bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Güle oynaya bazen ağrılarla bazen acile giderek bazen yatarak yedik haftaları ilk yazmaya başladığımız günler ne hızlı geçti. 1 ay sonra doğumlar başlar 1 ayda doğumlar la geçer bitti gitti işte hey gidi zaman nasıl hızlı akıyor. Seneye bugünleri yadederiz. İnşallah çarşamba herşey yoluna girmiş olur da yalnız kalırsın daha rahat edersin canım. Yoksa doğuma kadar kalacaklar mı?

ben de dayanamıyorum oyle ortamlara eski iş yerim oyleydi anlıyorum seniPatrona yalakalık yapıcam diye ne cilveler kurlar gormen lazımdı bizimkinin de hosuna gidiyordu boyle hsterik histerik gülüşü vardı eski patronumun Hoşuna gittiği için de hemcinslerimin populasyonu fazlaydı Ben ilk elemanlardandım benden sonra kısacık etekler giyip koca apartman topuklularla gezenler alındı hep düşün bir ordu dolusu tip kıçı başı açık geziyor işyerinde Tamam ben de kapalı biri değilim sonuçta ama herşeyin de bir adabı vardır yani.. Ben yapmıyorum diye sevilmeyen elemandım zaten düz insan modeli olunca böyle Dayanamayıp istifayı vermiştim 4 senenin sonunda valla kafam rahatladı hafifledim resmen ordan sonra her yer zaten güzel geldi göüzme

TE="Aydede88, post: 47967643, member: 732710"]Maşallah tusuna iyi bakmışsın canım 4500 falan doğacak sanırım.allah nazardan korusun. Sanada geçmiş olsun[/QUOTE]
Teşekkür ederim cnm doktor ekmeği falan kes 4 kilo yu geçmesinidedi bende biraz ddikkat ederim artık şekeryyüklemeside yyapmamışzaten

[QUOTEyaren92, post: 47967654, member: 627392"]Canım maşallah bebeğine. Dikkat ediyo musun böbrek genişlemesine. Ben biraz dikkat ettim sonra geçti ağrılar en son doktor küçülmüş dedi
Canim dikkat derken? Sağ böbrek üzerineyatma bol su iiç demişti yapıyorum ama maalesef düzelme yok bebek iri sağ taraf a baskı yapıyor dedi şimdilikbböyle sen neler yaptın ki[/QUOTE]

Canım benim de iri bebeğim bizim 14. Haftalarda falan çıktı ortaya sağ böbrekte büyüme. Doktor sola yat, bol su iç, idrarı bekletme, üstü açık yatma, cereyan da kalma, terli durma dedi ama ben dikkat etmedim sonra şiddetli ağrı ve büyüme devam etti doktor bi daha ki ay müdahele ederiz deyince o dediklerinin hepsini yaptım sonra şükür ağrılar geçti büyüme durdu.

:):) ısrar ısrar ısrar. ben asıl doğduktan sonra başımıza neler gelecek onu çok merak ediyorum. çatışmalar o zaman başlayacak galiba. neyseki benim kv şidi siz daha iyi bilirsiniz çocuğum nasıl isterseniz diyor arada en azından. ama sonrasında ne olacak bilmiyorum.

Aynen öyle geçti günler canım çok şükür bu haftalarda sağlıkla geçerde gündemimiz de farklı konular yer alır ablam yeğenlerim bayramda dönecek kv bayram sonrası dönecek kendi annem gelecek.. Şuan ev içinde baskılarım olmuyor genelde yatıyorum ama geçen dışarı çıktık fazla yürümesem de baskı yaptı.. Bakalım şimdilik böyle

Kızlar, ben de 1 saat sonra muayene olacağım. Bakalım bizim kız nasıl aslında cuma gidecektim raporu da alacaktım ama 2 gündür sag tarafıma giren o agrı yuzunden erken gideyim dedim.
Detaylı usg olmadığından cok zor goruyorum ben kızımı ultrasonda ama sağlıklı olsun yeter tabi ki hepimizin dilediği gibi

daha bi de görgüsüzlük noktası var ki fenaaa çantayı yere koyar oooffffff napıyorum ben ya 250liralık çantayı yere atıyorum der mal mal güler falan diyorum ya acınası halde
Ayhhh hiç güleceğim yoktu.eşimin kuzeni var aynı oda görgüsüzlük tavan yapmış durumda sanki onun çantasının fiyatının bize bi faydası var bize neeee insan utanır onu söylemeye

Oyy maşallah Rabbim nazardan korusun canım çok güzel pozlar ama sanki çekmeyin beni der gibi ellleri

ayy maşallahh parmacıklarını yerimm seninnn :):)
Teşekkür ederiz kızlar doktordan ancak böyle foto alabiliyoruz renkli gösteriyor renksiz veriyor malesef. 2 gündür bakıp duruyorum kuzuma kucağıma aldığım günü hayal ediyorum:)))

Maşallah tosun Ateş paşaya canım ya bak benim sıpanın da kafası hep yukarıda hiç dönmedi. Seninle aramızda 3 hafta var neredeyse, benim sıpanında 5 hafta içinde dönmesi lazım o zaman e mi

Valla cok net dedi ki iki haftaya döndü döndü dönmedi sonra dönebilir ama cok zor ihtimal didi aman saglıkla gelsinlerde napalım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…