bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim dikkat et artik cok riskli donemlere giriyoruz.her an cikcam diye ugrasabilir bizim yaramazlar.belli araliklarla olmadigi icin sanci dinlenmeyle gecebilir sancilarin.belli araliklarla olsaydi zaten hastaneye yatirrdi dr.gecmis olsun.

Sende because of you gibi uyku sersemi tepikleseydin

Geçmiş olsun canım birileri yardım etsin çok yorma kendini.

Benim erken dogum olursa belki bi ihtimal seninle ayni zamanlarda dogum yaparsak hastanede karsilasabiliriz.
:)Bnm 20 ekim gibi olur hrhlde blmyrm bakalım ne dicek doktor. İnşallah vaktinde olur canım.muayeneye geldiginde görürsün insallah bnim doğumu :)

Kızlar erken doğum riski olmayan bi ben mi kalmıştım. Karaciğer değerlerimden ikisi yüksek çıkmıştı yazmıştım buraya. Bugün gittim 9 tüp kan verdim sonuçlar kötü çıkarsa hastaneye yatırıp 30.haftada yani bayram sonu bebeği alabiliriz dedi daha üzülmedim galiba şoktayım

X gibi ben yatarim koca yatak bana ait gibi.zavalli kocisde yatagin kiyisina kivriliyor.simdilik ses cikarmiyor.muhtemelen dogumdan sonra beni atcak kiyiya.

ne güzel senden bir kaç taktik almam lazım benim. zaten yatağımız çok büyük değil. ay valla tatilde otele gidince bir rahat uyuyoruz. yayla gibi yatak.

Hazir ada uyurken tosunumun cantasini hazirlasam mi evet evet dincken kicima agri girmemisken hazirliyim
Ben dün hazırladım canım.iç çamaşırı orkid bir Lohusa pijama koydum birinde kışlık alcam bayram sonu koyucam. Havlu koydum. Bebek için 3 takım koydum çorap ağız bezi. Emzik biberon bir penye kundak bir örgü battaniye. Diğer eksikler yavaş yavaş konucak.

Hayrlisi olsun canım doktoruna güven bebek ve senin için cok sıkıntı olacaksa alması iyi olabilir 30 haftalik çok şükür çok küçük degil

Insallah bir sorun cikmaz degerlerde.
Sayet alinsa bile bebisin ciger gelistirici igne atilcagi icin hic bir sorun yasamazsiniz insallah.moralini yuksek tut canim.

ne güzel senden bir kaç taktik almam lazım benim. zaten yatağımız çok büyük değil. ay valla tatilde otele gidince bir rahat uyuyoruz. yayla gibi yatak.
Bizim yatakta cok buyuk normal zamanda ayri kaliyoruz birbirimizden keske kucucuk alsaymisim diyorum.hamilelikte genis yatak iyi oluyor.bi taktigim yok adamim aciyo herhalde halime bilmiyorum ki.

Ay inşallah yüksek çıkmaz ne tehlikesi varmış neden erken alıyormuş sordun mu ay çok şaşırdım inşallah yüksek çıkmaz geçmiş olsun canım.

Bebegimin cantasi hazirda kendi cantam hazir degil.niyeyse rahatim kendim icin.ben onuda hazirlayayim bu hafta ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…