bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
O bende de var kaburgam eridi etlerim çürüdü agrıdan :)
canim bende ayni iki kiz vurup duruyor kaburgam agriyir on taraftaki bacak kemigimiz varya kasigin iki tarafinda sanki bacaklarim ikiye ayrilacakk cok kotu agriyorlar bu arada kac kilo oldun canim ben 71

canim bende ayni iki kiz vurup duruyor kaburgam agriyir on taraftaki bacak kemigimiz varya kasigin iki tarafinda sanki bacaklarim ikiye ayrilacakk cok kotu agriyorlar bu arada kac kilo oldun canim ben 71
Oy kıyamam ben sana ya iki tane düşünemiyorum bile kuzu ben bi ara cok aldım iki ay önce spor yapmıyodm yürümüyodum yiyodum içiyosum yatıyodum ödem mödem bir ayda 3 kg aldım doktordan fırcayı yiyince durdum 8 kg aldım totalde simdi iki aydır stabil cocuk almış ama ben almadım nasıl olduysa :) sporlar işe yarıyor :)

Ya benim sadece göbegin üst kısımları agrıyo oda işte ateşin kafası orda göbüş yukarda ateş diyaframa baskı yapıyornuş. Gögüslerin altına geliyo ya tam onlarda hafiften büyüdü tabi sürtünmeden ni artık neyse acıyo

Günaydın kisslar.nasilsnz.
Dün giremedm hep yattım.İnşallah herşey yolundadır.
Doktora gitcm şimdi.dün göbek deligimi sordum doktoruma.fıtık olabilr.ayakta kalmamaya çalış.ağrı varsa gelmen lazım dedi.Hem ağrı Hem acı var.bayram da gircek araya gideyim dedim.nst ye baglanman lazım dedi.
Gerçi dün dinlendm Die mi bilmiyrm acı azaldı.Yine de gideyim daha 2 hafta var kontrole ona göre hareket ederim.
İnşallah güzel geçer kızlar dua edin.
Fıtık varsa da normal doğumu falan etkiler mi korkuorm.Çünkü baskida göbek deligim cikio.dua edin jnsallah hayrlsi olsn

Benim foto duruyo silmeyi unuttum ben gerci dursun nolcek

günaydınnnnn. googleden baktım bende köpüşlü olan mı yoksa? :):) hemen çıkıyor ayyy googlelere düştük iyimi. benim kaç tane var. ama senin resim ufak gözüküyor büyümüyor.

günaydın pambıklar. sabah şarj bitince alarm çalmadı az daha geç kalıyorduk. neyse ki bünye alışmış 6:30 uyanmalarına motor olarak kendim tarafımdan uyandırıldım. valla yoruldum artık herşeyi koştur koştur yapmaktan ne zaman şöyle keyif ile aheste aheste kahvaltımı yapıp gazetemi kitabımı okuyacağım ben? ağlamak istiyorum cidden :) nasılsınız bugün bakalım? bugün nerelerimiz ağrıyacak, bakalım bugün bizi hangi sürprizler bekliyor

urashaa günaydın balım. dün ebebeke gittinmi sen? ben akşam gittim oksijensizlikten geberecektim. hiç bir haltta yoktu yani. bebekarabalı anneler aşağıya ralli yapmaya gelmişler üstüme üstüme sürüp durdular arabayı. yani alacak bir şey de olsa gam yemeyeceğim ya neyse. bir iki bir şey buldum ama kuyruğu görünce dedim bırak zeynep çık yukarı klimalı klimalı paranla alışveriş yap ahahahaha. şaka bir yana hiç bir şey almadım tabi.

Günaydın herkeslere ben uykuya çok düşkün olmaya başladım gece yastığabaşımı koymamla uyumam bir oluyor tlf elimde uyuyup kalıyorum sinir oluyorum sabah bu saat oldu kalkamıyorum yataktan seminer devam son 4 gün

ahahaha. ben türk filmi hastasıyım. kehvaltılarda bazen açarım abuk subuk kanallarda oluyor hatta arada ferdi de denk geliyor. Allahım yaktı beni yaktı beniii filmin yarısı müzik ve klip kalan kısımı ağlamakla geçiyor. eşim artık isyan ediyor :):) neyseki beni american horror storye alıştırdıda artık onu izliyoruz. oda yemek yerken hiç gitmiyor ama olsun ferdiden iyidir pambıkım

bende gece uykularına bayılıyorum. gün içinde çok uykum gelmiyor ama gece ama gece :) evde olsma gerçi şimdi uyuyor oluyordum. en azından 9:00 a kadar.

Günaydın canım, inşallah bugün biyerimiz ağrımadan gayet güzel geçer.Her ne kadar Ben mide yanmasından çeksemde günlerdir.Umarım bugün iyi olurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…