bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Püff aynen canım. Sağ kaburgam göçmüş durumda. Arada bir de kafasını sokuyo altına herhalde, ne şekil oturacağımı şaşırıyorum.
Oturmak dert ama yatınca da sırt ağrısı yapıyır.. Eşim bu gün baya dibledi karnımı hiç durmuyor ki bu diyor ne sandın dedim çok kolay dimi içinde bir canlı kıpır kıpır

Kız tabi yaa hep mide bulantından bahsettiğin dönemler dimi omzunun üzerinden bakan bi foton vardı doğru.. Bu da benziyo sana hakikaten ama :))
Sendeki hafızaya hayranım. Evet pambık o dönemler bayağı mala bağlamıştım. Hayatımın en berbat 4 ayı offf offf ne güzel geçti gitti.

Ahahahah ruby87 yazdım Google'a görsellere baktım kocaman memeli bir kız vardı. Benimde arlarda var ama yanında atsineği kalmış. Şanslıyımki onu görenler benim kafayı sallamaz. Nişan kıyafetimi koymuştum satılık o neden çıktı acep sanırım başka sattığım sitede de adım ruby :)

Aman tanrımmmmm ^.^ dedim size Google Gül'ü olduk
Git ve kocana de ki ben artık senin bildiğin eski saf ve masum ben dilim de sonra da bi arabanın önüne atla o adamın da hayatı kaysın elin herifi hapse sen sakat kalırsın muhtemelen...... ümit besen banu Alkan filmi olduk hepimiz :))

Ahahahah Banu kamyona girmişti o melem filminde. Kamyon pert tabi :) sağlarken kadına ne laflar etti kamyon bir çarptı, sanırsın Banu hamamda kirlerinden arındı. Bir kıymete bindi kör öldü badem gözlü oldu misali... Hey gidi günler hey. İbrahim Erkal'da çekti o filimi onu hiç açmıyorum :)

Hahhahaa film zevklerimiz acayip uyumlu balım.. aynen İbrahimcim de emine ünle çekmişti böyle bişi.. kız ne kadar gereksiz bilgi varsa hepsi beynimizde :)) ha bak bi ara da ferdi arşivlerine girelim onlarda da sağlam malzeme var :)))

Ay bende sıcaktan ve nemden boguluyodum sabah :) yemek işi işine gelicek diye cok üstelemedim bişi yok gitmeyin die :) ama cok büyük hayal kırıklıgı oldu bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…