bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ahahahha bnce de bakışlar yakıyor gerçekten :)

Aynen cnm yatarken içe çöküo çukur gibi ama ayaktyken dışarıyı daha da zorladı bugün.
Yarın msj yazayım bakalım.belki gel.muayene edeym der.fitigin da bi zararı varsa Allah korusun

Aynen cnm yatarken içe çöküo çukur gibi ama ayaktyken dışarıyı daha da zorladı bugün.
Yarın msj yazayım bakalım.belki gel.muayene edeym der.fitigin da bi zararı varsa Allah korusun

Bilgim yok canım zararı var mı diye. Ama aynı galiba dediğimiz. Ayaktayken öksürtüp muayene etmişti sadece oraya gelince acı olur dedi. Mesela yatınca bebek kasılınca falan daha da içe geçiyor bariz çukur oluşuyor

Cnm bugün krdesm de h&mden aldi tüylü olandan 4-6 çok büyük dedi 2-4 alms bn de dedim onu çok fazla giyemez.görevli kız da 2-4al diğeri çok büyük dems.blmyrm 2-4 küçük mu olur hemen buyurse.dogdugundan itibaren gydirirz artik:)

Cnm bn yanlis hatrlamiyosam 1 2 aylik aldimm hastaneden cikinca kullanmak icn bil hassa digerleri cok buyuk geldi gozume

Cnm bn yanlis hatrlamiyosam 1 2 aylik aldimm hastaneden cikinca kullanmak icn bil hassa digerleri cok buyuk geldi gozume
Cnm bn de 6 aylıkken fln giyer diyordm ama o da nisan oluyor.2-4 iyi oldu hrhlde ocak subat fln gydiririm.0-3bn çok kıyafet almadm xnm hatta 1 yaş ençok aldm:) 0-3 hemen kuçuluyor diyor hrks.kot pntolon kot sort fln hep 1 yaş aldm.0-3 sadece zibin ve hastane çıkışı aldm.

Gel de normal dogur

Selam anne adayları bu hikaye benım :) hiç korkmayın 8 cm de epidural almasaydım kasılmaları hissedip en fazla 2 saat içinde ıkınıp muhteşem bir doğum yapacaktım hakkaten 8 cm E kadar sancım Ağrı'm ishal olmus gibi bir ağrıydı o da gelip geciyor sürekli bir Ağrınız olmuyor.vucudunuza güvenın.korkmayın ikinci doğumumu yine kısmet olursa normal yaparım ama epidural almam cok duygusal bir doğumdu evet ama hangi annenin doğumu duygusal degil ki yüzünü görünce tüm ağrılarınız diniyor.rabbimize şükürler olsun.hepinize hayırlı doğumlar dilerim

Kiz 1 yasi napcan simdidenn ilk 3 ay en cok kusmali micmali ay zibin stogu yap bence yika kurut giydir zor olur canimm

Aynn cnm sen iyi yapmissin 2 4 almakla bedeni keske 0 3 olsaydi daha gzl olurdu ne alicagimizi bilirdik bnmkide kucuk olcakgibi ins olmaz yikadim geride weremem

Valla benim gercekten de almamam lazim insuline bagli seker hastasi olmak istemiyorsam ve kilolu ve seker hastasi olma riski yuksek bir cocuk dogurmak istemiyorsam o keyifle yiyip kilolari takmama durumu sagliklilar icin gecerli canim zaten halihazirda tiorid hastasi da oldugum icin kilo almayaa musait yapim var insulin direncim de oldugundan iste eskiden kus kadar yiyordum ve hizli tempolu spor yapiyordum kilo almamak icin ama simdi dengem sasti bu ikisini de eskisi gibi yapamiyorum haftanin 5 gunu 4km yuruyorum ama az geliyor gebeligim.boyunca hamurisi agzima surmedim tatliyi da sutlu tatli disinda yemisligim yok sebze et tahil sut yogurt meyve seklinde bealeniyorum ama iste...

Kızlar cok fena kasılmam var karnım gergın bebek yerınde durmuyor içim kalkıyor resmen ne yapabilirim
Gecmis olsun canim bugun normal.olmayan bisey yaptinmi nebileyim cok yordunmu.kendini yada sicak dus ya da agir kaldirma gibi? Cok rahatsizsan vakit kaybetmeden dr.unu ara canim benim karnim genelde gergin oldugu icin birsey diyemiyorum alistim bu duruma ama genelde gergin oldugunda benimki hareketsizlesiyor ve bir yerde toplaniyor gibi oluyor yada ben hissetmiyorum gerginlikten

Canım ya rabbim şifa versin inşaallah.. Hepimizin türlü türlü sıkıntıları var.. Ama iradesi güçlü birisin ki dikkat edebiliyorsun.. Ben inan bu konu da çok zayıfımdır malum birde boğa burcuyum sanki yemek yemek için gelmişim dünyaya.. İnşaallah sende en iyi şekilde tamamlarsın şu kalan zamanı ve bebeğinde sende sağlıkla kavuşursunuz birbirinize.. Benim sadece babamda şeker var oda dedem ve babaannemi kaybettikten sonra üzüntüden çıktı oda hiç diyet yapamazherşeyi yer ama en fazla stresten etkilendiğini anladık biz.. Rabbim sana ve tüm annelerimize şifa versin inşaallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…