- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.141
Lansinoh 10 gr 25 dedi bn bu kremi 20 gr 21 liraya aldm kız kndi tavsiye etti bu siralar bu çok alınıyor diye inşallah iyi gelir her gün surerim artık rezene ve kimyon varms içinde bebeği emzirmeden once silmene bile gerek yok dedi
Kis sebzelerinin cogu gaz yapiyor.o yuzden simdiden dolaba stokla yaz sebzesi.lahana karnabahar brokoli kuru bakliyatlar.kisin baska ne sebze vardiya unuttumOyy oğlan çocuklar daha zor oluyor o zmn.aynen napalım yerim artık çocuk rahat etsin diye.hangi yiyeceklerden uzak durmak lazm cnm ne yemek lazm tecrübelerinden faydalanalim:)
Canım coraspini en az 10 gün önceden kesmemiz gerektiğini söyledi. Benim sıpa da geçen hafta döndü sanıyorum çünkü karnımın yanları çok ağrımıştı o gün. Sonra da öyle bi ağrım olmamıştı bir daha. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım.Canım gözün aydın benim sıpa da ters duruyor bende pıhtılıyıö bu arada iğneyi be coraspirini ne Zaman bırakacağını söyledi mi.. Ben sezeryan olacağım kesin o yüzden dönüp dönmemesini çok takmıyorum ama takdığım konu doktorun verdiği sezeryan gününden önce doğumun başlamadı çünkü bu benim için daha riskli böyle bir durumda iğneyi geceden coraspirini iki gün önceden kesmek gerekiyor yoksa ameliyat sırasında kanama durdulamıyor.. Bakalım Nasıl olacak.. Maşallah oğlunun kilosu da iyi
Ay olsun farketmez. Takıntım yok canım yaaa. Temiz bir ortam olsun yapan da pratik olsun yeterTurkisteyim ben canim guzellik merkezi tarzi bi yer degil bildigin mahalle kuaforu
Bende çok kararsız kaldım bir taraftan diyorum kimse söylemeyecekse ne gerek var koymaya göbek ismi olsun diyorum..bir taraftan da bakıyorum herkes iki isim koyuyor acil karar vermem lazım
Canım benim kalp kapağında kalınlaşma ve çökme varmış. Pıhtı atma riski de olduğundan doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş. 3 hafta sonra kontrolüm var, bunu da sorarım mutlaka canım sağol.canim.benim bildigim coraspirin 32. haftada birakilmali. doktorum 32.de biraktircak ama ben arastiriken 30. da bile birakilabilir diye okudum sonrasinda faydasindan cok zarari oluyo diyodu tam hatirlamiyorum ama bebekde kalp rahatsizligimi ne yapiyo yaziyodu
Canım benim kalp kapağında kalınlaşma ve çökme varmış. Pıhtı atma riski de olduğundan doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş. 3 hafta sonra kontrolüm var, bunu da sorarım mutlaka canım sağol.
Durumun nasıl cnmBugun benim kizim hic hareket etmedi
Gecmiş olsun cnm Allah şifa versınCanım benim kalp kapağında kalınlaşma ve çökme varmış. Pıhtı atma riski de olduğundan doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş. 3 hafta sonra kontrolüm var, bunu da sorarım mutlaka canım sağol.
Bizim çevrede tek isim kullanılır hep kimse dikkat etmiyor öyle neyse bir çözüm bulup ortak karr veririz inşallaho size bagli canim siz iki ismide kullanirsaniz hep iki isim derler benim arkadasim.kizi var sevgi nisa derler hep gerkes ondan sevgi nisa diyo baska bi arkadasimin oglu yakup efe onada hep iki ismi soylenir anne baba iki ismi soyluyosa herkes oyle alisiyo
Aynen canim ben cok memnundum 2 yildir gidiyorum ama kiz degismis yenisine aldirmadim henuz ilk deneyimden sonra izlenimlerimi paylasirim mutlaka :)Ay olsun farketmez. Takıntım yok canım yaaa. Temiz bir ortam olsun yapan da pratik olsun yeter
Etti canim ya cok yorgunum ya cocugum da yoruldu surekli egil kalk is yap supur makina bosalt camasir as koltuk sil ben bittim yavrum napsin.Durumun nasıl cnm
Canim sen bafrada degilmisin ben meryem kuafore gidiyordum medibafranin orda. Hem temiz hem pratik ilk orayla basladim yillarca oraya gittim.Ay olsun farketmez. Takıntım yok canım yaaa. Temiz bir ortam olsun yapan da pratik olsun yeter
Bn aynalı isteyince arkdsm da kızdı kndine mo bebeğe mj yapıyorsun cicili bicili olsun dedi:) basit geliyordu bunlar ama dedim doğru söylüyor arkds :)Çok güzelmiş Canım ben böyle dikmeli keçe yapamıyorum düz keçeye isim yapıp birkaç kuş yapmıştım..bu çok şekermiş
Ben daha gelmedim oralara iste o evlendikleri bolumde kaldim 5 mi 6 mi oyle biseydi sevdim ben ne olcak diye merak ediylrum simdilik kayalara gidebilcekmi giderse ne olacak diger esi de orda kalacak cok sacma bir duruma dustu kizÇok sürükleyici değil dizi ama sıkılmadan izlettiriyo.bugün 13.bölüm izledm bn de
Evet cnm inşallah iyi gelir bebeğe de bana da:)Ay o guzelmis gazini da alir bebisin
Aynen bn söylemeyim oralar baya heyecanli:)Ben daha gelmedim oralara iste o evlendikleri bolumde kaldim 5 mi 6 mi oyle biseydi sevdim ben ne olcak diye merak ediylrum simdilik kayalara gidebilcekmi giderse ne olacak diger esi de orda kalacak cok sacma bir duruma dustu kiz
Maşallah kuzum oğluş kaç kilo imiş. Aman dikkat et çok gezme inşallah 36 yı geçersin bizim topikte erken doğum tehditi in normal doğum zamanı out:))))merhaba minyon bir ben iri bir oğluşdan sevgiler kısa bir özetle bizim oğlan haftasından büyük yediklerine dikkat et protein sebze ağırlıklı beslen dedi. Minyon tip olduğum için erken doğum riskimiz var 32. Haftayı geçelim az da olsa derin nefes alırız dedi. Protestan verdi. Kasılmaların gün de 10 kereden fazla olursa gel ciğer geliştiricini yaparız şuan mümkün olmadıkça yapmıyoruz dedi.. Nst de sancımız çıkmadı şükür durum bu şimdi de beşik bakmaya gidiyoruz
Yok canım. Ben bafralıyım ailem orada bende Bafrada öğretmenlik yapıyorum ama atakumda oturuyorum.Canim sen bafrada degilmisin ben meryem kuafore gidiyordum medibafranin orda. Hem temiz hem pratik ilk orayla basladim yillarca oraya gittim.
Kışın ıspanak karnabahar pırasa gldi bnm aklıma da ispanaktan bsy olmz hrhlde:)internetten de bakayım biraz:)Kis sebzelerinin cogu gaz yapiyor.o yuzden simdiden dolaba stokla yaz sebzesi.lahana karnabahar brokoli kuru bakliyatlar.kisin baska ne sebze vardiya unuttum
Aklima geldikce yazarim canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?