bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar hic zaman gecmiyo cok moralim bozuluyo cok sklyorum annem vardi bugun zaman gecirdim.ama o yokken mahvoluyo gibiyim ada cok aglio zaten sonra bide sanki hep yanliz hissediyorum kendimi

Canım marka bilmem de tay tüyü kumaş iyi oluyor ne renk olursa olsun leke hemen çıkıyor. Kumaşa odaklan sen. Kadife alma sakın.
Dimi canım ya sonra lekeler çıkmıyor bizim koltuklar o yüzden perişan halde birara sildim kiri yayıldı iyice..tay tüyü tercih edicem canım sağol

Kizlar hic zaman gecmiyo cok moralim bozuluyo cok sklyorum annem vardi bugun zaman gecirdim.ama o yokken mahvoluyo gibiyim ada cok aglio zaten sonra bide sanki hep yanliz hissediyorum kendimi
Ay canım ya kimse anne gibi olmuyo insana az önce kv geldi yılda 2,3 kere gelir Dedim evi çöp götürüyor falan birşey demedi yapayım falan anam olsaydı öyle mi olurdu aynı binadayız ama hep tekim benimde Can'ım çok sıkılıyor

Torunum diye atlar ama bebek dogunca sanki hamileyken faydalari varmis gibi dmi

Torunum diye atlar ama bebek dogunca sanki hamileyken faydalari varmis gibi dmi
Kötü birşey de demek istemiyorum ama çok doluyorum bazen çamaşır kurutma makinası alıcam dedim dedi bence gerek yok bende dedim sen 24 saat oturuyorsun evinde ben zorlanıyorum e al dedi off anneme diyorum keşke yakın olsan da gelsen

Ben de öyleyim tatlım benim burda kimsem yok bi de yeni okulum da berbat bi kaç arkadaşım var muhabbet ettiğim onlar da bekar inan çok farkediyo biliyo musun mesela burda herşeyi paylaşıyorum sizinle çünkü benzer şeyler Yaşıyoruz ama onlarla konuşamıyorum sıkılırlar gibi geliyo sanki.. Şimdi bebişin geldi mi tüüümm yalnızlığını alır annesi :))

Ya bu iderden abimler de berjer aldılar yani fiyat kalite performansı süper bi marka o ya ama heryerde yok maalesef bulsam ben de alacaktım :/
Evet canım bizde alırken korkmuştuk biraz ama çok iyi çıktı. Hatta renk değiştirmek istersek de yardımcı olacaklarını söylediler. Benim bütün kılıflar sökülebilir. Senede 2 defa komple söküp yıkıyorum.

Nasıl sökülüyor ki Can'ım modeli atabilir misin sana zahmet

Esim 9 bucukta yatti kuzu ya bi sohbet bile etmiyo yemin ederim o kadar daraliyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…