bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sevgi baya uygun o zmn.bn burda özelde 180 lira vrms tm kan ve idrara.kan tahlili ni sağlık ocağında yaptiryorm.19unda gidince sevgide idrar nst yaptiriyim o zmn.

Arkadaslar buradan konusmaya devam edelim eylul anneleri dogumuda konusuyorlar cok ozendim burdan sohbetlere devam edilse cok mutlu oluruz

Aynen cnm burası daha farklı.Hatta Eylül anneleri falan doğum hikayelrini de yazıklar ayrı sayfada.gidip onları okuyrm.çünkü herzaman takip edemiyrz.msjlr birikince atlanio.Öyle özel msjlar ayrı bi yerde paylasilsa Hatta çok daha güzel olurdu

Arkadaslar buradan konusmaya devam edelim eylul anneleri dogumuda konusuyorlar cok ozendim burdan sohbetlere devam edilse cok mutlu oluruz
katılıyorum buradan ulaşamadığımız acil bir durum olursa diğer kanalları deneyelim sohbet bölünmesin şuan bile fark ediliyor eksikler yoklama yapcam valla

Canım foto paylaşmıyorum zaten. Ama yazdığım herşey çıkıyor sizin ve diğer arkadaşların isimlerini yazdım baktım çoğu çıkmıyor o yüzden ayarlardan yapılabilir diye yazmıştım
Canım benim biliyorum foto paylaşmıyorsun onun için söylemedim. Nickini değiştir istersen kuzum yabancı bi nick kullan, o zaman çıkmaz diye düşünüyorum

A Askina eskiya cnm benm gittigm hastanede 25 lira aliolar nst den.28.haftada girdgmde 20 liraydı.3 haftada 5 lira zam gelmiş.
Uçuk fiyatlar degilms canm iyi bari.fakültede hiç bsye para vermedim ama ilgi az oLuyor.doğuma az kaldı zaten artık özelde devam edicem bakalım nasıl olcak

Bende çok mutlu olurum facem yok whatsapptan takip edemem burası çok iyiydi yaaa. Böyle olunca inan iştahım kaçtı mutsuz giriyorum topiğe

Bencede Kasım anneleri doğum hikayeleri olsa çok güzel olurdu.

günaydınn ayy bende kalkmak istemiyorum artık erken :)

Dün dörtte uyudum gece uykum kactı keyfim yoktu vs. Üstüne kötü kötü rüyalar o da yetmedi krampla uyanma.. Üstüne çişe git gel çişe git gel uyumadım ki dogru düzgün. birde biraz ağladım keyfim yoktu. o da tuz biber oldu :)

Mideden rahatsizlik kacinci haftalarda basladi kizlar? Gecmis olsun hepinize? Valla ben tersine gidiyorum sanki sizin uste cikmis bebisler benimki altta damarlara barsaga basi yapiyor basurla ugrasiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…