- 26 Ekim 2015
- 1.379
- 1.301
- 133
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #47.201
pardon 46 gün müş :)Kizlar benim son 60. Ayyy gunler hizli hizli geciyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon 46 gün müş :)Kizlar benim son 60. Ayyy gunler hizli hizli geciyor.
bende senınle aynı dusuncedeyim. görkem koycam oglumun adını ama kulagına okunurken yusuf görkem ya da başka bı kuranda gecen bi isim düşünüyorum. kımıkte görkem yazacak sadecebizde kimlikte tek isim düşünüyoruz. ama kulağına dini bir isim ile birlikte okutacağız. ben ayşe eylül yapalım dedim ayşe ismini çok severim ama kimlikte tek eylül olmasından yanayım. ama eşim madem öyle zeynep eylül yapalım dedi bende benim adım zeynep olmaz dedim oda zaten kulağına okunacak neden olmasın dedi.bende olur dedim. ayşe de eşimin annannesinin adı yani desem istemiyorum illede olsun der bu erkekler ilginçler gerçekten![]()
Kızlar benim tipim kaydı resmen sırtım ayaklarım kalçam valla yaşlı insanları daha iyi anlıyorum artık yazık o kemik ağrısıyla ne çekiyolarmışannecimi çoook özlemişim tabii babamı da.. o kocam olucak deyyus benim bu akşam öyle bi sinirimi tepeme çıkardı ki bu gece benden çekeceği var valla rüya görürken yumruk atarım tekme sallarım tırnaklarım.... Yapıcam yani bişeyler o kesin o sinir bana ve oğluşuma dert olur yoksa :)) hepinize iyi geceler tatlı rüyalar...
benim kocada yatakta maaşallah maximum karttaki X gibi yatıyor. delirtti beni dün gece! enik gibi yatağın ucunda yatmaktan her yerim ağrıyor artık. uykusu da ağır kay accük diyorum hı hu anlamıyor bir türlü. sanırım birinin artık salonda yatma zamanı geldi![]()
X gibi ben yatarim koca yatak bana ait gibi.zavalli kocisde yatagin kiyisina kivriliyor.simdilik ses cikarmiyor.muhtemelen dogumdan sonra beni atcak kiyiya.
Sancıların çok yok sanırım cnm bnce rahat ol inşallah bu sefer vaktinde gelirBenimde son 70 yaziyor bugun ama son kac gunum var Allah biliyor.cocuklarima gore son ayima girdim son 30 yada daha az veya daha fazla olabilir benim icin.hayirlisi hakkimizda
Yusuf çok güzel bi isim 2.oğlum olursa Allah verirse yusuf koymak istyrm bn de Hz. Yusuf gibi ahlaklı imanli olsa biraz bnzese daha ne istermbende senınle aynı dusuncedeyim. görkem koycam oglumun adını ama kulagına okunurken yusuf görkem ya da başka bı kuranda gecen bi isim düşünüyorum. kımıkte görkem yazacak sadece
Eşin kac cm kuzum oğlun baya uzun olacak gibi kilosu çok güzel maşallah yusuf kerem e:)))) senZaten bizim Kasım bebeleri erken gelme çabaları ve kilolarıyla meşhur![]()
1800 gram 42cm olmuş. Aslında hani çok çok da ileri değil de ama işte ben de boy 1.50 altı olunca benim bünyeye göre iri Bebek
benim için gezmek internet sitelerinden ibaret
![]()
pekı ıkı ısım koymak ıstesem yusuf görkem uydu mu?Yusuf çok güzel bi isim 2.oğlum olursa Allah verirse yusuf koymak istyrm bn de Hz. Yusuf gibi ahlaklı imanli olsa biraz bnzese daha ne isterm
Benim erken dogum olursa belki bi ihtimal seninle ayni zamanlarda dogum yaparsak hastanede karsilasabiliriz.Sancıların çok yok sanırım cnm bnce rahat ol inşallah bu sefer vaktinde gelir