bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ben ne zamandır profildeki resme sen diye bakıyorum hiç bi yerden alınmış gibi durmuyo kedi medi olunca Süslü bi hatun da olunca aha dedim bu zeyneptir :))
Ayyyy :) benim kuzen dedi abla aynı sen bende bayıldım resime kedim yok ya malum. Saçlarımı yoksa mavi yapmak hiç tarzım değil. Ben doğalcıyım. Iş yerinde o vardı dedim onu koyayım. Aslında başta hatırlarsın belki hep kendi fotom vardı ama konular dökülünce kv elti vs dedim ne olur ne olmaz :)

hepimizde durumlar ayni galibaa benimkide kusup duruyo vermiyom diye insan bu kadar isteksiz olur ama bnde az degilim
Biz canımızla uğraşıyoruz onumu düşüncez. Bende artık dedim eşime doğuma 2 ay kalmış artık dursak iyi olur yani ne olur ne olmaz. İşin bahanesi tabi Yoksa gerçekten istek yok bir şey yok :)

Kız tabi yaa hep mide bulantından bahsettiğin dönemler dimi omzunun üzerinden bakan bi foton vardı doğru.. Bu da benziyo sana hakikaten ama :))

He bende bunu sormuştum yeni gördüm mesajı. Bende instagram da gördüm yorumlarda öyle diyordu gidenler teşir ürünleri ve alanın rahatsız edici olduğunu

Biz canımızla uğraşıyoruz onumu düşüncez. Bende artık dedim eşime doğuma 2 ay kalmış artık dursak iyi olur yani ne olur ne olmaz. İşin bahanesi tabi Yoksa gerçekten istek yok bir şey yok :)

Biz hamile kaldigimdan beri maxsimum 8 dir adam hakli dogumdan sonrada 1 ay ooo yandi bnim kocam saka bi yana artk kendide korkuyo oglusa bisey olcak diye bi hazr konu acilmisken bi sey sorcam size cok affedersiniz ama en son iliskide bnde asiri yanma oldu yeni evlilikteki gibiydi haliyle bi tırstim ve kenarlari sismisti neden acaba

Patlak sönmüş toptan sonra senin kararlarını değiştiremem emme ben öncesini baz aldım
Hayallerimi kararttı ben çocuk pırt diye çıkacak kırmızı kurdelemle nazlı nazlı salınırım derken hasta donu girdi işin içine sonda girdi hele o pörsük mandalinayı hiç söylemiyorum bile ama olsun ya gerçeklere hazırladı bizi bi yerde @Aydede88 im

Be
daha bilem güzelmişsin kuzucum masallah. Birde evet daha küçük gösteriyorsun :) ama zaten güzel bi anniş hayal etmiştim yanılmamışım eksik kalmışım

Ben seni kaçırdım göremedim. Birde @yaseminkara cığım yok onanda bekliyoruz foto :)

en azından kötü senaryoya hazırız şok yaşamayız 

Bende de aynı hassasiyet söz konusu maalesef. Ama bende iltihap var sanırım fitil kullanıyorum sürekli. Ondandır diye düşünüyorum. Sende de öyle bir durum varsa ondan olabilir.

Bu baş kaldırış elbet bir gün son bulacak arkadaşım... Hele bir doğsunlar sorarız onlara hayır bende sanıyorum çok şiddetli vuruyor kaburgalarıma kesin ayakları meğer elleriymiş king box yapıyor mübarek

Püff aynen canım. Sağ kaburgam göçmüş durumda. Arada bir de kafasını sokuyo altına herhalde, ne şekil oturacağımı şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…