bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Oyy oğlan çocuklar daha zor oluyor o zmn.aynen napalım yerim artık çocuk rahat etsin diye.hangi yiyeceklerden uzak durmak lazm cnm ne yemek lazm tecrübelerinden faydalanalim:)
Kis sebzelerinin cogu gaz yapiyor.o yuzden simdiden dolaba stokla yaz sebzesi.lahana karnabahar brokoli kuru bakliyatlar.kisin baska ne sebze vardiya unuttum
Aklima geldikce yazarim canim.

Canım coraspini en az 10 gün önceden kesmemiz gerektiğini söyledi. Benim sıpa da geçen hafta döndü sanıyorum çünkü karnımın yanları çok ağrımıştı o gün. Sonra da öyle bi ağrım olmamıştı bir daha. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım.

Bende çok kararsız kaldım bir taraftan diyorum kimse söylemeyecekse ne gerek var koymaya göbek ismi olsun diyorum..bir taraftan da bakıyorum herkes iki isim koyuyor acil karar vermem lazım

o size bagli canim siz iki ismide kullanirsaniz hep iki isim derler benim arkadasim.kizi var sevgi nisa derler hep gerkes ondan sevgi nisa diyo baska bi arkadasimin oglu yakup efe onada hep iki ismi soylenir anne baba iki ismi soyluyosa herkes oyle alisiyo

Canım benim kalp kapağında kalınlaşma ve çökme varmış. Pıhtı atma riski de olduğundan doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş. 3 hafta sonra kontrolüm var, bunu da sorarım mutlaka canım sağol.

Canım benim kalp kapağında kalınlaşma ve çökme varmış. Pıhtı atma riski de olduğundan doğuma kadar kullanmam gerekiyormuş. 3 hafta sonra kontrolüm var, bunu da sorarım mutlaka canım sağol.

rica ederim canim kalbindeki sikintida dogumdan sonra gecer insallah

Bizim çevrede tek isim kullanılır hep kimse dikkat etmiyor öyle neyse bir çözüm bulup ortak karr veririz inşallah

Ay olsun farketmez. Takıntım yok canım yaaa. Temiz bir ortam olsun yapan da pratik olsun yeter
Aynen canim ben cok memnundum 2 yildir gidiyorum ama kiz degismis yenisine aldirmadim henuz ilk deneyimden sonra izlenimlerimi paylasirim mutlaka :)

Çok güzelmiş Canım ben böyle dikmeli keçe yapamıyorum düz keçeye isim yapıp birkaç kuş yapmıştım..bu çok şekermiş
Bn aynalı isteyince arkdsm da kızdı kndine mo bebeğe mj yapıyorsun cicili bicili olsun dedi:) basit geliyordu bunlar ama dedim doğru söylüyor arkds :)

Çok sürükleyici değil dizi ama sıkılmadan izlettiriyo.bugün 13.bölüm izledm bn de
Ben daha gelmedim oralara iste o evlendikleri bolumde kaldim 5 mi 6 mi oyle biseydi sevdim ben ne olcak diye merak ediylrum simdilik kayalara gidebilcekmi giderse ne olacak diger esi de orda kalacak cok sacma bir duruma dustu kiz

Maşallah kuzum oğluş kaç kilo imiş. Aman dikkat et çok gezme inşallah 36 yı geçersin bizim topikte erken doğum tehditi in normal doğum zamanı out:))))

Kis sebzelerinin cogu gaz yapiyor.o yuzden simdiden dolaba stokla yaz sebzesi.lahana karnabahar brokoli kuru bakliyatlar.kisin baska ne sebze vardiya unuttum
Aklima geldikce yazarim canim.
Kışın ıspanak karnabahar pırasa gldi bnm aklıma da ispanaktan bsy olmz hrhlde:)internetten de bakayım biraz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…