bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
bizde kimlikte tek isim düşünüyoruz. ama kulağına dini bir isim ile birlikte okutacağız. ben ayşe eylül yapalım dedim ayşe ismini çok severim ama kimlikte tek eylül olmasından yanayım. ama eşim madem öyle zeynep eylül yapalım dedi bende benim adım zeynep olmaz dedim oda zaten kulağına okunacak neden olmasın dedi.bende olur dedim. ayşe de eşimin annannesinin adı yani desem istemiyorum illede olsun der bu erkekler ilginçler gerçekten

bende senınle aynı dusuncedeyim. görkem koycam oglumun adını ama kulagına okunurken yusuf görkem ya da başka bı kuranda gecen bi isim düşünüyorum. kımıkte görkem yazacak sadece

benim kocada yatakta maaşallah maximum karttaki X gibi yatıyor. delirtti beni dün gece! enik gibi yatağın ucunda yatmaktan her yerim ağrıyor artık. uykusu da ağır kay accük diyorum hı hu anlamıyor bir türlü. sanırım birinin artık salonda yatma zamanı geldi

X gibi ben yatarim koca yatak bana ait gibi.zavalli kocisde yatagin kiyisina kivriliyor.simdilik ses cikarmiyor.muhtemelen dogumdan sonra beni atcak kiyiya.

X gibi ben yatarim koca yatak bana ait gibi.zavalli kocisde yatagin kiyisina kivriliyor.simdilik ses cikarmiyor.muhtemelen dogumdan sonra beni atcak kiyiya.

Benim kocada bu ara yatağa bi yayıldı gece bazen dürtüyorum kay biraz diye zaten zor dalıyorum gece bi uyanıyorum adam dibime gelmiş ben sıkışmışım kenarda :)

bende senınle aynı dusuncedeyim. görkem koycam oglumun adını ama kulagına okunurken yusuf görkem ya da başka bı kuranda gecen bi isim düşünüyorum. kımıkte görkem yazacak sadece
Yusuf çok güzel bi isim 2.oğlum olursa Allah verirse yusuf koymak istyrm bn de Hz. Yusuf gibi ahlaklı imanli olsa biraz bnzese daha ne isterm

Eşin kac cm kuzum oğlun baya uzun olacak gibi kilosu çok güzel maşallah yusuf kerem e:)))) sen Ikra meyra kadar zorlanırsın. Boş kaldıkça uzan şu önemli bi kaç haftayı rahat atlat inşallah.

Aman kızlar kendinizi yormayın. Pazar günü ev taşıdım ben de. Kendimi de yordum. Dün gece sancıyla acile gittim. Çok korktum bebek gelecek diye. Daha cok erken ve hicbir hazirligimiz yok tasinma telasi yüzünden. Neyseki bir büyük sancı çıktı nst'de gerisi küçük düzensiz sancılardı. Birkac gün dinlenecegim artık. Ayakta kalma dedi doktor. Sizler de yormayin kendinizi. Hicbir şey bebislerin sıhhatinden önemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…