bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Şu sırt agrisi beni mahvediyor kizlar.cok fenayim sırtim cok kotu agriyor.
Bugun birde misafir vardi bende cok yorulmusummmm

Şu sırt agrisi beni mahvediyor kizlar.cok fenayim sırtim cok kotu agriyor.
Bugun birde misafir vardi bende cok yorulmusummmm

Ben de kas sertligi diye bi saglik problemi var fizik tedavi de gormustum ama bana misin demiyor sirt agrisindan normal zamanda öluyordumm + birsuru kulunc hamislikte sen dusun durumumu

Bugun ben de cok yormusum kendimi. Alinanan kiyafetleri boy olculerine gore kaydettim. Her seyi ac cikar koy. Cok da bisi yok aslinda. Sonra dinlenmeden mutfaga girdim. Yogurtlu corba basinda bekletti. Ustune uzun zamandir yapmak istedigim pekmezli kek vardi. Oncesinde onun icin ceviz kirmistim. Alt komsuya da verdim,dun gene bizim kiza hediye getirmisti, sirf ondan yaptim valla
Simdi de belim kopuyor tabi

Masallah gezecek gucu kendinde buluyosan ve sonra perisan olmuyosan ne guzel

Ben de kas sertligi diye bi saglik problemi var fizik tedavi de gormustum ama bana misin demiyor sirt agrisindan normal zamanda öluyordumm + birsuru kulunc hamislikte sen dusun durumumu
Hamilelikten once bel agrim vardi ve yine oluyor ara ara.sırt agrisi yeni basladi ozellikle o gun icinde yatamadiysam azcik o zmn daha cok agriyor.yere yatip sırtimi cignetesim var

Benımde sag gogus altında agrım ve sızlamalsrım var hep bu yuzdenmı oluyomuş canım yaa bılmıyodummm

Kızlar mide yanması şikayeti vardır çoğunuz da nasıl bas ediyor sunuz özellikle geceleri. Beni çok zorluyor ne yesem yakıyor gece uyuyamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…