bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Noldu ki canim sana? Ben de keyifsizim bikac gundur

Uçuk fiyatlar degilms canm iyi bari.fakültede hiç bsye para vermedim ama ilgi az oLuyor.doğuma az kaldı zaten artık özelde devam edicem bakalım nasıl olcak

Aynen cnm.Allah tn uygun fiyat ama bazı ozellerde de hiç ücret alinmioms galiba.Dün nst de bayanlar soyleniodu.Bi de para alıolar die.
Hastane olarak özele kesin git Cnmcm.hatta yine dün nst dykn duydum.Bazı özel hastanelrde doğum yaptgnda nöbetçi doktor seninle ilgilenioms.benm gittiğim hastanede kendi doktorunu cagirabiliomssn Tabi ek ücret veriomssn.Bi kızın kanaması olmuş doktorumz Aynı tatildyms Kadın Hatta denizden gelmiş hemen.200 lira ek ücret vermslr.Bence çok iyi bişey ama bu da her hastanede yokmuş.ya da her doktor kabul etmiodr

hastanelerde nst den ayrıca ücret alınmıyor diye biliyorum muayene ücreti içinde oluyor.bende daha hiç girmedim ama öyle umuyorum :)

benim gittiğim yerde ek ücret alınıyormuş diye biliyorum gerçi benimki poliklinik.

hastanelerde nst den ayrıca ücret alınmıyor diye biliyorum muayene ücreti içinde oluyor.bende daha hiç girmedim ama öyle umuyorum :)

benim gittiğim yerde ek ücret alınıyormuş diye biliyorum gerçi benimki poliklinik.

ayy canım hormonlar bizi ağlak bişey yaptı :)

Benimde uyku düzenim alt üst oldu sabah işe gelmek işkence halini aldı hele o çiş yokmu bez bağlayıp yatacam artık bıktım

ayy canım hormonlar bizi ağlak bişey yaptı :)

Benimde uyku düzenim alt üst oldu sabah işe gelmek işkence halini aldı hele o çiş yokmu bez bağlayıp yatacam artık bıktım

aynen. artık işkence gibi gelmeye başlıyor bana da. servis 15 dk gidiyor bana sanki 1-2 saat gibi.

Noldu ki canim sana? Ben de keyifsizim bikac gundur

Kuzu herşeye zırlıyorum dünden beri. Bişeye kafam cok takık o herşeye yansıyo. Atlatırım atlatırımda ne bileyim. Ateş dönmedi diye agladım. Dogurmayı beceremiycem diye agladım. Arkadaşla konustum agladım. Salak gibiyim şuan :/ kafa dagıtmam şart ama doktor ist dışına cıkmak yok :/ yoksa gidicem bi dag başına dogurana kadar dönmicem .

aynen. artık işkence gibi gelmeye başlıyor bana da. servis 15 dk gidiyor bana sanki 1-2 saat gibi.

Ayy ne güzel yakınmış benim 35-40 dk sürüyor oda trafik yoksa çok bazen diyorum 32 de ayrıl kurtul sonra izne daha çok ihtiyacım var diyorum nasıl duracam bakalım 37 imkansızda 35 e ancak gelirim heralde

Sıkma canını canımcım hepimiz aynıyız. Doğurana kadar delirmesek iyi:/ bende dün akşam ağladım eşim güldürmeye çalıştı beceremedi onunda canı sıkıldı. Sonra bi kafa ağrısı zar zor uyudum gece çişe kalkıp durdum sonra sabah kramp ağrısıyla bağırarak 7 de kalktım. Bugünde çok mutsuz ağlak sinirliyim inan net bi konu yok çok salakça şeyleri takıyorum

Ayy bende zor tutuyorum kendimi ağlamamak için ve bu ara herşeyi daha bir kafama takar oldum demekki herkes bu durumda sorunları var gerçi bu ara ama eşimin işiyle alakalı kafaya takacak şey illaki çıkıyor neyse geçecek inşş bu günlerde

çok normal tabi bu olanlar. hormonlar her şeyimizi ele geçirmiş durumda. can tatlı tabi ki, en ufak sıkıntı olsun canımız da sıkılıyor psikolojimizde bozuluyor ister istemez. az kaldı biraz daha sıkacağız dişimizi.

2 gün girmedim ya nerden çıkmışki ayrı grup meselesi benim facem yok watsapın da özel olduğunu düşünüyorum açıkçası.. Burda konuşmak iyiydi, mesela işte kramp mı girdi, hemen konuda kramp diye aratıp kızlar ne demiş napmış bakıyodum, ya da soruyodum.. Tez vakitte burda geri toplanılır inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…