- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.001
güle güle kullansın totosunu ısırdığımMinnosumun bakim urunleri geldi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güle güle kullansın totosunu ısırdığımMinnosumun bakim urunleri geldi![]()
kız ayşe senin bu yorumlarını gördükçe sezeryana bi yeşil ışık yanıyo bendeBn mecburi sezeryan olacağım için çok mutluyum:)2.ameliytimda karnim kesilms mi anlamadm bile ertesi gun ne agrj ne sizi ayaklandm.annemle konstuk dün bn zorlandım diyo normal doğumda. sezeryan iyi diyor.tabi 10 dakkada doğuranlar da var yani yine kişiden kişiye degisiyor fazla kafa yormaya gerek yok bnce yaşayıp görcez bol bol dua edelim hemencik kurtarsin Allah bizi sağ salim.
Güle güle kullanın canım. Demir bebek mis gibi koksun şampuan yağlarla.Minnosumun bakim urunleri geldi![]()
güle güle kullanın :)Minnosumun bakim urunleri geldi![]()
aşkolsun kız çatalda mı öğrenelim bunları ay ben burda öğrenmeden gitsem 4 leşle çıkardım hastaneden allah muhafaza :))) düşünsene dr diyo ki açın şeyinizi elimi sokucam sen aç ben sana sokayım derdim vallaKızlar doğuma çok kafa yormayın bence hep onu düşünmeyin en iyisi herşeyi doktora sorun burada ne konuşsak boş. Yaşayıp göreceksiniz. Korkutuyormuşum gibi kötü hissettim kendimi. Doğum konusunu herkes doğurana kadar konuşmayalım bence.
Eder canım yorgunsundur belkı uzan bekle bakalımBugun benim kizim hic hareket etmedi
aa nereye bacım yaaaneyse kuzucuklar ben kaçar daha bi sürü iş vargözüm üzerinizde
![]()
Merhaba,Yapamadım canım Aydede88 yaz herşey çıkıyor
Aynen canım bizim ev de oyuncak, sallanan at, bisiklet ve bilimum bebekle dolu. Ben de sadece yatak odası ve mutfakta oyuncağa izin vermiyorum. Evde sıkılıyorlar ve oyuncaklar da gözlerinin önünde olsun istiyorlar hep. Bazen bakıyorum oturmuş birinin başına oynuyor.Cocuk bu dagitcak tabi.evde olunca baska isimi var.bende 2 tane cocuk odalarindan disariya izin vermesemde yine oturma odasina kadar geliyor oyuncaklar.bizim o kadar cok ki oyuncak anlatamam dawha dagittiklarim haricinde kucuk bir magaza acilir evdekilerle.ben cocuklara oyuncak konusunda cok sınır koymam dagitsinlar baska nasil vakit gecircekler evde
Sende rahat ol bence bu konuda.
yorma kendini canım dinlen. ben deli gibi temizlik yapmayı özledim ama güç yetmeyince kalıyoruz böyleMerhaba kızlar temizlik vardı bizde bugün giremedim pek.. eşim süpürüp sildi ben toz aldım düzenledim arkasını falan yine de çok yoruldum dinleniyorum whatsup a girmedim eşim kızar diye Facebook'ta grupta varım ama otadı aktif değil pek en iyisi kk bende buradayım inşallah..
Hamilelikten dolayı çok çabuk yoruluyoruz canım ev çok kirlenmişti eşime dedim ya kadın çağıralım ya sen yap Allahtan yaptı..yorma kendini canım dinlen. ben deli gibi temizlik yapmayı özledim ama güç yetmeyince kalıyoruz böyle
İşten gidince birer oda yapıyorum bende çok kirlenmesin diye h.sonuda eşimle yapıyoruz idare ediyoruz böyleHamilelikten dolayı çok çabuk yoruluyoruz canım ev çok kirlenmişti eşime dedim ya kadın çağıralım ya sen yap Allahtan yaptı..
İyi yapıyorsun Can'ım doğuma kadar idare etsinler artıkİşten gidince birer oda yapıyorum bende çok kirlenmesin diye h.sonuda eşimle yapıyoruz idare ediyoruz böyle
ahahah şimdi daha çok şok oldumYok kiz anneyi degil ne guldum bebegi ebe eliyle kafasindan tutup anne karninda ki bebegi annenin gobeginden disaridan kafasini tutup ite ite cevirmis saka gb ama gercek.
Oooo facedede muhabbet koyu ozaman iyice yoldan çıktı bunlar![]()