bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ay inşallah yüksek çıkmaz ne tehlikesi varmış neden erken alıyormuş sordun mu ay çok şaşırdım inşallah yüksek çıkmaz geçmiş olsun canım.
gebelik kolestazı ya da gebeliğe bağlı akut karaciğer yağlanması olabilir dedi aniden çıktı bunlar. internette 37.haftada alınması gerekir yoksa riskli yazıyo ama doktor duruma göre yatırcam dedi bi şeyde soramadım şaşkınlıktan yatırmasada bayramda acilde kan tahlili yaptırmam gerekiyomuş kontrol edeceklermiş

Geçmiş olsun canım arkadaşların dediği gibi 30 haftayı atlattımı ciğer geliştirici iğne ile birlikte sıkıntı yaşamaz endişe etme inşallah gerek kalmaz sonuçları haber et.

Cok gecmis olsun. Nasil ev isi yapiyosunuz anlamiyorum gercekten. Ben corabimi zor giyiyorum valla.

Kuzum inş sonuçların iyi çıkar 9 tüp kan ne demek bu hamile halinle baya yormuslar seni çok geçmiş olsun kuzucugun inş vaktinde doğar erken gelmez annesi.

insallah erken gelmez pasacan ikizler gurubunda onunda ayni sorunu oldu 2 hafta kadar daha bekledi 36+ da dogum yapti o surekli kasiniyorum diyordu insallah sende boyle birsey cikmaz canim 30 hafta cok erken kuvezde kaliyor 4-5 hafta rabbim sifa versin ikinize

Ikra meyra canım bende yokum galiba benide ekler misin alper teyzesi kuzucugumun adı
Bilgileriniz yok listede sizi eklememisim sonradanmi katildiniz aramiza canim listedeki bilgilerinizi yazarsaniz eklenirsiniz sehir yas cinsiyet erkek isim alper :)) kacinci bebek

amin canım inşallah küveze filan girmez bende de kaşıntı var ama akut karaciğer yağlanmasında da olabiliyomuş zaten hangi hastalık daha kötü bilemedim

Bilgileriniz yok listede sizi eklememisim sonradanmi katildiniz aramiza canim listedeki bilgilerinizi yazarsaniz eklenirsiniz sehir yas cinsiyet erkek isim alper :)) kacinci bebek
Evet canım sonradan geldim ben bilgilerim (İstanbul,25,erkek,alper 1. Bebek satida yazayım ben lazım olur belki 20 subat ) tesekkurler kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…