bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar çantaları hazırlamaya başladınız mı? Ben başlamak istiyorum artık ne koyucağın içine bilmiyorum.neler koymayı düşünüyorsunuz?

ne güzel kızz bak burda bi kontrolden sonra bizim oğlan bi kilo kıyma kadar olmuş demeni hatırlıyorum iki katına çıkmış maşşallah kuzuya hayırlısı nasılsa öyle doğur inşallah canım
Ahaha suan iki kilo ıspanak benim cocuuumm yirim onu beğnnn :)

Benimkide aynı babası ama çok bozuluyorum bütün stresi ben çekiyorum Ada'm babasına benzıyor inşallah huyu bana benzer :))
Bende tam tersi diyorum tipi bana benzese huyu eşime.eşim çok sakin kolay kolay sinirlenmez uykusu da çok ağır .kızımın uykusu siniri bana çekmiş çektiriyor valla

Bende tam tersi diyorum tipi bana benzese huyu eşime.eşim çok sakin kolay kolay sinirlenmez uykusu da çok ağır .kızımın uykusu siniri bana çekmiş çektiriyor valla
Benim eşimin siniri fevriliği aceleciliği düşman başına :)) benim sakinliğimi ağırlığımı alsın oğluşum :)

Kızzzzz geriden çek sonra kırk olıyor:))) çabuk bekliom bak

Merhaba hanımlar bizde doktordan geldik 2200 gram olmuş oğlumun hersey yolunda şükür yanlız bu böbrek genişleme si çok sancı yapıyo ekim sonu sağ Selametddoğurur um artık inşallah.
massalah pasaya guzel beslemisin oglusu 31+1 degilmi bugun bende ayni 31+1 cok sukur bugunlerimize rabbim sizi ve cumlemizin minnoslarini korusun insallah

urashaa ahmoz prensinin_prensesi ve adini unuttugum diger arkadaslar saglikla kucaklayin ins masallah bebislere bn kontrole gittigimde 27 +5 ti eliyle karnimda bebegin yerini tespit etti basi asagidaydi bu dogum pozisyonu almis demek mi yoksa daha donebilirmi bnde kilosunu merak ediyorum burda ne ultrasyona aliyolar ne kilo soyluyolar en son 5 aylikken gordum oglumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…