bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
aaayyy inşallah bi solukta doğuruveririz ya sancı önemli diil yani tabii ki çok zordur eminim ama benim olayım başka :)) neyse hayırlısı bakalım ya yaşayıp görücez..
Sanci cekmeye baslayinca birde acilman varmi diye baktiklarinda gordunki doguramiycan o zmn dr ne dersin ben sezeryan olcam diye ama muhtemelen o sancidan sonra dogurursun zaten.akisina birak canim.

Bebeğine iki isim düşünen anneler kimliğe yazdırmayı düşünüyor musunuz?? Eşim diyor söylemesi zor olur tek isim olsun

Normal dogum yapmış biri olarak alttan giren eller normal doğumun şanındandır. O eller girecek bakacak :)
Bende bildigin siddetli sanciyi cekiyorum o el bi kac defa girdi cikti en sonunda sezeryan oldum.ikinci cocugumda tecrubeli olunca o eli sokmak isteselerde sokturmadim.sezeryan olcam dedim istemiyorum dedim.tamam dediler.

Ben de coraspin kullanıyorum. 32.haftada bırak dedi bana hem perinatolog hem de jinekolog. Ama son ana kadar kullanılması elzem olan durumlar varsa bilemem... Bu soruyu dr.a sor bence.

Canim benim ve esimin 2 ismi var.oglumada iki isim koyduk sonra kizimida ayirmayalim dedik onada 2 isim koyduk.suan supriz yumurtamizada 2 isim koyariz artik.
Bizde hep tek isim var ama ben çok heves ettim Ayşe nisa olsun diye eşim Ayşe tek olsun diyor..

Bende yedekte hastane tutuyorum benim hastane pahalı normal zamanda acil durumda gidebilmek için. Artık doğum için ayrıntıları öğrenme zamanı

Denemek lazim canim.lansinoh 10 gr 30 liraydi sanki yanlismi hatirliyorum.
Lansinoh 10 gr 25 dedi bn bu kremi 20 gr 21 liraya aldm kız kndi tavsiye etti bu siralar bu çok alınıyor diye inşallah iyi gelir her gün surerim artık rezene ve kimyon varms içinde bebeği emzirmeden once silmene bile gerek yok dedi

Canım kime gidiyorsun agdaya. Ben samsuna gecen yıl geldim. Böyle eli çabuk biri temiz bir mekan neresi

Canim atakumda armoni kuafor var oraya gidiyorum ben evimin asagisinda hemen temiz yer 2 yildir gidiyorum ama simdi agdaci kiz gitmis yenisine bi bakayim haber ederimm

Rezene ve kimyon bebegin gazinada iyi gelir.emzirirken kendinde zaten kimyon tuket.3 ogun 1 er cay kasigi.

Bencede gerçi yazılsa bile genelde tek ismi kullanıyor herkes iki ismiyle çağıran olmuyor çevreden biliyorum

bizimki kayinbaba adiya esimin tarafi enver kerem der ki suan basladilar oyle demeye geri kalan tarafta kerem der sahsen ben kerem derim iki isim zor telaffuz oluyo bide ne gerek yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…