bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
arkadaslar ben keseler diktim. ve paylaşmış oldugum listeye göre güzelcene içlerine yerleştirdim

üzerlerine de not kagıtları ile içindekini belirten notlat iğneledim nazar boncuklu :)

bu sayede pembe bavulumuzu kim açarsa karıstırmadan direk keseyi alıcak . bu sayede çok kolay olacak.

henüz hazırlamayanlar varsa tavsiye ederim.

kese dikmek içinde 3,5 tl ye parça tül aldım. güzelcene dikip agız kısmına da büzgü yapabilmek için saten şerit geçirdim. içine koyup güzelcene büzgü yaptım.

birde baba içinde bişiler koymayı unutmayın :) en azından bir atlet bir tshort yada gömlek. o stresle mutlaka soguk soguk terlerler. hasta olmasın kocalarımız :)

listem umarım işinize yarar. çıktı aldım ben koyduklarımı çizdim bu sayede acaba sunu koydum mu diyip tekrar dagıtmadım :) eşimde saolsun yardım etti beraber hazırladık.

Aynen, benimki de rahat. Demir, kalsiyum, magnezyumu da baska doktor muuayenesinde aldim
Idrar yaptiriyorum her ay, enf oldugu icin duzeyine ve kulturde ureme var mi ona bakiyoruz. Pzt gittigimde nst bagliyim mi dedi, sonra vazgecti, 19unda geldiginde bakariz pek sikayetin yok dedi.

Çok mantıklı keselerde hem şık durur hem karışmaz valizin

ben 28 haftada gittim kendi doktorum tatildeymiş baska doktora gittim 2 dk ultrasonda bebegin karnını kol uzunlugunu birde basını ölçtü su ok sorun yok dedi. bebek bas assa duruyordu dedim dönmüş mü bebek evet erken dönmüş dedi..
yani onu da ben sorunca söledi.. yani kendi hastası değilim ya hiç ilgilenmedi.

birde kapalıyım diye. ev hanımısın dimi dedi direk.. hayır çalışıyorum dedim... hımm 32, haftayı unutma dedi

bu kdr yani 60 tl verdim 5 dk toplasan sürmedi girip çıkmam.. o kdar sinir oldum ki..

Bende büyük buzdolabı poşetlerini düşünmüştüm Seninkide iyi fikirmiş.

Evet canım ama önemli olan kötü manalı isimde konulmaması peygamberimiz bazı isimleri değiştirmiş o sebeple.
Aynen canım konulmucak kötü anlamlı isimler var tabi ki ama yusuf bunlardan biri değil bnce.ağlamak inlemek Allah yolunda o da büyük bsy dr hrkse nasip olmaz.

Naber kislar ne var ne yok eskiden daha iyiydi ya simdi kimse kimseyle pek konusmuo
Burdan şu anlaşılıyor. Face yada WhatsApp grupları bizim yokluğunuzu hissetmeden devam ediyor sohbetlere napalım bizde kendi aramızda devam ediyoruz kalan sağlar bizimdir

Aynen canım konulmucak kötü anlamlı isimler var tabi ki ama yusuf bunlardan biri değil bnce.ağlamak inlemek Allah yolunda o da büyük bsy dr hrkse nasip olmaz.
Tabimi kötü manalı değil canım.Benim kaynımın ismi Yusuf bende oğlum olursa koyarım diye düşünüyordum birde Hamza ismini çok beğeniyorum

Eşin kac cm kuzum oğlun baya uzun olacak gibi kilosu çok güzel maşallah yusuf kerem e:)))) sen Ikra meyra kadar zorlanırsın. Boş kaldıkça uzan şu önemli bi kaç haftayı rahat atlat inşallah.

Eşim 1.70 canım türk standartlarına göre pek uzun değiliz hele ben hiç değilim aynen canım fazlasıyla zorlanıyorum hele ki o suyu fazla olduğu dönem ayağa kalkamıyordum bile. Yatağım ve ben gayet uyumlu çift halini aldık
Hepimiz sağlıkla hayırlısıyla atlatalım inşallah

Listeyi goremedim canim

Benimki de oyle valla 24.haftanda kan degerlerime vakmasi lazimdi ama bakmamis idrar kulturu istemesem ona da bakmicakti endokrin doktor randevum vardi ardindan allahtan ki ondan istedim kadincagizda sagolsun ikiletmedi aonuclari bir aldik kan degerlerim sifirlanmis d vitaminim bitmis valla dogumdan korkmaya basladim artik bu sekilde olursa

Sende because of you gibi uyku sersemi tepikleseydin
Adamın boğazına dizmişsin daha ne olsun. Ne yaptı bukadar sinirlendirdi seni. Tepik yemiş kadar yapmışsın
Dün çok çalıştı yemeğe bile vakti olmamış anaaamm bi sinir bi sinir burun deliklerimi falan genişletiyorum yok yani anlamıyo sen dedim bekle!! Ben de çok yoruldum gece duvarlara iki elimle tutunarak bi tuvalete gidişim vardı resmen trajedi sonra işte sabah hallettim şimdi çok afiyetteyim o da alıştı ama beynini kemirmediğim gün bişeyler batıyo adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…