bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim gelenim gidenim olur ev islerim oluyor gun icinde ee birde 2 yaramaz evde yetisemem ben bu hiza.buraya bile bazen zor vakit buluyorum.

yani haklısın canım bende iş yerinde elimde sürekli tel yapamıyorum pc başında buraya bakabiliyorum işim yoğun değilkende akşamda yemekti bulaşıktı vs derken vakit buldukça burdayım yani o kadar çok msjla bende baş edemem :)

Günaydın kızlar, bu ara fazla giremiyorum.sanırım faceten ve Whatssapp tan grup kurmuşsunuz.Bende girmek isterim bilgi verebilir misiniz?

Cuma gunu 31.haftama giris yapcam nasipse.ultrasona gore 31.haftamdayim zaten.zaman daraldikca korkuyorum artik.nst ye girmem lazim benim artik her hafta ama ihmal ediyorum su aralar.

benimde sağ göğüs altımda kaburgalarımda ve belimde sürekli ağrılar başladı normaldir herealde bebekler büyüdüler diye düşünüyorum inş bir sıkıntı yoktur

Cuma gunu 31.haftama giris yapcam nasipse.ultrasona gore 31.haftamdayim zaten.zaman daraldikca korkuyorum artik.nst ye girmem lazim benim artik her hafta ama ihmal ediyorum su aralar.
Cnm muayene ücreti dışında bu nst fln ücretli mi hastanede.idrar tsti 10 lira hr yrde mesela sevgide ne kadar

Kizlar, bacak kramplarina calsiyum ve magnezyum ilaci iyi geliyor. Kramp nasil bilmiyorum umarim da bilmem ama benim de kasiklardan ic bacakta asagi dogru agri baslamisti, bicak gibi saplanan, ozellikkle de ayaga kalkinca baslayan. Cok zor yuruyordum. Dr . ilac verdi 2 gunde kesildi. Baska bir arkadasimin da bacak kramplarina cok iyi gelmis. Internette de bu yonde bilgiler var. Haberiniz olsun.

Cnm muayene ücreti dışında bu nst fln ücretli mi hastanede.idrar tsti 10 lira hr yrde mesela sevgide ne kadar
Sevgide gecen ay idrar kan tahlili verdim 49 lira civariydi.nst ye 2 sene once kizimda girmistim sevgide o zmn 10-15 arasi birsey odedim diye hatirliyorum yada sadce idrar testinemi odedim tam bilemeycem.suan icin nst ye devlette girdim.bayram sonra sevgide ilk defa girerim herhalde.o zamn 32.haftamda olurum.

Magnezyum birebir krampalara ama ben ilac icme ozurluyum canim.unutuyorum canim.kac gundur vitaminlerimide kan ilacimida almayi unutuyorum.

Sende ozel msj cikmiyor.rubye attim ama hala bakmadi

canım akşam evde yemek işi vs ıpad den açamadım. 18:00 mesai bitince malum evdeki mesaim başladı :) whatsup grubuna da zaten saat 21:00 gibi girdim senide görünce dedim eklemiş arkadaşlar. ondan öyle oldu yani.

Bende burdaki msjlri bile okuyamyrm.WhatsApp ta da çoğu grubumu takip etmiyrm.ayıp olması Die cikmiyrm resmen :) Bu da öyle olmasn hiç girmeyym.Ama facebook olablr

Magnezyum birebir krampalara ama ben ilac icme ozurluyum canim.unutuyorum canim.kac gundur vitaminlerimide kan ilacimida almayi unutuyorum.

aman ilaçlarını ihmal etme. bende bazen çok üşeniyorum hatta yatağa yatmış oluyorum sonra kalkıp zorla içiyorum. ne olur ne olmaz biz önlemimizi alalım. tavsiyem görebileceğin bir yere su ile birlikte koy ben artık öyle yapıyorum.

canım akşam evde yemek işi vs ıpad den açamadım. 18:00 mesai bitince malum evdeki mesaim başladı :) whatsup grubuna da zaten saat 21:00 gibi girdim senide görünce dedim eklemiş arkadaşlar. ondan öyle oldu yani.

Günaydın cnm benm.Facebook daki grubn adı ne bilio msn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…