- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #46.781
Yapamadım canım Aydede88 yaz herşey çıkıyorMy moonlight nasi yaptin gizleme isini canim benimkide hep googlede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamadım canım Aydede88 yaz herşey çıkıyorMy moonlight nasi yaptin gizleme isini canim benimkide hep googlede
Canım gizlilik ayarlarına girdim profil gizliliği herkes görebilir yazıyor ama kilitli değiştiremiyorum seninki nasıl bi bakarmısın?GunaydinMy moonlight hesabtan gizlilik ayarlarina girdinmi canim birde googleden aydede88 yazip kimse giremez senin link adini bilmiyorlar telas etme canim @Mune hanim bakalim halledecekmi
Cok birikmis okumadim buraya girdim cnm iki oglan olunca zor yetisemem tatlim :))Ikra meyra canim sende ciktinmi yoksa whatsappdan
Ok bakarim cnm ama google baktim goremedim seni birde yazi nasil cikiyor orayaki resimler gorunuyor sadece bildigim kadariyla birde kim senin link adini yazarsa gorur tatlim yoksa goremezCanım gizlilik ayarlarına girdim profil gizliliği herkes görebilir yazıyor ama kilitli değiştiremiyorum seninki nasıl bi bakarmısın?
Canım WhatsApp zor olur durduk yere dıt dıt ötüp durur ha sessize alırsın ama okadar birikmiş msj oku oku bitmez buradaki sohbeti bile etkiledi bölündük ayrıldık hiç hoş olmadı bence. Hala orda mı herkes.5 dk da 300 msj birikiyor.ben onlarin hizina yetisemem asla.nasil vakit buluyorlar bu kadar bi formulu varmiki.
Bende 2 cocuk birde esim olunca ben o kadar vakit ayiramam arada bakabiliyorum ve okuyamiyorumda cogunu.
5 dk da 300 msj birikiyor.ben onlarin hizina yetisemem asla.nasil vakit buluyorlar bu kadar bi formulu varmiki.
Bende 2 cocuk birde esim olunca ben o kadar vakit ayiramam arada bakabiliyorum ve okuyamiyorumda cogunu.
Görseli değil canım. Google tümü Aydede88 yaz kadınlar kulübü profil çıkıyor ormanda msjlar etkinlikler rahatça okunuyor. Zaten konu ararken çıkacak googleda ama nick olarak tümü çıkmasa iyiydi nick mi değiştirsem sence?Ok bakarim cnm ama google baktim goremedim seni birde yazi nasil cikiyor orayaki resimler gorunuyor sadece bildigim kadariyla birde kim senin link adini yazarsa gorur tatlim yoksa goremez
Canim resimnolarak atiyorum bilgileriniCanım gizlilik ayarlarına girdim profil gizliliği herkes görebilir yazıyor ama kilitli değiştiremiyorum seninki nasıl bi bakarmısın?
Canim nickini sen yazarsan goruyon yoksa kimse goremez degistirmene gerek yok bosunaGörseli değil canım. Google tümü Aydede88 yaz kadınlar kulübü profil çıkıyor ormanda msjlar etkinlikler rahatça okunuyor. Zaten konu ararken çıkacak googleda ama nick olarak tümü çıkmasa iyiydi nick mi değiştirsem sence?
Ah sen sen varya WhatsApp işini sen çıkardın burda iyiydik niye böyle yaptınız ki. Doğumdan sonrada burada devam ederdik şimdi orda konuşanlar buraya çok uğramaz en azından eskisi gibi olmaz. BölündükCok birikmis okumadim buraya girdim cnm iki oglan olunca zor yetisemem tatlim :))
Kim kime yaziyor baya karisik orasi.sessizde benimde.yoksa hic susmaz tlf.buranim tadi ayri daha guzel.acil bir durumda birbirimize ulasmak icin iyi whatsapp.Canım WhatsApp zor olur durduk yere dıt dıt ötüp durur ha sessize alırsın ama okadar birikmiş msj oku oku bitmez buradaki sohbeti bile etkiledi bölündük ayrıldık hiç hoş olmadı bence. Hala orda mı herkes.
Siz yazınca çıkmıyormu yani iyi ozaman değiştirmeyim. Sendede profil tüm ziyaretçilere açık mı yazıyorCanim nickini sen yazarsan goruyon yoksa kimse goremez degistirmene gerek yok bosuna
Benim gelenim gidenim olur ev islerim oluyor gun icinde ee birde 2 yaramaz evde yetisemem ben bu hiza.buraya bile bazen zor vakit buluyorum.Canım benim senin işin hepimizden zor ben bile yetişemiyordum birde dediğim gibi telimde sürekli msj evde de olmayınca buna netmi dayanır akşam serviste eve geçerken artık baktım iş çığrından çıktı gruptan çıktım
Canim surekli grup istiyorlardi daha oncede oldu bu konu senin gozunden kacti galiba dun gulse84 face gurup kurdu bende o arada watsap kuralim isterseniz dedim tamam dendi canim ama bir kac defa burada konusu gecti grup kuralim diye uzgunum canim onlar soyleyince kurdumAh sen sen varya WhatsApp işini sen çıkardın burda iyiydik niye böyle yaptınız ki. Doğumdan sonrada burada devam ederdik şimdi orda konuşanlar buraya çok uğramaz en azından eskisi gibi olmaz. Bölündük![]()
Günaydın kızlar. bacağıma giren krampla bağırarak uyandımartık çok sıklaştı kramplar.
Dün yine maşallah iki tane face bir WhatsApp kurmuşsunuz. Bi ara girdim baktım kimsecikler yok.bizim topic bu günleridemi görecekti![]()
Kendimi terkedilmiş gibi hissettim![]()
Neyse artık iyi sohbetler onlara. Yapcak bişey yok ama gülse buradaki sohbetlere çok katılmıyordu benimde dikkatimi çekti. Grup kurunca katılır belki ne diyim.Canim surekli grup istiyorlardi daha oncede oldu bu konu senin gozunden kacti galiba dun gulse84 face gurup kurdu bende o arada watsap kuralim isterseniz dedim tamam dendi canim ama bir kac defa burada konusu gecti grup kuralim diye uzgunum canim onlar soyleyince kurdum![]()
Ok benimkide aynı yapcak bişey yok ozaman canım.