bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim eşimin siniri fevriliği aceleciliği düşman başına :)) benim sakinliğimi ağırlığımı alsın oğluşum :)
Benim ağırlığım çok fazla içine kapanıklık vardı çocukluğumda çok sıkıntılıydı o yüzden çocuklarım benim kadar olmasalar iyi.gerçi eşimde sana benzesin o konuda diyor

Annelik ic güduleri bunlar canmher cocuk birbirinden farkli belki bizimki istahsiz olur belki cok istahli olur belli olmaz sen cok duyma onlari abartmadan her aydan 4 5 takim olsun yeter sanki
Evet cnm her bebek farklı dogduktan snra almak daha mantikli ama smdilik de yetecek kadar var zaten her aydan

Aynen canim ben de merak icindeyim bizim evde senlik olacak o kesin

kırptım yine aynı tepkiyi verdi ya hayır bari başından de ki bu iş olmaz bu dosya büyük geliyo işlemin sonunda bu dosya büyük elinin körü!!! akşama yine denerim :/
Photoeditor gibi bir progranla doaya boyutunu kucultebiliyon aslinda ya da facebooktan goruntu indir dene ordaki boyutlar daha kucuk oluyor tabi yine kirp oyle dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…