.oluodr İnşallah da normal doğumu kolaylastrsn o ise yarasn bari.değsin cektgmz sıkıntıya.
Göbeğim Kaç gündür hafif hafif ağrıo.karnım agrio gibiydi.bugün o da arttı.göbek deligim bagimszlgni ilan etmek istio.ama alt tarafta bi bağ var o onu salmio.portluo sanki parmagmla bastırınca girio gibi.ama çok da ağrıo.yatınca rahatim ama ayaktykn veya oturunca zamanszca cikiverio.naapmam lazım bilemiyrm.su da mı icmiim diorm.doktora söylesem mi bilemedm.yoksa bir iki gün dinlensem normale döner mı.yoksa olması gereken bişey mi oluo.
Deneyimli arkadaşlr akıl verir msnz çıktığı zaman acidgi için korkmam lazım mı acaba.

Canım benim göbek deliğim acıyordu yatarken benim ki içe geçiyor çukur oluyor doktora laf arasında demiştim etrafı yanıyor diye o da göbek fıtığı olabilir demişti baktı muayene etti hafif boşluk var içeride oraya gelince ağrı yapar demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…