bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aglicam artık nefes darlığından. Allah ım dayanma gücü ver. Her akşam zehir... Boğuluyorum yatamıyorum. Yada oturarak uyuyorum.

hayırlı geceler kızlar, uzun zamandır girmiyordum, ama sık sık okudum, maşaAllah sona dğru yaklaşıyoruz ...
bende bugun bebeğimin kıyafetlerini yıkadım, utuledim, yerleştirdim. ama içimde hep bir hüzünle , ağlaya ağlaya desem daha doğru olur ... bolca evlat hasreti çekenlere dua ettim, Rabbim inşaAllah onlarında kucaklarını hayırla sağlıkla doldurur
bu arada faceden ekleşme durumları vardı, burada cok aktif değilim orada daha iyi olurum diye düşünüyorum , birde hepinizi çok merak ediyorum , güzel yüzlerinizi bende görmek istiyorum
yaa birde erken doğum yapan arkadaşımızın ve bebişinin son durumları nasıl haber varmı , kaçırmış olabilirim

Aglicam artık nefes darlığından. Allah ım dayanma gücü ver. Her akşam zehir... Boğuluyorum yatamıyorum. Yada oturarak uyuyorum.

Niye ki canim? Valla benim yatisima engel olmadi henuz bebis Allaha sukur gece yatip sabah kalkiyorum sana rahatsizlik mi veriyor gobusun?

Valla ben gunde 4-5 tablet rennie emiyorum bizimkinin kafasi mideye calisio muhtemelen

Onların o kafasını ısırırım ben. Akıllu olsunlar. Aksam aksam aglattı beni beceremiyorum cocugun kafasını döndürmeyi bile beceremiyorum normal süreçte dönüyor bu cocuk. Dönemediginw göre neyi eksik yapıyorum

Her bebek doncek diye bise yok canim mutlu demekki pozisyonundan, bazi bebeler dogumda sanci aninda donuyormus mesela buna bizim yapcagimiz bise yokki mesela bazi bebelerde normal dogum pozisyonunda olmasina ragmen doguma ramak kala ters donuomus o daha cildirtici sagliklo olsunlar, saglikla dogsunlar olayin sekli onemli degil goncam

Off uyumak ne mumkun sağa donsem çocuk batıyor sola donsem yine aynı sırt ustu zaten yatmak istemiyorum zararliymis bacağımin arasına koyduğum yastikta kâr etmiyor artık

Bende öyle yim artık dayanamıyorum tam içim geçiyor sanki nefes almayı unutmusum gibi birden uyaniyorum boguluyorum sanki ne olacak bunun sonu bir türlü uyuyamadim saat kaç oldu

Ben salonda perişan uyumuşum. şimdi kalktım yatağıma geldim. Döne döne sabahı ederim artık. Bebeğin hç duru durağı yok. Şu anda nasıl tekmeliyor kaburgalarımı anlatamam
Ahh canim arkadasim aynen sol kaburgalarim artik cok acir halde. Sag tarafima da kasigima surekli kramp giriyor bibrek genislemesinden mi artik bilmiyorum.

canım niye bebik ters diye kendini üzüyosun sen bakalım bu senin elinde olan birşey değil ki.! Kızım hep baş aşağı dururdu bu sıpa da hep yukarıda! Doktorum kordonu kısaysa da dönemez demişti bana ama tahmin tabii. Var muhakkak bi sebebi canım... hayırlısıyla doğsunlar da..

Merhabalar arabanızdan memnun kaldınız mı acaba?
Ben de ocak annesi olacağım bu modeli düşünüyorum da.
Benim için bir değerlendirme yapmanız mümkün müdür? :)
araba çok güzel saglam ve kolay dönüşleri. açma kapama ve puset takma çıkarma kolay.
tekerlekleri çok kolay çıkıyor. ama henüz bebeğim dogmadıgı için kullanamadım :)

Günaydın kızlar. bacağıma giren krampla bağırarak uyandım artık çok sıklaştı kramplar.

Dün yine maşallah iki tane face bir WhatsApp kurmuşsunuz. Bi ara girdim baktım kimsecikler yok.bizim topic bu günleridemi görecekti
Kendimi terkedilmiş gibi hissettim

Kızlar google Aydede88 yazınca tüm profil çıkıyor mesajlar etkinlikler falan onu nasıl gizlicem ayarlarda baktım izin vermiyor tüm ziyaretçilere açık (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…