bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Adamın boğazına dizmişsin daha ne olsun. Ne yaptı bukadar sinirlendirdi seni. Tepik yemiş kadar yapmışsın

@yasemn2014 canım geçmiş olsun, inşaallah bebeğini zamanında kucağına alırsın. . .
Bende bugün öyle erken doguruyodum, suyum gelmiş oluyodu sancı sifirdi falan filan anlaşılan biyerlerim açıkta kaldı

Canlarim tunaydinnnnnlarrrrrrr nasilsiniz ohhh ne guzel kaynatmissiniz masallahhh

Dun kontrolum vardi kuzum pek guzeldi doyamadik 30 +4 gunluk 1800 kg olmus hersey yolunda sukur 4 kasima gun verdi simdilik ayin 16 da cagirdi tekrar rapor vermek icin ve artik 15 gune dustu kontrollerimiz

Maşallah canım kilosu iyimis kuzunun sağlıcakla dogsun inş

yusuf çok güzel bir isim de kelime anlamı olarak "ağlayan, inleyen" demek.
hz.Yusuf'un da hayatı pek bi çileli geçmiş.
Cnm seninle bakis acılarımiz farklı biraz sanırım.daha önce de böyle bi olay olmstu.bn yusufun anlamına bakmadm bile anlamına gerek yok yusuf deyince bnm aklıma çok güzel cagrisimlar geliyor zaten.bu da senin bakış açın saygı duyuyorum bnmki de böyle.bana göre bi sakinca yok ağlayan inleyen olmasında ama sakinca gören de koymaz olur biter zaten.

Bende anlamına hiç bakmıyorum büyük kızımın adı Rabia 4 manasına geliyor ama ilk evliya kadın hz.Rabia ondan sebep koydum banada Peygamber isimleri eşlerinin isimleri çok güzel geliyor Başka isim düşünemiyorum

Kızlar doğum çantasında hem siz hem bebek için neler koydunuz ??
Canım kendi listemi senınle paylaşıyorum. yanlarında kimin için oldugu yazıyor excel tablosu halinde hazırlamıştım
Hastane çantası Check List Kim İçin
© Yeni doğan seti Bebek
© Ekstra pant&tulum (1er tane) Bebek
© Battaniye Bebek
© Bebek bezi Bebek
© Kapı süsü Hepimiz
© Biberon Bebek
© Emzik Bebek
© Islak mendil Hepimiz
© Yumuşak peçete Hepimiz
© Orkid anne
© İç çamaşırı anne
© Pijama takımı anne
© Havlu takımı anne
© Terlik anne
© Sütyen pedi anne
© Göğüs kremi anne
© Kırmızı taç anne
© Emzirme sütyeni anne
© Deodorant anne
© Allık&rimel&lip balm anne
© Diş fırçası anne
© Foto makinesi Hepimiz
© Saç tokası anne
© Puset Bebek
© Pijama takımı baba
© Deodorant baba
© Diş fırçası baba
© Diş macunu İkimiz
© Kalın çorap anne
© Temiz hastane çıkışı kıyafet anne

"doktorunuz sizden çeşitli kan testleri isteyebilir. Bu kan testlerinin amacı hamilelik sürecinizin yolunda gidip gitmediğinden emin olmaktır."

kızlar aşağıda böyle yazıyor . bu haftalarda sizlerden doktorunuz testler istedi mi acaba ?

Cok haklısın canım söylenecek çok şey var ama bn fazla konuşmak istemiyrm.herkesin düşüncesi farklı saygısızlık etmek istemem

Benim doktor biraz fazla rahat. Hiç bişey yapmadı bana. Ne kan ne idrar ne nst. En son 28 haftada idrar tahlili yaptı. Kan uyuşmazlığı tahlili yaptı.Böbreklere baktı onuda sancım var diyr yani. Nst bağladı. 31+3 gittiğimde hiçbişey yapmadı sordum tahlilleri. İdrar da yanma var mı dedi yok dedim gerek yok dedi. Nst 34-35 başlıyormuş. Kanında en son iyi çıkmış gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…