bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bn aynalı isteyince arkdsm da kızdı kndine mo bebeğe mj yapıyorsun cicili bicili olsun dedi:) basit geliyordu bunlar ama dedim doğru söylüyor arkds :)
Haha iyi demiş ama özeniyoruz işte bak bende bunlardan alıp hazırlayacağım birde Bebek tacı ayakkabısı süsleyeceğim

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 49
  • image.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 44
Haha iyi demiş ama özeniyoruz işte bak bende bunlardan alıp hazırlayacağım birde Bebek tacı ayakkabısı süsleyeceğim
Çok guzelms cnm hm de kolaya bnziyo kapi süsü yaparsın kolayca.bzm hastane çıkışi da bunun mavisi ama haZir aldm adı yazmıyor.kral tacı var sadece aynisijdan da taç ve terlik aldm ama terlik çok küçük ayağıma girmedi öyle öyle giycem artik

Evet canım çok kolay keçe gibi zor değildir.hazırlara baktım pahalı geldi elimden geliyor el emeği olsun dedim bende.iyi yapmışsın canım sende ne güzel prens Prenses gibi olurlar bebişler içinde

Canim dogumu karamanda mi yapacaksin

Kızlar, benim muayenelerde bebek hep altta gibiydi bu zamana kadar. En sonkinde sormadım ama ultrason cihazıyla gobek ustune pek gıtmıyor doktorun eli. Herhalde baş aşağıdır diye düşünüyorum, ya da asagıda takılıyor. Uzandıgımda bebişin hareketleri de gobek deliginden pek yukarıda olmuyor.

Cumartesiden beri sag alt karnımda ara ara zonklamalar oluyor. Bazıları şiddetli. Pzt doktora gittiğimde her şey normaldi. Forumda bugün bebek dönerken acır, hissedersiniz gibilerinden yorumlar yazılmıstı. 1 saat once otururken karnımın nerdeyse her tarafında şiddetli bir hareket ve acı hissettim. 2 kere oldu sadece bir kaç dakika arayla. Acaba bebiş büyük bir tur dönüş mü yaptı? İlk defa bu kadar büyük bir hareket ve acı hissettim. Üzerine uzandım. Bir daha da olmadı. Sabahtan beri uzanmamıştım...

Yavaş yavaş acılı tekmeler dönüşler geliyor ha

Ben daha gelmedim oralara iste o evlendikleri bolumde kaldim 5 mi 6 mi oyle biseydi sevdim ben ne olcak diye merak ediylrum simdilik kayalara gidebilcekmi giderse ne olacak diger esi de orda kalacak cok sacma bir duruma dustu kiz

Hangi dizi bu beee :/

Maşallah kuzum oğluş kaç kilo imiş. Aman dikkat et çok gezme inşallah 36 yı geçersin bizim topikte erken doğum tehditi in normal doğum zamanı out:))))

Zaten bizim Kasım bebeleri erken gelme çabaları ve kilolarıyla meşhur 1800 gram 42cm olmuş. Aslında hani çok çok da ileri değil de ama işte ben de boy 1.50 altı olunca benim bünyeye göre iri Bebek benim için gezmek internet sitelerinden ibaret

Massalah canim 30+ haftada guzel kilosu pasanin rabbim sizi korusun saglikla kalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…