- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #47.301
Benim doktor biraz fazla rahat. Hiç bişey yapmadı bana. Ne kan ne idrar ne nst. En son 28 haftada idrar tahlili yaptı. Kan uyuşmazlığı tahlili yaptı.Böbreklere baktı onuda sancım var diyr yani. Nst bağladı. 31+3 gittiğimde hiçbişey yapmadı sordum tahlilleri. İdrar da yanma var mı dedi yok dedim gerek yok dedi. Nst 34-35 başlıyormuş. Kanında en son iyi çıkmış gerek yok dedi.
Evet canım ama önemli olan kötü manalı isimde konulmaması peygamberimiz bazı isimleri değiştirmiş o sebeple.Cok haklısın canım söylenecek çok şey var ama bn fazla konuşmak istemiyrm.herkesin düşüncesi farklı saygısızlık etmek istemem
Öyle ya ben whatsupa da giremem eşim kızar Facebook'ta aktif değil zaten.Aynen ya eskiden ne güzel birikirdi sayfalar oku oku bitmezdi simdi nerdeeee
Çok mantıklı keselerde hem şık durur hem karışmaz valizinarkadaslar ben keseler diktim. ve paylaşmış oldugum listeye göre güzelcene içlerine yerleştirdim
üzerlerine de not kagıtları ile içindekini belirten notlat iğneledim nazar boncuklu :)
bu sayede pembe bavulumuzu kim açarsa karıstırmadan direk keseyi alıcak . bu sayede çok kolay olacak.
henüz hazırlamayanlar varsa tavsiye ederim.
kese dikmek içinde 3,5 tl ye parça tül aldım. güzelcene dikip agız kısmına da büzgü yapabilmek için saten şerit geçirdim. içine koyup güzelcene büzgü yaptım.
birde baba içinde bişiler koymayı unutmayın :) en azından bir atlet bir tshort yada gömlek. o stresle mutlaka soguk soguk terlerler. hasta olmasın kocalarımız :)
listem umarım işinize yarar. çıktı aldım ben koyduklarımı çizdim bu sayede acaba sunu koydum mu diyip tekrar dagıtmadım :) eşimde saolsun yardım etti beraber hazırladık.
Aynen, benimki de rahat. Demir, kalsiyum, magnezyumu da baska doktor muuayenesinde aldim
Idrar yaptiriyorum her ay, enf oldugu icin duzeyine ve kulturde ureme var mi ona bakiyoruz. Pzt gittigimde nst bagliyim mi dedi, sonra vazgecti, 19unda geldiginde bakariz pek sikayetin yok dedi.
Bende büyük buzdolabı poşetlerini düşünmüştüm Seninkide iyi fikirmiş.arkadaslar ben keseler diktim. ve paylaşmış oldugum listeye göre güzelcene içlerine yerleştirdim
üzerlerine de not kagıtları ile içindekini belirten notlat iğneledim nazar boncuklu :)
bu sayede pembe bavulumuzu kim açarsa karıstırmadan direk keseyi alıcak . bu sayede çok kolay olacak.
kese dikmek içinde 3,5 tl ye parça tül aldım. güzelcene dikip agız kısmına da büzgü yapabilmek için saten şerit geçirdim. içine koyup güzelcene büzgü yaptım.
birde baba içinde bişiler koymayı unutmayın :) en azından bir atlet bir tshort yada gömlek. o stresle mutlaka soguk soguk terlerler. hasta olmasın kocalarımız :)
listem umarım işinize yarar. çıktı aldım ben koyduklarımı çizdim bu sayede acaba sunu koydum mu diyip tekrar dagıtmadım :) eşimde saolsun yardım etti beraber hazırladık.
Bende büyük buzdolabı poşetlerini düşünmüştüm Seninkide iyi fikirmiş.
Aynen canım konulmucak kötü anlamlı isimler var tabi ki ama yusuf bunlardan biri değil bnce.ağlamak inlemek Allah yolunda o da büyük bsy dr hrkse nasip olmaz.Evet canım ama önemli olan kötü manalı isimde konulmaması peygamberimiz bazı isimleri değiştirmiş o sebeple.
Burdan şu anlaşılıyor. Face yada WhatsApp grupları bizim yokluğunuzu hissetmeden devam ediyor sohbetlereNaber kislar ne var ne yok eskiden daha iyiydi ya simdi kimse kimseyle pek konusmuo
Tabimi kötü manalı değil canım.Benim kaynımın ismi Yusuf bende oğlum olursa koyarım diye düşünüyordum birde Hamza ismini çok beğeniyorumAynen canım konulmucak kötü anlamlı isimler var tabi ki ama yusuf bunlardan biri değil bnce.ağlamak inlemek Allah yolunda o da büyük bsy dr hrkse nasip olmaz.
Biz Burdayız canım sen yoksun eskiden daha çok yazardınNaber kislar ne var ne yok eskiden daha iyiydi ya simdi kimse kimseyle pek konusmuo
Eşin kac cm kuzum oğlun baya uzun olacak gibi kilosu çok güzel maşallah yusuf kerem e:)))) senIkra meyra kadar zorlanırsın. Boş kaldıkça uzan şu önemli bi kaç haftayı rahat atlat inşallah.
aayaren92 de mi ilk ismini yusuf koymayı dusunuyo:)
Listeyi goremedim canimarkadaslar ben keseler diktim. ve paylaşmış oldugum listeye göre güzelcene içlerine yerleştirdim
Benimki de oyle vallaBenim doktor biraz fazla rahat. Hiç bişey yapmadı bana. Ne kan ne idrar ne nst. En son 28 haftada idrar tahlili yaptı. Kan uyuşmazlığı tahlili yaptı.Böbreklere baktı onuda sancım var diyr yani. Nst bağladı. 31+3 gittiğimde hiçbişey yapmadı sordum tahlilleri. İdrar da yanma var mı dedi yok dedim gerek yok dedi. Nst 34-35 başlıyormuş. Kanında en son iyi çıkmış gerek yok dedi.
Burdan şu anlaşılıyor. Face yada WhatsApp grupları bizim yokluğunuzu hissetmeden devam ediyor sohbetlerenapalım bizde kendi aramızda devam ediyoruz kalan sağlar bizimdir
Kapali grup canim gormezler oyuzdenKızlar bu facebook yani paylaşımlarımız yorumlarımız falan ana ekranda arkadaşlarımız görüyor mu
Dün çok çalıştı yemeğe bile vakti olmamış anaaamm bi sinir bi sinir burun deliklerimi falan genişletiyorum yok yani anlamıyo sen dedim bekle!! Ben de çok yoruldum gece duvarlara iki elimle tutunarak bi tuvalete gidişim vardı resmen trajediAdamın boğazına dizmişsin daha ne olsun. Ne yaptı bukadar sinirlendirdi seni. Tepik yemiş kadar yapmışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?