bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hayırlı sabahlar güzel anneler dün herkes foto atmış ama ben göremedim kimseyi

bugün ki konumuz faceden ekleşmeler artık kimse göremedim, kaçırdım diyemeyecek :) annelerimizin hepsi uyansın atağa geçeceğiz.

Gittim beybi yazdımda buraya hatta. Bi hakt yok evet. Diger magazalarında olan indirimin aynısı yazlık bitiriyolar belli ki. Birde teşirden bikaç ürün koymuşlae o kadar. Geri kalanı indirimde bile değildi. Ateş ölçer baktık weebaby mi ne bi markanın var iyi demişlerdi. Fiyati 100 tl orda da öyle bi kaç şeyde daha öyle oldu eteme bak bunlar indirimde falan degil diye adamın biri duydu aynen bunlar adam şaapıyo demez mi
Zaren sıcak birrde havasız basık nemden ölüyodum:) kaçtık bizde bi alt üst pijama takımı aldım daha önce cıtcıtlı uzun kollu body sini aldığım bi ürünün birde araba anakucagını görmek için satılan aynalardan 5 dk da kaçtım sonra :)

Kııızzzz ne şeytanlığım kalmış ne ne melek yüzlülüğü:)))) ben yokum ama şanım yürümüş:)))))))) evet çok mülayim değilim. Yeri gelir hanımefendi yeri gelir cadoloz kesilirim:))) Ama normal hayatta konuşkan bir insanım sessiz değilim yaniiii. Patlak top meselesine gelince hiç bir abartı. Yok şekerim. Tamamen gerçekti. Patlak plates topu gibi olucax malesef((( ama 2 ay sonra spora başlar hallederiz. Hasta bezi urashaa dan çıktı ben demedim valla.

Gunaydinlar herkese, yaa benimki çok yukarıya çıktı, nasıl duruyor ve ne yapıyor bilmiyorum ama, nefes alamıyorum bazen. Ana yine de sidik kesesine baskı tam gaz. Gülerken, bi kere de öksürürken altıma kaçırdım. Rezalet, neyseki evdeydim.
Bu durumlar için tecrübeli annemlerden yardım rica ediyorum. Var mı önerisi olan? Dışarı çıktığımda bu yetişkin bezlerinden düşündüm

Dedim dediim ama sor bi niye dedim ödüm nasıl koptu o depend i giyceksiniz diye duyunca :) aklım nasıl cıktı o güzelim geceligin altına sonda fikrini kafamda kurunca cahillik bacığğğmmm merakk bacığğğmmm

Tam çatlak bu kız yaaa yakınımda olsan keşke

aynen. bir de chicconun bebişler için sallamalı oyuncaklarındna vardı 10 TL den 9 TL ye düşmüş. ne büyük indirim ama. adam haklı bencede bunlar adam şaapıyor :) valla dahada garaj gününe falan gitmem haa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…