bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar mide yanması şikayeti vardır çoğunuz da nasıl bas ediyor sunuz özellikle geceleri. Beni çok zorluyor ne yesem yakıyor gece uyuyamiyorum

Benim eskiden de kotuydu midem, sanirim hem reflum hem gastritim var. Ilk 3 ay icmedim ama son 3 aydir gaviscon surup iciyorum geceler yatmadan once.

Benim eskiden de kotuydu midem, sanirim hem reflum hem gastritim var. Ilk 3 ay icmedim ama son 3 aydir gaviscon surup iciyorum geceler yatmadan once.
Aynen benimde önceden de kötüydü simdi daha beter soda sut daha kötü yapıyor. Gaviscon deneyeyim inşallah iyi gelir

Kızlar mide yanması şikayeti vardır çoğunuz da nasıl bas ediyor sunuz özellikle geceleri. Beni çok zorluyor ne yesem yakıyor gece uyuyamiyorum
Canim az ve sık yemek ye.geceleri daha hafif yemekler tercih et.diyette olunca az ve sık yemek yedim mide sorunum kalmadi yoksa bendr cok frnaydim

Şu sırt agrisi beni mahvediyor kizlar.cok fenayim sırtim cok kotu agriyor.
Bugun birde misafir vardi bende cok yorulmusummmm

Bel ağrısı bende de fazla hâl aldı 1 haftadır bir de ben sürekli istirahat halindeyim yine de ağrıyor

Çok sağol Cnmcm :)
Bende bu sene annemin getrcklryle idare etcm artik.yapcak bişey yok

Aynen cnm iyi oldu inşallah.normalde benimde üst tarafta hafif çıkıntı olmuştu ama bu bikaç günde koptu göbek deligim sanki çok su ictgmde yemek yedgmde gülerken falan portlemeye başladı balon gibi acı da olunca korktum.Ama şuan normal şükür inşallah da bişey olmaz.oraya bağırsak falan sıkışrsa goruyrz dedi ultrasoncu.İnşallah olmaz dikkat edelim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…