bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bebeğine iki isim düşünen anneler kimliğe yazdırmayı düşünüyor musunuz?? Eşim diyor söylemesi zor olur tek isim olsun
Aslında bn de tek isimden yanayım ama eşim ahmet bekir diye diye beni de alistrdi 2 isimli olcak bzm oglus.ahmet nyse de bekir duyunca herksin yüzu bi kirisiyor baştan bn de oyleydm ama oğluma ait olunca her şeyi sevip kabullenyrm:)smdi tek ahmet eksik geliyor ahmet bekoş diye seviyorm

Canim atakumda armoni kuafor var oraya gidiyorum ben evimin asagisinda hemen temiz yer 2 yildir gidiyorum ama simdi agdaci kiz gitmis yenisine bi bakayim haber ederimm
Hiç duymadım armoni yine. Ne tarafta acaba. Ben pelitköy kurupelit taraftayım.farketmez gerçi. Sen bi bak da becerikli bişeye ben de giderim

Evet kesinlikle öyle bizde kaç aydır Ayşe diye seviyoruz eşim o gün dedi başka isim mi baksak nee dedim kaç aydır Ayşe diye sesleniyoruz olmaz öyle şey tamam dedi.2. İsim işini de ben çıkardım herkes çok kullanıyor diye

seninki guzelmis xanim.iki isomde uzun degil ya sikinti olmaz bence koyun iki ismide cok guzel hayirla gelsin insallaj
Sağol canım amin cümlemizin yavrusu sağlıkla gelsin.sizin isimde çok güzel eşimi ikna edersem bakalım belki o ikna eder beni.ona göre kapı süsü hazırlayacağım Zaman da az kaldı

Tamam cnm sade yenmez gbi ama yediklerimin içine koyarm
Bebikte gaz olunca 1 cay kasigi kimyon ardindan 1 bardak su.zorda olsa yedim.
Ilk zamanlar sutum hemen gelsin artsin diyede bol bol dereotu yedim hep.bebisler icin hersey yapiliyor.
Allah kimseye gazli bebis vermesin.oglum artik kolikdi aylarca neler cektik cok zor.

Cnm ayseye sen de alistiysan tek isim daha iyi sanki ama illa Nisa dicem bn icmde kalir diyosan koy

Cnm ayseye sen de alistiysan tek isim daha iyi sanki ama illa Nisa dicem bn icmde kalir diyosan koy
Bende çok kararsız kaldım bir taraftan diyorum kimse söylemeyecekse ne gerek var koymaya göbek ismi olsun diyorum..bir taraftan da bakıyorum herkes iki isim koyuyor acil karar vermem lazım

Oyy oğlan çocuklar daha zor oluyor o zmn.aynen napalım yerim artık çocuk rahat etsin diye.hangi yiyeceklerden uzak durmak lazm cnm ne yemek lazm tecrübelerinden faydalanalim:)

İstagramda anne_kalbi_elimde diye site var kapı süsünü tulumunu ordan alıp kendim süsleyeceğim bir bakın Canlar fiyatları uygun geldi bana.

İstagramda anne_kalbi_elimde diye site var kapı süsünü tulumunu ordan alıp kendim süsleyeceğim bir bakın Canlar fiyatları uygun geldi bana.
Benim de bi öğretmen arkds bn yaptrcm kapı susunü dedi bn aynaliları begeniyrdm.o uçakli bebekli olanlardan yaptrmak istedi.bzm okuldan çocuk gelişimi öğrencisine yaptırıyor keçeden. Onların eli yatkın.dur atiyim hangisinden oldugunu

Bende çerçeveli taşlı falan yapacağım ilkinde bende keçeden hazırlamıştım şimdi oturup onunla uğraşacak güzüm yok keçe işi zor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…