bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin My moonlight hesabtan gizlilik ayarlarina girdinmi canim birde googleden aydede88 yazip kimse giremez senin link adini bilmiyorlar telas etme canim @Mune hanim bakalim halledecekmi
Canım gizlilik ayarlarına girdim profil gizliliği herkes görebilir yazıyor ama kilitli değiştiremiyorum seninki nasıl bi bakarmısın?

Canım gizlilik ayarlarına girdim profil gizliliği herkes görebilir yazıyor ama kilitli değiştiremiyorum seninki nasıl bi bakarmısın?
Ok bakarim cnm ama google baktim goremedim seni birde yazi nasil cikiyor orayaki resimler gorunuyor sadece bildigim kadariyla birde kim senin link adini yazarsa gorur tatlim yoksa goremez

5 dk da 300 msj birikiyor.ben onlarin hizina yetisemem asla.nasil vakit buluyorlar bu kadar bi formulu varmiki.
Bende 2 cocuk birde esim olunca ben o kadar vakit ayiramam arada bakabiliyorum ve okuyamiyorumda cogunu.
Canım WhatsApp zor olur durduk yere dıt dıt ötüp durur ha sessize alırsın ama okadar birikmiş msj oku oku bitmez buradaki sohbeti bile etkiledi bölündük ayrıldık hiç hoş olmadı bence. Hala orda mı herkes.

5 dk da 300 msj birikiyor.ben onlarin hizina yetisemem asla.nasil vakit buluyorlar bu kadar bi formulu varmiki.
Bende 2 cocuk birde esim olunca ben o kadar vakit ayiramam arada bakabiliyorum ve okuyamiyorumda cogunu.

Canım benim senin işin hepimizden zor ben bile yetişemiyordum birde dediğim gibi telimde sürekli msj evde de olmayınca buna netmi dayanır akşam serviste eve geçerken artık baktım iş çığrından çıktı gruptan çıktım

Ok bakarim cnm ama google baktim goremedim seni birde yazi nasil cikiyor orayaki resimler gorunuyor sadece bildigim kadariyla birde kim senin link adini yazarsa gorur tatlim yoksa goremez
Görseli değil canım. Google tümü Aydede88 yaz kadınlar kulübü profil çıkıyor ormanda msjlar etkinlikler rahatça okunuyor. Zaten konu ararken çıkacak googleda ama nick olarak tümü çıkmasa iyiydi nick mi değiştirsem sence?

Canim nickini sen yazarsan goruyon yoksa kimse goremez degistirmene gerek yok bosuna

Cok birikmis okumadim buraya girdim cnm iki oglan olunca zor yetisemem tatlim :))
Ah sen sen varya WhatsApp işini sen çıkardın burda iyiydik niye böyle yaptınız ki. Doğumdan sonrada burada devam ederdik şimdi orda konuşanlar buraya çok uğramaz en azından eskisi gibi olmaz. Bölündük

Kim kime yaziyor baya karisik orasi.sessizde benimde.yoksa hic susmaz tlf.buranim tadi ayri daha guzel.acil bir durumda birbirimize ulasmak icin iyi whatsapp.

Benim gelenim gidenim olur ev islerim oluyor gun icinde ee birde 2 yaramaz evde yetisemem ben bu hiza.buraya bile bazen zor vakit buluyorum.

Ah sen sen varya WhatsApp işini sen çıkardın burda iyiydik niye böyle yaptınız ki. Doğumdan sonrada burada devam ederdik şimdi orda konuşanlar buraya çok uğramaz en azından eskisi gibi olmaz. Bölündük
Canim surekli grup istiyorlardi daha oncede oldu bu konu senin gozunden kacti galiba dun gulse84 face gurup kurdu bende o arada watsap kuralim isterseniz dedim tamam dendi canim ama bir kac defa burada konusu gecti grup kuralim diye uzgunum canim onlar soyleyince kurdum

Günaydınn kızlar
ya geçen banada ilk defa gece uyurken girdii çook çok fena bişi ilk olduğu için eşim bişi anlamadı uyandı doğuruyorum zannetti karnıma bakıyo şaşkın şaşkın acımdan konuşamıyorumda ovdukça bitti bitti geri geldi çok fenaydı 2 günde ağrısı sürdü Allah sabır versin hepimize kuzular.

Neyse artık iyi sohbetler onlara. Yapcak bişey yok ama gülse buradaki sohbetlere çok katılmıyordu benimde dikkatimi çekti. Grup kurunca katılır belki ne diyim.

Geceleri banada kramp gircek gibi olurken uyaniyorum ve engelliyorum.engellemesem feci sekilde kramp gircek bacagima.
Birde benim karnimin tam alt kisminda sol tarafina kotu bir agri giriyor kipirdiyamiyorum genelde hep yatakta oluyor.o agri gecene kadar cok canim yaniyor.uzun zamandir var bende bu agri.ne agrisi bilemedim hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…