- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #46.841
Noldu ki canim sana? Ben de keyifsizim bikac gundurDün dörtte uyudum gece uykum kactı keyfim yoktu vs. Üstüne kötü kötü rüyalaro da yetmedi krampla uyanma.. Üstüne çişe git gel çişe git gel uyumadım ki dogru düzgün. birde biraz ağladım keyfim yoktu. o da tuz biber oldu :)
Bizim burdaki korfez hastanesindn bile cok uygun.Sevgi baya uygun o zmn.bn burda özelde 180 lira vrms tm kan ve idrara.kan tahlili ni sağlık ocağında yaptiryorm.19unda gidince sevgide idrar nst yaptiriyim o zmn.
Bencede Kasım anneleri doğum hikayeleri olsa çok güzel olurdu.
Uçuk fiyatlar degilms canm iyi bari.fakültede hiç bsye para vermedim ama ilgi az oLuyor.doğuma az kaldı zaten artık özelde devam edicem bakalım nasıl olcak
hastanelerde nst den ayrıca ücret alınmıyor diye biliyorum muayene ücreti içinde oluyor.bende daha hiç girmedim ama öyle umuyorum :)
hastanelerde nst den ayrıca ücret alınmıyor diye biliyorum muayene ücreti içinde oluyor.bende daha hiç girmedim ama öyle umuyorum :)
Dün dörtte uyudum gece uykum kactı keyfim yoktu vs. Üstüne kötü kötü rüyalaro da yetmedi krampla uyanma.. Üstüne çişe git gel çişe git gel uyumadım ki dogru düzgün. birde biraz ağladım keyfim yoktu. o da tuz biber oldu :)
ayy canım hormonlar bizi ağlak bişey yaptı :)
Benimde uyku düzenim alt üst oldu sabah işe gelmek işkence halini aldı hele o çiş yokmu bez bağlayıp yatacam artık bıktım
Noldu ki canim sana? Ben de keyifsizim bikac gundur
Bebek gibi kandır bakalımoyy kıyamam ben sana. buranın yeri ayrı. burası bizim ilk göz ağrımız ^.^
Noldu ki canim sana? Ben de keyifsizim bikac gundur
aynen. artık işkence gibi gelmeye başlıyor bana da. servis 15 dk gidiyor bana sanki 1-2 saat gibi.
Sıkma canını canımcım hepimiz aynıyız. Doğurana kadar delirmesek iyi:/ bende dün akşam ağladım eşim güldürmeye çalıştı beceremedi onunda canı sıkıldı. Sonra bi kafa ağrısı zar zor uyudum gece çişe kalkıp durdum sonra sabah kramp ağrısıyla bağırarak 7 de kalktım. Bugünde çok mutsuz ağlak sinirliyim inan net bi konu yok çok salakça şeyleri takıyorumKuzu herşeye zırlıyorum dünden beri. Bişeye kafam cok takık o herşeye yansıyo. Atlatırım atlatırımda ne bileyim. Ateş dönmedi diye agladım. Dogurmayı beceremiycem diye agladım. Arkadaşla konustum agladım. Salak gibiyim şuan :/ kafa dagıtmam şart ama doktor ist dışına cıkmak yok :/ yoksa gidicem bi dag başına dogurana kadar dönmicem .
Kuzu herşeye zırlıyorum dünden beri. Bişeye kafam cok takık o herşeye yansıyo. Atlatırım atlatırımda ne bileyim. Ateş dönmedi diye agladım. Dogurmayı beceremiycem diye agladım. Arkadaşla konustum agladım. Salak gibiyim şuan :/ kafa dagıtmam şart ama doktor ist dışına cıkmak yok :/ yoksa gidicem bi dag başına dogurana kadar dönmicem .
Bebek gibi kandır bakalım
Evet renkli ultroson fln var her imkan var 52 lira muayene.doktora ulasabilmek hepsi de çok iyi gercekten.bn hep bursaya yöneldim ora daha büyük diye ama orda böyle bi hizmet yok bu fiyataBizim burdaki korfez hastanesindn bile cok uygun.
Aldattınız biziya deme öyle :) üzülürüm. hepimiz buradayız işte.
Sıkma canını canımcım hepimiz aynıyız. Doğurana kadar delirmesek iyi:/ bende dün akşam ağladım eşim güldürmeye çalıştı beceremedi onunda canı sıkıldı. Sonra bi kafa ağrısı zar zor uyudum gece çişe kalkıp durdum sonra sabah kramp ağrısıyla bağırarak 7 de kalktım. Bugünde çok mutsuz ağlak sinirliyim inan net bi konu yok çok salakça şeyleri takıyorum
Aldattınız biziartık hiçbişey eskisi gibi olmayacak boşanmıcaz süründüren sizi
2 gün girmedim ya nerden çıkmışki ayrı grup meselesiGünaydın kızlar. bacağıma giren krampla bağırarak uyandımartık çok sıklaştı kramplar.
Dün yine maşallah iki tane face bir WhatsApp kurmuşsunuz. Bi ara girdim baktım kimsecikler yok.bizim topic bu günleridemi görecekti
Kendimi terkedilmiş gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?